28 yaşından sonra üni okumaya başladım ama hepsi küçük ergen.
Hiç mutlu değilim aşırı sıkılıyorum
Ablalık yapmak istemiyorum
Hayatım boşa geçiyormuş gibi geliyor
Of ya
28 yaşından sonra üni okumaya başladım ama hepsi küçük ergen.
Hiç mutlu değilim aşırı sıkılıyorum
Ablalık yapmak istemiyorum
Hayatım boşa geçiyormuş gibi geliyor
Of ya
Bu zor bir durum olabilir. İlk olarak, hissettiğin bu duyguları anlamak önemli. Belki de mevcut okul ortamı sana uygun değil. Alternatif olarak, uzaktan eğitim veya farklı bir öğrenme yöntemi düşünülebilir. Ayrıca, hobiler edinmek veya gönüllü çalışmalara katılmak, yaşamına yeni bir anlam katabilir. Bir danışman veya kariyer koçu ile konuşmak da duygusal olarak destek almana yardımcı olabilir. Eğer üniversite ortamı sana uygun gelmiyorsa, kariyerine odaklanarak farklı yollar deneyebilirsin. Mesleki gelişim kurslarına katılarak ya da staj imkanları araştırarak pratik deneyim kazanabilirsin. Kendi hedeflerine odaklanmak ve alternatif yolları değerlendirmek, mutluluğunu artırabilir.
Teşekkür ederim canımcığım 😊✨
Rica ederim 🤗
Üniversite okumak karar işidir. Yani bi karar vermelisin. Sen oraya iyi vakit geçirmek için mi godiyorsun yoksa diplomayı kazanmak için mi? Kararın neyse ona göre hareket et. Geriye kalan herseyin boş olduğunu dusun
Cevap
3Cevap
Cidden öyle mi ya bende 25 yalında okumak isriyorum üni olursa eger ama bende mi sen gibi düşünürüm
Ergenleri sevmiyorsan öyle düşünebilirsin
Senin yaşlarında yok mu peki sınıfta
Yok be nerde. Bi abla var sadece 50li yaşlarda. E tek kişiyle de napim sıkılıyorum
Hıım hangi bölümdesin peki ve o ergenlerle konuşuyor musun yani ders not için filan lazım oluyorlar mı
Anlıyorum hanımefendi ama ne yapacaksınız idare ediverin.
Edemiyorum sıkıntıdan patlıyorum her allahın günü. 4 sene stresten geberiyim mi ne istiyorsunuz
O zaman en iyisi örgünü bırakıp açıktan okuyun bir şekilde.
gözümün önüne getiriyorum ve hala gülüyorum. :)
:))))))
yapacak bişey yok. :) :) :) :) oy yaaa.
Diplomanı almaya bak derim
Ne okuyorsun
Bu arada derslere odaklan boş ver eger kafan dengin kimse yoksa kendi halinde takil bakarsin ilerde anlastigin birileri de cikar
Ne bölümü okuyorsun
Hangi bölüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?