Kişilik & Karakter Kibarmısın? Kaba mı? SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Kibarmısın? Kaba mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Nazik biriyim. 1 0 Yorumla
Veratoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kibar olduğumu düşünüyorum. 1 2 Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Tanıdığım en kibar insansın :) Yorumla Veratoprak +1 yıl Tesekkur ediyorum arkadasim guzel baktığın icin sagolasin🌱🌱 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hak edene efendi hak etmeyene ayı 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kişiye göre değişir ancak genelde kibar biriyimdir 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Dümdüzüm dandan 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kibarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nazik biriyim.
Kibar olduğumu düşünüyorum.
Tanıdığım en kibar insansın :)
Tesekkur ediyorum arkadasim guzel baktığın icin sagolasin🌱🌱
Hak edene efendi hak etmeyene ayı
kişiye göre değişir ancak genelde kibar biriyimdir
karşı davranışına göre
Kibar
Karışığım