Ankete katılınız
Kibarım (kabalık kötü bir şey)
Kabayım (kibarlık ezikliktir)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
@efulimmm88 müşterilerle konuşmamı duyunca şaşırmıştı 😂
Ses tonun bile değişiyor yok böyle bir şey 😂
İncitmeden kazıklarım biliyorsun 😂😂
Sabah bakarım, sabah gelirim 😂 o sabahlar gelmiyor hiç 😃
Ama hangi sabah olduğunu hiç belirtmiyorum 🥺
İncitmedenn kazıklamak mı 🤣🤣 Ya hiç doğru dürüst adam gibi adam bir insan yok mu Bu Türkiyede
Var ben?
Ama kibar davranarak kazıklamak demek kimseye bu hayatta güvenme demek iyi davransalar bile demek
Aaa haberin yok mu? Bunun eğitimini veriyorlar sonra mesleğin oluyor 😃
Adı da "müşteri temsilcisi" 😂😂
@efeulimmm88 Sevgilinmi?
Bak şimdi olay şöyle ; müşteri bana ‘şu zamanda ödeme yapacam ‘ diyor ve yapmıyorsa üstüne bir de arıza için benı tekrar arıyorsa her türlü kazıklarım.
Adam bana şu zamanda ödeme yapacam diyor ve yapıyorsa , elimden geldiğince yardımcı olurum.
Kısaca ne verirsen onu alırsın. Anlaşılmayan bir şey var mı? Ayrıca müşterilere nasıl yardımcı olduğunu zaten efulimmm biliyor.
2 karşı cins muhabbet edince sevgılı oluyorsa evet sevgılız ve efulımmm gıbı onlarca sevgilim var demek oluyor bu :)
Altına imzamı atıp gidiyorum 😂
efulimmm88 seni seviyor galiba çok ilgilini davranıyor 😊😊😊😊😊
Sağ olsun severiz birbirimizi. Aynı şirkette 2 yıla yakın çalıştık. Çok iyi ve anlayışlı kadın.
Çıkma teklifi etmeyi düşündünmü edersen sevgili olma imkanın var mı
Sen ne diyorsun , edeyım mı sence çıkma teklıfı?
Benim demem degil senin istemen onemli cok zor sorular sorup umarim seni utandirmamisim
Özel hayatiniza mudahele gibi oldu kusura bakmayin benim bukadarda haddimi aşmamam gerekirdi... Utandırdim sizi konuşmayı bilmiyorum
Estağfurullah. Utanmam ben yaklaşık 3 senedır tanışıyoruz ve dediğim gibi beraber calıstık. Senın bahsettıgın gıbı bır sey olsa zaten olurdu.
Gökhan'ı yanakları al al hayal edemedim 😂
Gökhanında dediği gibi burdan tanışmıyoruz biz birbirimizi iyi tanırız 😃 illa sevgili etiketi yapmaya gerek yok şu kısacık muhabbette
kibarım. ama tabii ki bu bana söven birine veya g*tü kaldırılmış birine gereken cevabi vermeyeceğim anlamina gelmiyo.. karsimdakinin hal ve hareketleri belirliyo kisaca
Cevap
13Cevap
Nazik ve kibar birisiyim zaten olması gerekende bu
Nezaketimden ödün vermem ve nezaketi huy edinmiş insanları severim
Kibar olan taraftayım her zaman. Lakin hassas konularda bazen anlık olarak fevri çıkışlarım oluyor.
Yani kişisine göre kibar oluyorum kişisine göre kaba ama genelde soğuk bi yapım vardır ya sessiz sakin biriyimde bilemiyorum
Bi bakıyorsun dünyanın en kibar insanıyım bazen de öyle bir oluyorum ki yani kendine bile tahammül edemeyecek kadar gaddar oluyorum
Karşımdakine göre değişir. Kimseye peşin çek veremem burdan
Neden kızdın?
Aptal mısın sen? Kızmış bir yorum muydu? Ama bu aptallığin şu an kızdırdı. Böyle boş insanlara yorum atıyoruz işte
Seni şikayet ediyorum
Bana bir daha sataşırsan üye hesabın kapanır. Ona göre davran insanları hadsizlik etme.
Sen kendini ne sanıyorsun şizofren?
Googleye adam gibi adam yaz ilk sırada ben varım
Kimseye küfür etmem
Kaba konuşmam
Sapıklık yapmam
Alkol sigara kullanmam
Kendi halinde yaşayan biriyim
Nerede olduguna bagli
Kibarım çünkü doğulu değilim :)
Kibarım
Çok kibarım
Kabayım