öyle kötümser olam bazan insan ömücadelesi ile kendi yaratır iyi şeyleri bizde öyle ipek bezler içine doğmadık çok şeyler yaşadık taziler baskı şiddeet
Ne alaka seks istemek yapmak kullanmak mi? Keske bizede seks icin yazsalar seks yaptiktan sonra asik olabilir sana ve sevgilin olabilir bizim icin baslamadan bitiyor
Boyun kac fizikte onemli fizigin varsa giderin olur artik kizlar erkeklerde yuze bakiyor daha katisiniz yuz cirkinse boy fizik onemli degil ben guzel olmayan ama yaninda yakisikli biri olan kiz gordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şiir gibi olmuş
Ana beni niye doğurdun
gün görmedim dünyada
yoruldum anam yoruldum
ne çocukluk gördüm
nede gençlik sürdüm
Böyle yaşamaktan yoruldum
Türküydü bu
Kim söylüyor
öyle kötümser olam bazan insan ömücadelesi ile kendi yaratır iyi şeyleri bizde öyle ipek bezler içine doğmadık çok şeyler yaşadık taziler baskı şiddeet
İnsan yoruluyor ya
ah ah neler çektim neler bilemesinçok doğru diyorsun çok iyi anlıyorum seni çok iyi empati yapa ibliyorum çünki çok çok ağırlarını yaşadım
Neler yaşadın kardeşim
küçük bir örnek yapay beyin zarı satın almak için 3gün pazarlık etim sadece birlira indirm yapıldı
sağlığın yerinde bedensel büüyk engelin yoksa herşeyi düzelte bilirsin
Doğru haklısın, durumun nasıl peki?
şükür her şey yoluna girdi çok iyi evim işim aşım arabam oldu düzen yerine geldi ama sabır işi biraz
Anladım. Hayırlısı
keşek yakın olsaydın dertleşir konuşur belki çözüm üretirdik kimseye ihtiyacın yok asıl sıfırdan başlasan bile
Biliyorum ya, benimki tembellik
Armut piş ağzıma düş hesabı. Çalışmadan emek vermeden kim mutlu olmuş ki
kimse öyle değil inan einde olsababanda olsa öyl değil kendinemek vererek kazanırsandaha mutlu olursun
nerede yaşıyorsun
Antalyadayım.
en güzel şehirlerden biri eğlenceli breketli yer
Aynen öyle. Sen neredesin
bende güzel şehirdeyim İzmir
Kolunda canım anam dövmesi de var mı birader
Kardeş biraz gül ya, nedir bu asabiyet?
Bendeki güleryüz, Ali İhsan Varol'u kıskandırır. Emoji kullanmıyor olmama aldanma şekerim
Bende öyle. Öyle ana babanın ta a...
Mehmet kalkanın şarkısı 😂😂
😂😂😂😂
Çok dinledim bu şarkıyı
Anlat bakalım derdin nedir nerden esti bunu yazmak
Hangisini anlatayım boş ver..
Sen anlat içini boşalt rahatlarsın dinlerim seni
Teşekkür ederim. Ama boş ver.
Dinlemeyi severim belki yardımım dokunur. Dediğin gibi olsun sorun değil
Kizsin sen lan isyan etme
Neden
En azindan yalniz kalmazsin
Kadınlarda yalnız kalır, güzel değilsr
Kalmaz onlara tonla bakan yazan oluyor
Kullanmak için yazıyorlar. Hepsi çükünün derdinde
Ne alaka seks istemek yapmak kullanmak mi? Keske bizede seks icin yazsalar seks yaptiktan sonra asik olabilir sana ve sevgilin olabilir bizim icin baslamadan bitiyor
Naaah olurlar. Boş yapma
Yav bi git bir seyi bilmiyon cirkinde olsaniz kisada olsaniz sizin sevgiliniz olur akliniz olsun yeterli
Peki gercekten sevgilin olmadi mi hic teklif eden falan
Hiç olmadı
Vay be sizde yalniz kaliyor muydunuz ☹️
Kalıyoz tabii. Kadın güzel degilse
Sevilmez.
Yalnizlikda cok sorun degil saglik sorunu huzursuzluk insani daha kotu yapiyor ☹️
Aynen öyle. Allah yardım etsin durumu kötü olanlara. Senin neyin var?
Boyun kac fizikte onemli fizigin varsa giderin olur artik kizlar erkeklerde yuze bakiyor daha katisiniz yuz cirkinse boy fizik onemli degil ben guzel olmayan ama yaninda yakisikli biri olan kiz gordum
Boyun fitigi bel agrisi (fitiktan supheleniyorum ) bas goz agrisi gun icinde her gun siddetli egzama
Fizik yok, tip yok
Geçmiş olsun.
Sagol keske sadece cirkin olsam her derdi yukledi allah
Ne yapalım kader.
Sen ne yasadin dertlisin sende
Puhahay
Öyle saten