Gösterilen büyük Sabır psikopatlık göstergesimidir sonucu vahim olan?
📓♠️
♟
📓♠️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
#SelamGençlik 🍀🍀
Zor sinirlenen biriyim bunu biraz da taşana dek bekleyen yapıma veriyorum. Öfkem de ürkütücü oluyor Allah için. Fırtına öncesi sessizliği diyebiliriz..
#TubaSueda 🍀🍀
Günaydın,
Psikopat insan öyle kolay kolay sinirlenip kendini ve elini açık etmez. Genelde sessiz ve sakin karşılar olayları. En ummadık anda ummadık tepkiler verebilir. Çabuk sinirlenen insanlar ancak sinir hastası olur. Onlarda zaten genel olarak her şeye sinirlenirler.
Bu ben 😂
Psikopat Aslında Kolay Sinirlenir Ama Onun Psikolojisi bozulma düzeyi Geliştiği İçin Planlar yaparak Düşünerek hareket eder ve uygun bi anda Karşısında İnsanın işini Bitirir
Asıl psikopat benim gibi hiç sinirlenmeyendir 😂
Yok ya knka sen zararsızsın 😅😂
Ahaha sağol kankam 🌹
😊🌸👌🏻
Teşekkür ederim hanımefendi 🌼
Rica ederim 🌺
Cevap
12Cevap
Herkes kolay sinirlenebilir, ama psikopatlık sinirlendikten sonra bir şey yapmaktır.
İkisi de değildir sanki..
Yoksa ben psikopat olmuş olurdum..
Belli olmaz içinden çıkana bağlı. Sakinlikten sonra da peikopata bağlayabilir en basit şeyde de içindeki psikopatı çıkarabilir :D
İyi bir psiko-analiz yapılmadan net bir yargıya varamayız ama ben okuduğum ve biraz gözlemlediğim kadarıyla sabırla sinirlenen diye tahmin ediyorum.
Psikopatlar çok sinirlenmez. Aksine çok sakin kalıp akıl almaz şeyler yaptıkları için psikopat diyoruz
Psikopatlık aşırıya kaçmak çabuk sinirlenmek bazen ise sinirlenmese bile başkaları için aşırı kabul edilecek tepkimeleri kolaylıkla yapabilmek
Zaman mekan farketmeksizin, her an her türlü tuhaflığı yapabilecek kişiler olabilir bence.
İkisi de değil biri sabırlı ve kindar diğeri direk sinirlidir bu psikopat sayilmaz
Bilmem bazen çok sabırlı bazende hiç sabırlı değilim ruh halime göre değişir
Kolay sinirlenerek kişiler psikopat olamaz asla psikopatlık bambaşka bişi
Psikopat yani gerçek Psikopat kinli sabırlı planlidir kafasindaki hunharca kurgulari hayata geçirmek için sabırsızlıkla sabır edendir
Kolay sinirlenen
Psikopatlar genelde sakindir tersine.
Hiç olmayacak şeyler yapandır
Ah be Micheal amca <3
Olur olmaz herşeye sinirlenen insana denir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?