Kişilik & Karakter Merhabalarr burcunuz nedir? minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben aslan ya siz? Güncellemeler+1 yıl Güncell Merhabalarr burcunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Balık burcuyum ama burçlara inanmıyorum, özellikle birde yok şu olacak bu olacak diyorlar ya 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oğlak. Yükselen İkizler, Alçalan Yay ve Ay Aslan 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aslan, yükselen akrep. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 745 cevap paylaştı. Balıkk -)) 1 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Balık 1 0 Yorumla
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Nakrep 0 1 Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Anladın sen onu🤭 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Koç kadını 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yay Burcuyum 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sincap 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kova. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Başak 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Yengeç 🦀 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslan diyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yengeç burcuyum
Balık burcuyum ama burçlara inanmıyorum, özellikle birde yok şu olacak bu olacak diyorlar ya
Oğlak. Yükselen İkizler, Alçalan Yay ve Ay Aslan
Aslan
Aslan, yükselen akrep.
Aslan
-AKREP-
-VESSELAM-
20 Ağustos aslanım :d yukselen yay :)
bende temmuzmu Ağustos mu
Başak
Koç.
Aslan
Kova