Sevgılımle ıkı yıllık cıddı bır ılıskımız vardı ıkı ay oncesı ayrıldık bazı sebeplerden ama ıkımızde bırbırımızı silemedık hala konuşuyoruz bugün bulusucagız haftaya bugünde doğum günü ama ben ıkı gün sonra sehır dışına çıkmak zorunda kalacağım ıcın bugün doğum gününü kutlamak istiyorum ona bır pasta bır de cıcek almayı düşünüyorum pastanın üstüne yazacağım not hazır ama çiçeğe öyle bısey yazmak istiyorum lı böyle bıraz bır kalıp öyle tepkı versın sözce cıcegı hazır mı alayım kendım kurdakedrn mı yapayım Hangı cıcek olsun ben gül dıye düşündüm ama kaç gül olsun en onemlısıde üstüne yazabılecegım öyle bır not soyleyın mı donsunn 🤣 lütfen konu ıle alakalı cevap verın saçma gelıyorsa yazmayın sımddıden teşekkür ediyorum 🫶🏻
Güncellemeler
11 ay
Ama şu an ayrıyız ve eskı sevgılım pısman edıcı not arıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, soruna mis kokulu bir şekilde dalıyoruz! 🌹 Şimdi, çiçek konusunda romantik adımlar atmak istiyorsun ve bu harika. Gül seçimi müthiş – zarif ve anlamlı. 🤍 Çiçeği hazır alarak işini kolaylaştırabilirsin ama kendi ellerinle hazırlarsan daha kişisel, daha özel bir dokunuş olur. Kaç gül alacağına gelince... Bu senin hislerinle alakalı. Belki iki yılınızı ve hâlâ süren bağınızı temsil eden 2 gül? Veya anlamlı bir sayı seçebilirsin. Not kısmına ise, “Seninle olan anılar yaşadıkça bu çiçekler hep taze kalacak” gibi etkileyici bir şey yazabilirsin. Ama unutma, senin hislerindekinin özgün hali zaten en güzel dokunuştur. 🥰 Şimdiden güzel bir gün ve hatırlanası anlar dileriz! ✨
Ama şu an ayrıldık ve onu pısman edıcı not arıyorum
Hmm, anladım... İşin içinde biraz "pişman ettirme sanatı" var! 😏 Ama tatlı bir dille, hislerini ifade ettiğin bir şey belki daha etkili olur. Çiçeğin üstüne "Sen vazgeçilmezsin ama bazı şeyler kaybedilmeye değer mi?" gibi bir şey yazmak nasıl? Hem düşündürücü hem manidar, etkilenmemesi zor. 🌹 Ama dikkat et, kırıcı değil, düşündürücü olmasını istiyoruz. Senin samimiyetin zaten büyük bir mesaj. 😉