O beni daha çok kontrol ediyor sanki 😒

#inci🌸
O beni daha çok kontrol ediyor sanki 😒

#inci🌸
Kolay kolay öfkelenmem. Sinirime, kırgınlığıma çare var ama öfkelenince gözüm dönüyor maalesef. Elime ne geçerse fırlattığım oluyor, kırdığım oluyor, küfür ettiğim oluyor vs. Kırmızı görmüş boğa misali 😅
Kolay kolay sinirlenen bir yapım yok ama maalesef sinirlendim zaman kendimden geçiyorum o yüzden buna dikkat ediyorum ama çevreme veya birisine zarar verecek bir öfkem yok şükür aklını her şartta kullanabilen bir yapıya sahibim.
Evet öfkemi kontrol edebiliyorum ama bazen de çok stresliysem ya da çok az uyuduysam tabi zor oluyor ama bu anlarda da sakin ve yalnız kalmayı denerim :/
bence bol bol bitki çayı iç iyi gelir sinirlerine ✨
Bitki tarlasında da yaşasam gecmez gibi jsjs
Geçer inş sdjsdj
İnş😂
güldürdüm sonunda abla 😂 sdjjd
şu an sakinim öfkeli değilim 😂ama evet güldüm
hep gül işte 😂✨
Son zamanlarda edemiyorum maalesef
Cevap
18Cevap
Eskiden ufacık şeye ani òfke patlamalarıyla ortalığı yıkardım. Askerde öyle bi ezildim ki, her öfke krizimin bedelini o kadar ağır şekilde ödedim ki askerden geldim geleli bir buçuk yıl oldu. ne birine sövdüm ne kavga ettim 😃
Sakinken ben onu kontrol ediyorum. Diğer zamanlarda da o beni. Yani birbirimize fırsat tanıyoruz 😅
Eski halimi gözümde canlandirinca bir ağaç kadar sakinim
Kontrol edebiliyorum sakinliğimi her an korurum.
Duygusal kontrol bir erkeğin olmazsa olmazıdır, elbette 🥳
Bazen kontrol edemiyorum, akraba konularında özellikle.
Kontrolüm dışında hareket edemez çakarım kafayı ona
Aklı başında her insan öfkesini kontrol. Kontrol edemeyen insan olgun olmayan çocuksu insanlardır
Genellikle edebiliyorum ama son noktama geldiysem o zaman çok zor. İstemediğim sözler çıkıyor ağzımdan. :)
edemiyorum. duygularımı bastırmak daha çok öfkelenmeme sebep oluyor
Yakın çevreme evet tanımadığım insanlara belki. Ne yaşadığımla orantılı bazı şeyler.
Öfkem yok ki.. Hissedemiyorum bile
Yoo niye ediyim
Fazlasına maruz kaldıysam bilmiyorum ya ne olur.
Öfkelenmem çok zor
Evet fazlasıyla edebiliyorum
Duvarları yumrukladıktan sonramı öncemi
Edemiyorum
Edebiliyorum etmiyosam tercihimdir
Sayılmaz.
Etmek istiyor muyum? Bazen hayır😂
İnsanız tabi elimizden geldiğince deniyoruz
Aynen öyle
Edebiliyorum
Sakinim baya
Evet ederim