Üniversitede herkesin önünde kızdan dayak yedim 1 haftadır okula gidemiyorum?

Üniversitenin yemekhanesinde yemek yedikten sonra kalan çorbayı dökmeye giderken bir sandalyeye takılıp sendeledim ve çorba yemek yiyen bir kızın bacağından aşağı doğru döküldü. ya dikkat etsene falan dedi özür diledim sonra sandaletini çıkardı peçeteyle temizledi ayak bileğini falan. sonra tekrar çok özür dilerim dedim bana kaybol dedi. özür diliyorum niye sert yapıyosun dedim, laftan anlamıyomusun git başımdan dedi sonra herkes etrafımıza toplanmaya başladı bende sert yapınca sinirlendim delimidir nedir dedim o anlık sinirle. sonra kalktı ayağa ne diyosun sen falan dedi itti beni. etraftaki herkes çember oluşturmuş bizi izlemye başladı. benimde boyum 1.90 onunki anca 1.75 falandır ezik gibi durmiyim diye bende onu ittim itmemle geri dönmesi bir oldu birden sağlı sollu yumruk atmaya başladı bir anda hiçbişe yapamadım ellerini tutmaya çalıştım karnıma çok sert tekme yedim gözlerim karardı yere yığıldım. bir an tepkisiz kaldım resmen aklım başımdan gitti 5 saniyede 15 yumruk yemişimdir heralde. yerden sersem sersem bakınıyodum sağa sola geldi bu sefer çorba dökülen ayağını gömleğime silmeye başladı elimle ittim ayağını bu sefer suratıma vurdu çok sert resmen şlak sesi yankılandı ve nihayet tuttular onu ve beni gelip kaldırdı biri. hemen çıktım okuldan yurttaki arkadaşlarada anlatamadım olayı 3 kişiden dayak yedim dedim. gözlerimde morluklar vardı, burnum kanıyordu ve dudağım patlamıştı, yanağımdada ayağının 5 parmak izi çıkmıştı. insanlardan nefret eder oldum o kadar şeyi film gibi izlediler.
1 haftadır gitmedim okula gitmeyide düşünmüyorum okulun önünden bile geçemem artık.
ne yapabilirim sizce lütfen akıl verin bana.
Üniversitede herkesin önünde kızdan dayak yedim 1 haftadır okula gidemiyorum?