Genelde soru ve görüşlerim beni yansıttığını düşünüyorum. Profilimde az çok öyle. Genelde kendi fotoğrafımı koymuyorum çok da koymayı düşünmüyorum. Dediğin gibi fotoğrafı çıkardıktan sonra gerisi tamamen ben. Fikrim neyse zikrim de odur.
Padişah kızı değilim elbette bu konuda bir anlaşalım. 😂😂😂
Neysem oyum ben ya, o an ne düşünüyorsam ne hissediyorsam veya ne gördüysem profilimde de o tarz şeyler oluyor.
Gerçek yaşantımda da gayet güleç bir insan olduğum için emoji ve random da kullanıyorum. Ünlem falan da aynı şekilde heyecanımı neşemi vs göstermek için olur. Veya sinir, şaşkınlık.
E bir de gece vakti de aktif olabiliyorum gündüze göre. Gece de erken uyuyan bir insan değilim pek.
Hepsi tamamiyle ben. Hiç yalanım yok. Hatta yazdığım yorumlarda hep içimden ne geçerse onu yazarım. Kimseyi hem kırmamaya çalışırım hem de doğal davranırım...
Yüzde 90 diyorum. Kırdığım yüzde 10 ise burada sakin olduğumdur. Reelde bu kadar sakin değilim. Agresif yanım daha çok ama sanalda elden bişey gelmediği için takmıyorum görmezden geliyorum
Tam olarak ben.. Yorum yaparken yalan yanlış yapmam Şakasına da takılırım yardımcı olmak içinde soru sorarım. Kendimle ilgili olanın dışında bir şey söylemem
Sadece yüzumu koydum birkaç kez en fazla 1 saat durdurdum saçma sapan sapan insanlar var o yuzden birdaka koymayi düşunmuyorum yuzumu kapattım boydan resim koydum yine yarım saat içinde sildim en iyisi boyle karanlık anonim takılmak boyle hem korluyorlarmıs korkutucu bir profilim varmış
%100 benim kendi düşüncelerim kendi fikirlerim ve kendi hislerim o anda mutsuzsam derim bir emojiyle gösteririm ki genelde çok fazla gülücüklü emojiler paylaşırım ki buda gülmeyi çok sevdiğimden ve tamamen içimden gelen bir durum ve paylaştığım görüşler de tamamen o anki sorudan kaynaklı ve bana göre doğru veya yanlış olanı görüşlerimde belirtirim.🙂🤷
İçimde ne varsa aynı şekilde aktarıyorum buraya da troll hiç yapmadım, benlik işler değil. Çocuk değiliz sonuçta.. Genel anlamda pozitif, enerji saçan biriyim çok da sabırlı bir yönüm var sabrımın bittiği yerde içimdeki Angry birds ortaya çıkıyor, burada bunu göstermemek için gereksiz insanlarla muhatap olmuyorum ☺️
Reelde ne isem, burada da o kişiyim. Tabiî ki bütün hayatımı da saçıp dokmuyorum buraya. Kafa dağıtmaya, gündemi takibe ve bir kaç insan yüzü görmeye geliyorum.
Yorum ve görüşlere baktığım zaman. Ülkemizin tüm seks bilginleri burada 😂 Ne bileyim aşk doktorları , güzin ablaları. Ancak gerçekte tek tabanca takılan insanlarızdır belkide../