Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Hayatı ne kadar şahane yaşıyorum algısı ve düşüncesini olgusal ve olgunun gerçekleştiği olaya bağlama çabası için girip kendi kendini başkalaştıran ve başka kendisine inanan ve bunun bir serap, rüya olduğunun farkına varamayan bir arkadaşım asla olamaz. Kafayı hayatı şahane yaşıyorum dese bile yaşamayan, yaşasa da bunun altında kalan ve ezilen ve kendi karakteri çizgisini bozan bir arkadaş çekilmez. Çekilmez ki çekenler sadece anten karakterli insanlardır. Bu insanlarda bu arkadaşlarının yanında sadece çıkar ilişki için dururlar.
Hayat, en güzelini ben yaşıyorum ispatına düşen insanların yaşayacağı bir kavram değildir. Hayatın özünü keşfeden insanların doğallığında büyüyen bir tohumdur ve bu tohum büyüdüğünde çevresindeki canlılara gölge ve meyve verir.
Yani zaten böyle insanlar sahte dünyalarını güzel göstermek peşinde koşuyorlar aslında onlara da bir şey diyemeyiz yani o şekilde mutlu oluyor insanlar yoksa belki de kafayı yiyecek konuma geliyor
ımm şöyle düşünüyorum belki birsürü sorunu vardır ve kimseye bişey yansıtmadan mutlu gözükmek istiyordur paylaşıp edebilir nasıl mutlu oluyorsa ilgilenem. Sosyal medya zaten anlarımızı paylaşmamız için.
Çekilmez kesinlikle -ne güzel düşünülmüş bir soru bu arada- Allah' a binlerce kez şükürler olsun ki çevrem öyle değil zaten öyle birinin girme girişimini fark edersem direkt uzaklaşır/tırırım.