Eğitim koçlarına göre;Öfkenin altında memnuniyetsizlik ve anlaşmazlık duyguları yer alır. Öfkenin kaynağı benim içimde mi yoksa diğer kişi ya da yaşadığım durum mu beni öfkelendiren? Diye kendinize sormalısınız. Duygu ve düşünceleri kontrol altına aldığınızda yaşadığınız öfke de azalacaktır. Öfke doğuştan gelen bir durum olduğu için sınırsız öfke sonradan edinilir.
Kontrolsüz güç, güç değildir ve zarar verebilir.
Öfkenin genel nedeni uzmanlar tarafından araştırıldığında;haksızlığa uğrama, fiziksel incinme, yaralanma, tacize uğrama, hayal kırıklığı, saldırıya uğrama, tehditler gibi faktörler ön planda görülür.
Mesela;Öfkenin vücutta kaldığı zaman minimum 20 dk'dır. Bir yanlış bilgi de öfkenin genetik ve değiştirelemez olduğudur..
Kontrolsüz güç, güç değildir ve zarar verebilir.
Öfkenin genel nedeni uzmanlar tarafından araştırıldığında;haksızlığa uğrama, fiziksel incinme, yaralanma, tacize uğrama, hayal kırıklığı, saldırıya uğrama, tehditler gibi faktörler ön planda görülür.
Mesela;Öfkenin vücutta kaldığı zaman minimum 20 dk'dır. Bir yanlış bilgi de öfkenin genetik ve değiştirelemez olduğudur..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer