Bu duyguyu bir kere yaşadım, dinlemeye doyamadığım bir kişide 🙏

Sen ve diğer arkadaşlarım ayrı bir keyif veriyor bu bir gerçek. Kendim ile başbaşa kalmak da ayrı bir keyif verici.
Yiaa poncikto 😃
Aaaa 😬
Sağ ol sağ ol ✨
Sen sağol poncik 😎
Kardeşim , samımı arkadaslarım var degerlı birileri
Cevap
8Cevap
Kendimin yanında olmayı seviyorum
Attırdığı en derin kahkalarin ortasında şimdi yanımda olsa yanaklarını iki yana sürdürürdüm dediğim bi @Sosyetic_SheqiiL vaar 😁
Volaaa :D its me
Öhömm öhömmm anlayanda var burada 😃
İltifat is loading.. 😃 thank u kahvecan
@efulimmm88 senin almancan benim translateden daha iyi bir ara iltifat ile hissedilen ve hissettirilen arasındaki farkı anlatır mısın ama Almanca ve uzun uzun :D
Ahahahs bu numara eskimedi mi ya 😃
Allahını seversen kullanma translate 😂😂😂
Tamam sen öyle diyince bir şey oldum :D " numaralar elde etmek içindir , ben ait hissetmesini istiyorum" demek istemiştim 😁
😌😌 Almancamızı geliştirme derslerine hoş geldiniz
@Sosyetic_SheqiiL senin almancan ana dilin gibiydi dimi :D özel ders almak istiyorum kahveyle meşhur havuçlu tarçınlı kekini yap geliyorum 😁😁
Normalde öğretmene hediye getirilir pis öğrenci
@Sosyetic_SheqiiL söylemene gerek var mı ki ne getireceği mi biliyorum 😌✌️
Ok kahve soruyu sal gözünü sevemm😅
@Sosyetic_SheqiiL sonunda beni sevmeye bir yerden başladi ahahaha olsun ilk adımlar güzeldir 😁😁😁
Lan :D
@Sosyetic_SheqiiL ahahahahahahahahahahahahaha
Ailem, arkadaşlarım ve ressam olan Selahattin abim bu aralar bana iyi gelen güzel insanlar
Sohbetini dinlemeyi sevdiğim herkes keyif veriyor aslında ama bi abim var hayatımda daha donanımlı birini tanımadım anlattigi her seyi keyifle dinliyorum
Sevdiğim tüm insanlarla olmak bana güzel hissettiriyor
Öyle bir arkadaşım var evet. Bu duygu herkese nasip olmaz sanırım. :) Şimdi hüzünlendim bu soruda. 😢
Yanım da olmasına gerek yok varlığını bilmek yetiyordu gelgör ki ondan da mahrum etti
Sürekli yanımda birileri var zaten yalnızlık istiyorum biraz :D
Şimdilik böyle birine rastlamadım.
Olan yapışsın hacı.
Bulunmuyor öyleleri 😊
Üzgünüm.. yaşamadım sanirim. Sohbetine duyduğum birini...
Doydugum
Saygı duyduğum büyüklerimin yanında olmaktan keyif alırım genelde.
Bana keyif veren kimse yok. Varlığına şükrettiğim insanlar var ama ben daha bireysel takılmayı seviyorum
şu an öyle biri yok maalesef
Şu an öyle biri yok maalesef 😒
Sevgilimin ve ev arkadaşımın 💞
Bana deger verenin yaninda 🙂
Sevdiğim insanın çok sevdiğimin
Arkadaşlarımın.
Ahh, görsel=me..
Kendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?