Kişilik & Karakter Kendini kimin yanında güzel hissediyorsun? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bazen bir yere bir kişiye ait olmak ister insanbunun için çabalar hayatı boyunca.. belki olur belki olmaz.Peki sen kendini bir yere ait hissediyor musun?Cevabın evetse bunun sebebi nedir sence?Cevabın hayırsa bir yere ait olamama sebebin nedir? Kendini kimin yanında güzel hissediyorsun? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Kendimi zorunlu hissettiğim bir yer var. Ama alt hissettiğim bir yer yok. Çok güzel hissettiğim bir yer var ama. O da soru sahibinin yanı, şimdi olduğu gibi❤️ 1 1 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Aşk ❤
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yalnızken 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl insan hayatı boyuncasevdiği ve sevildiği yere ait güzel hissederbunu da çok az insan elde ediyor maalesef:) 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sevdiğim arkadaşlarım ve ailemin yanında güzel hissediyorum Diğer türlü Kimseye ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi kendime iken de mutlu hissediyorum ama sevdiklerimin ve çocukların yanında daha bir güzel hissediyorum.🎈 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kimsenin yanında hissetmiyorum sadece yatağımda tek başıma mutluyum. 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Şuanlık kimsem yok öyle bilmiyorum sıkılıyorum sadece 1 0 Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Kardesimin yaninda.Siz cifte kumrular bulustunuz mu ayh cok mutlu olun inşallah 😊 1 0 Yorumla
Ozzlemmbrn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Karşımdaki kişi o şekilde hiseddirirse anca ole yoksa olmuyor 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Öyle biri yok 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yalnızken en güzeli :D 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kizlarimin yaninda.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Herkesin yaninda 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Biri ile alakası yok 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevgilimin yanında 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Annemin 0 0 Yorumla