Zaten psikolojik tedavi alıyorum, yorum yaparsanız belirtilerini ve detayları açıklarım.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendin için tehlike arzeden anlarda nabzın yükselmiyorsa ve korkmuyorsan psikopati eğilimi var demektir.
Kendimde gördüğüm belirtileri yazsam yargılamadan cevaplar mısın
Psikiyatri değilim.
Teşekkür ederim yine de
Rica ederim.
En belirgin özelliği kabullenememe diye biliyorum
Ben bilmiyorum ki olup olmadığımı
Psikiyatride hangi teşhisi koydu bide ön teşhis mi genel teşhis mi koydu
Eğer piskopatmıyım diye düşünüyorsan için rahat olsun kesinlikle değilsin
Birkaç farklı psikiyatriste gittim şimdilik bana anskiyete depresyon bipolar okb tanısı konuldu ve tanımlanmamış diğer bozukluklar diye not düşüldü. Benim yangın çıkartma dürtüm var hatta biraz önce yangın çıkardım zar zor söndürdüm. Geçmişte de bir arabayi yakmıştım. Ayrıca kendimde psikoseksüel bozukluk olduğunu dusunuyorum zira zaten psikiyatrist dürtü kontrolü zayıf diye raporuma yazmış. Bilmiyorum sanki içimde iki farklı kişi var gibi bir an öyle kötü birisine donusuyorum ki. Böcekleri ateşe atıyorum birbirine yem ediyorum ya da kanatlarını koparıyorum geçmişte de bir tavuğu öldürmüştum yanlışlıkla. Babam öldüğü zaman hiçbir şey hissetmedim. Ailemi maddi ve manevi olarak söndürdüm. Kaosu seviyorum bazen kendimi tanrıya meydan okuyacak kadar ileri derecede kibirleniyorum
Öncelikle psikiyatrist değilim sadece deneyimlerim üzerine yorumlayacağım
Anksiyete depresyon ilk tanı hastaya tanı koymak zorunda olduğu için genelde direkt ilk onu koyup daha sonra degistiriyorlar.
Bipoların piromani ile ilişkili olduğunu biliyorum ama okbyi ilk defa duydum senden yani tekrarlama konusunda belki piromaniyle ilişkindirmiştir.
Tanrıyı bile yenebileceğin düşünceler geldiğinde fiziksel olarakta dinamiklesiyorsun doğru mu majör durumlar takip ediyor sonra
Aileyi mahfetme konusunda kendi yaşantın stabil olmadığı için sana el verenleri de bataklığa
Ben ateş yakmıyordum fakat çok fazla suça karıştım bir dönem düzenli bir doktora gidip ilaçları da içmeye zorlarsan kendini problemler azalır.
Psikopati konusunda bu tanıları aldıysan muhtemelen değilsindir. Farklı bir kişilik bozukluğu olabilir bu rahatsızlıklar tedavi edilmediği zaman majör seyrederler bu yüzden bu tarz eylemlerin gelişmesi doğal olarak kabul edilebilir.
Duygusuzluk konusunda aşırı durgunluk olur duygularda ve duygu değişimi hızlı gerçekleşir herhangi bir nedene bağlı kalmadan gelişir bu duygu değişimleri
Dopamin seviyesi azaldığı için mutluluk ve heycan gibi duyguları pek yaşayamazsın önünde katliam yapsalar bi sigara yakar seyredersin bunun içinde ayrıca ilaç veriliyor dopamin seviyesini artırmak için
Teşekkür ederim, evet bana depresif epizodlar ve anskiyete yazıldı farklı psikiyatristler tarafından. Bipolar affektif bozukluk yazıldı raporuma ama kan testi falan istenmedi. Piromani tanısı almadım ama ateş yakma dürtüm var ve kesin alacağım gibi. El yıkama ve düzen takıntım var benim uzun süre el yıkıyorum. O yüzden okb tanısı aldım. Fiziksel olarak da dinamikleşiyorum. Ben de suça karıştım ama ceza almadım çünkü kimse bilmiyor. Dediğin gibi kişilik bozuklugum olması daha olası. Duygu değişimleri tam dediğin gibi. Dopamin seviyem dediğin gibi düşük galiba. Bazen çok sinirleniyorum zaten insanları öldürmeyi isteyecek kadar.
Karmaşık bir durum bu tür durumlarda 6 aylık kontrol öncesi kesin tanı konulamıyor genelde.
Aşırı sınır sinir öfke nöbetleri de getirecektir tedavi olmazsan o tür durumlarda kontrol senden çıkıyor o an birilerine veya kendine ciddi zararlar verme durumun olabiliyor
Veya aşırı sınır amok koşucusu olmana sebep olabilir buda hayatının sonunu getirir. Tedaviye ciddi anlamda sarılmanı tavsiye ediyorum
Bu süreçte ilaçlara onyargin olabilir insanlarda önyargı ile yaklaşabilir bunları önemseme
İçmiyorsan bile alkol u*yusturucu bu dönemde sana cazip gelebilir. Sanki yıllardır içiyormuşsun gibi canım çekebilir. Kullanma kesinlikle kendine hakim ol
Suç işleme isteği inanılmaz derece zorlayabilir. Bu tarz düşünceler yoğunlaştığı zaman kafanı başka şeylerle meşgul et ve kendini soyutla sonra tekrar sosyal hayata dön
Geç cevap için özür dilerim belki bu yorumdan sonra cevap vermezsin ama sana karşı şeffaf olacağım. Cinsel olarak parafilim de var misal kimseye zarar vermedim ama bu zamana kadar reşit olmayanlara karşı ilgim oldu yanlış olduğunu biliyorum ama elimde değil. Kendime bu zamana kadar çok zarar verdim, fazla ilaç içtim, sigara söndürdüm jilet attım. Başkalarına da zarar verme isteği geliyor içimden. Cidden dediğin gibi sanki amok koşucusu gibi insanları öldürmek isteyecek kadar sinirleniyorum kafamda planlar kuruyorum. İlaçları içiyorum ama pek faydası olmuyor. Anafranil 75 mg Selectra 100 mg Rileptid 3 mg ve nervium 5 mg kullanıyorum yeşil reçeteli. Dediğin gibi alkol ve uyuşturucu çok cazip geliyor özellikle uyuşturucu. Lsd ekstazi dmt gibi sentetik uyuşturucular çok ilgimi çekiyor. Suç işleme isteği arada oluyor. Her şey için teşekkürler yorumun çok yardımcı oldu. Çok sağol.
Öncelikle kimseyi yargılamak haddim olmadığı gibi öyle bir yetkiye de sahip değilim
Senin bu yaşadıklarını yaşamış biriyim sicilime işleyen ver işlenemeyen suçların sayısı 100ü aşkındır
Piyasada adını duydugun her maddeyi en az bir kere içmişimdir
Parafili konusunda pedofili düşüncem hiç olmadı ama narkofil konusunda benimde öyle düşünce yapım vardı
Nervium hariç diğer kullandığın ilaçları kullandım geçmişte ve daha fazlasını akineton alsye (lyrica) gibi ilaçlar dahil
Sıkıntılı sancılı bir dönemden geçiyorsun sabretmek zorundasın kafani meşgul etmek zorundasın aksi halde en fazla sen ölürsün veya hapse girersin ama ailen mahv olur.
Suç işleme olayını azaltmak için kendini yor gün içinde hep çalış akşam spor yap eğer çalışmıyorsan akşama kadar en zorlu spor hareketlerini yap ördek yürüyüşü nizami şınav nizami barfiks vb. Şeyler yorgunluk enerji düşüklüğü sinirleri suç işleme isteğini azaltıyor tecrübeyle sabittir.
Hal hareketleri ve davranışlarınla
asabıyet zarar verme
degilsin merak etme
Neden
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!