Güncellemeler
1 yıl
Siz dikkat ediyormusunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar sizdende yorumlar alayım
Sorum geçen hafta yaşadığım bir olay hakkında alt komşum bir yazdır balkonunun mermer olan yani dışında bir şeyler kurutmak için tepsi koyuyor balkonunun içine değil ben hrr seferinde dikkat ediyorum geçen hafta işten yorgun geldim çamaşıt makinem bozulmuş iki kere sıkmaya attım 4 kıyafetim vardı sıkmadı brnde uyku sersemi sermişim sabahta onun kurutuklarına gelmiş bir ton laf işitim sizce ben buna dikkat etmek zorundamıyım burada hatalı olan kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çamaır serilem çamalırlık olan yere kurtmalık konmaz. bu konuda haklısın çamaşır nerede kurtacaksın
Evet ya balkonun içi varken niye oraya koyuyor neymiş iki yaramaz çocuğu var onlar kurcalıyormuş iyide banane canım ben her zaman aşağıya bakıp kontrol etmek zorundamıyım herkes yapmaz bunu bi yazdır çamaşır sererken bile kendi balkonumun içinde silkiyorum öyle seriyorum
bu konuda ezdirme kendini
Ya oda öamaşırların altına koymasın canım başka yer koysun
Dimi bencede
Sen haklısın gerektigi kadar dikket etmişsin boş ver sıkma güzel canını
Bendr öyle düşünüyorum sonuçta apartman kuralarında böyle bir şey yok balkondan bir şey silkmedim etmedim çamaşırımı attım her zaman ben onu arayıp almasını söyleyemem kim dikkat eder allah aşkına
Sen gerekeni yapmışsın zaten her bişi asarken haber mi vercen yani sal
Senlik değil bu dikkat edecek balkonun içine koyacaktı