Tatil & Seyahat Tatile en çok kimle gitmekten keyif alırsınız? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ailemle Arkadaşlarımla Eşimle \ Sevgilimle Tek Başıma Kafa Dengim Olsun Kim olursa Olsun Akrabalarımla En Sevdiğim Kankamla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tatile en çok kimle gitmekten keyif alırsınız? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Eşim ve sevgilim ile birlikte gitmek isterdim tabi ki de ama şiuan yok bu yüzden de yalnız gidiyorum 2 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Tatil sevmem gidiş geliş yorgunluğunu çekeceğime hiç gitmem daha iyi... Yalnız yapamadığım ya da yalnız yapınca tepki aldığım aktiviteleri yapmamaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tatil dediğin en keyif aldığın kişiyle yapılır. Birde moduna göre. Dagıtmak istiyorsan arkadaşla, keyif almak istiyorsan sevgiliyle. 0 0 Yorumla
bademm222 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 72% +1 yıl bu zamana kadar ailemle yaptığım her tatilden o kadar çok keyif aldım ki bu zevki başka hiç kimse veremiyo bana 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Arkadaşlarım ve kafa dengi olanlarla gitmek daha eğlenceli 0 0 Yorumla
bilgeliksevgisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bence önemli olan kafa dengi ve sevdiğin biriyle gitmek😄 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 847 cevap paylaştı. Kafa dengi olan, samimi hissettiğim herkesle tatilin keyfini çıkartırım 0 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Tadını keyifle çıkartabileceğim ailem ya da eşim ya. 0 0 Yorumla
zambakbir Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl kalabalık arkadaş ortamında tatil yapmayı her zaman tercih ederim. gırgır şamata kahkaha 0 0 Yorumla
rmysa0766 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Eşimle gitmek isterim ikimizin de çok ihtiyacı var 🤩 0 1 Yorumla Hilalofficial +1 yıl Eşin istermi ,😑şu sıra gördüğüm çiftler gitmek için gidiyor birbirlerinden keyif almakda zorlanıyorlar. Yorumla
Revali Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kafa dengimle sınırsız eğlencenin dibine kadar gireriz 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tatile gidebildik de 😅 gideceğimiz adam kaldı 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kankam. evli olmasa onla acaip iyi olurdu 1 0 Yorumla
Lawcutioner Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgili varsa onunla gitmek daha keyifli olur tabi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. tek kişilik kocaman bir ordu ile 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Kafa dengim olması yeterli 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalniz olmak iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eşim ve sevgilim ile birlikte gitmek isterdim tabi ki de ama şiuan yok bu yüzden de yalnız gidiyorum
Tatil sevmem gidiş geliş yorgunluğunu çekeceğime hiç gitmem daha iyi... Yalnız yapamadığım ya da yalnız yapınca tepki aldığım aktiviteleri yapmamaya çalışıyorum.
Tatil dediğin en keyif aldığın kişiyle yapılır. Birde moduna göre. Dagıtmak istiyorsan arkadaşla, keyif almak istiyorsan sevgiliyle.
bu zamana kadar ailemle yaptığım her tatilden o kadar çok keyif aldım ki bu zevki başka hiç kimse veremiyo bana
Arkadaşlarım ve kafa dengi olanlarla gitmek daha eğlenceli
Bence önemli olan kafa dengi ve sevdiğin biriyle gitmek😄
Kafa dengi olan, samimi hissettiğim herkesle tatilin keyfini çıkartırım
Tadını keyifle çıkartabileceğim ailem ya da eşim ya.
kalabalık arkadaş ortamında tatil yapmayı her zaman tercih ederim. gırgır şamata kahkaha
Eşimle gitmek isterim ikimizin de çok ihtiyacı var 🤩
Eşin istermi ,😑şu sıra gördüğüm çiftler gitmek için gidiyor birbirlerinden keyif almakda zorlanıyorlar.
Kafa dengimle sınırsız eğlencenin dibine kadar gireriz
Tatile gidebildik de 😅 gideceğimiz adam kaldı
Kankam. evli olmasa onla acaip iyi olurdu
Kanki eş sevgili ile herhalde
Sevgili varsa onunla gitmek daha keyifli olur tabi
Tek başıma iyi oluyor.
tek kişilik kocaman bir ordu ile
Kafa dengi biri olsun
Kafa dengim olması yeterli
Hoşlandığım/sevdiğim beyle
En sevdiğim kankamla
Arkadaşlar, sevgili