@gokhanoturumactı bundan yaklaşık 7-8 ay önce bu cümleyi bana kurmuştu, sınava girerken o günden beri motivasyon cümlem oldu 😃 teşekkürler motivasyon icin tekrardan gerçi bunu birlikte çalıştığımız günden beri yapıyorsun 😃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Ya bu deveyi guderim ya bu diyardan giderim.
Kaç kez düştün? Düştün bir kalktın bir devam et !
Elinden gelenin en iyisini yap olmazsa elimden gelenin en iyisini yaptım dersin !
Şans sadece sen her swyi yaptıktan sonra ortaya çıkan olgudur
Birgün hayallerine ulaştiginda. Gittiğin tüm yollar senin terin emeğin ve çabalarından oluşacak00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 24,7b cevap paylaştı. Dünyada herkesin başarılı olabileceği bir iş bulunur, önemli olan insanda bulunan yeteneklerin ortaya çıkarılmasıdır. Her insan ayrı bir dünyadır, her dünya ise yeni bir yaşamdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
Annelerin motivasyon cümlesi gibi o da işte🤣 anneler de şu mal yaptıysa sen de yaparsın der hep
00 Yorumla - u+1 yıl
Çatışman ne kadar zorsa, zaferinde o kadar şereflidir.
00 Yorumla - +1 yıl
O mallar yaptıysa demedım mı 🤔 kesin öyle demişimdir :)
Motive etmeyi severim tabi herkese degıl. Mesela bizim Gözde’yi motıve etmem bılıyorsun 😂12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben biraz Kibarını paylaşmış olabilirim 😂
- +1 yıl
Biraz mı 😁 neyse motive ederken ettiğim küfürleri yazmayayım hoş olmaz 😂
- +1 yıl
En azından denedin, ilerde pişmanlık yaşamazsın. Benim motive cümlelerimden biri.
00 Yorumla - +1 yıl
Hakli bacım. Herkesin yaptığını sen niye yapamayacaksın. Sen bide Karadeniz kızısın.
Ne demiş bizim uşaklar
"Bizum umudumuzun bittiği yerde inadumuz başlar" 😉00 Yorumla - +1 yıl
Arkadaşın kibarmış ben o mal yaptıysa sen daha iyisini yaparsın diyorum xjdndn😀😀
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aslında o da aynısı dedi de ben kibarcasını yazdım 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Seni kimse kurtaramaz, kendini ancak sen kurtarabilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
Benim hiç öyle motivasyon cümlem yok hep kafama koyduğumu yapmaya çalışırım o kadar
00 Yorumla - +1 yıl
Yani cümlem yok aslında. Kendine güven ve zamana bırak sanirim.
00 Yorumla - +1 yıl
İmkansız diye bir şey yok, yeter ki sen iste.
00 Yorumla oturarark basariya ulasan tek şey tavuktur
00 Yorumla- u+1 yıl
Kaybedecek neyin var
00 Yorumla - +1 yıl
Görseldeki motivasyon cümlesi şahane 🍃
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi