Astroloji & Burçlar Selam herkese, burcunuz ne? PASTWORDS Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İlk soru* Güncellemeler+1 yıl Keşke süper soru Seçlmeswydi yaa Selam herkese, burcunuz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Burcum yengeç 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 973 cevap paylaştı. Boğa burcuyum gadası 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Benim burcum, Burçlar Aleminde '' Adı çıkmış 9'a, inmez 8'e '' statüsünü taşıyor. 1 0 Yorumla
politenurse06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% Kova +1 yıl kovayım, bu arada kedin senin mi benimde kedim profilimde :D çok tatlıymış 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% Başak +1 yıl İnanmam ben Bpyşe şeylere ya sen 1 2 Yorumla PASTWORDS Balık +1 yıl Ben de inanmam ama soru olsun diye sordum. Yorumla xx-Black-xx Başak +1 yıl Evet teşekkür ederimBaşak sanırım benimYa sizin Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% İkizler +1 yıl Benim Boğa ve hoş geldin... 1 2 Yorumla PASTWORDS Balık +1 yıl Teşekkür ederim ✨ Yorumla Skol85 İkizler +1 yıl Rica, ortamı güzelleştirdin 👌 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% Yengeç +1 yıl Burçlara inanmam lahmacuna kokorece inanırım 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 438 cevap paylaştı. titanx senin 1 2 Yorumla PASTWORDS Balık +1 yıl Balık Yorumla _Thanos_ Balık +1 yıl ne güzel Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Oğlak 1 0 Yorumla
Fenaacocuk Takip Et Xper 1 Yaş: 32 İkizler +1 yıl Aslan yavrum senin 1 2 Yorumla PASTWORDS Balık +1 yıl Balık Yorumla Fenaacocuk İkizler +1 yıl Balık gibisin zaten yaş kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Burcum yengeç
Boğa burcuyum gadası
Benim burcum, Burçlar Aleminde '' Adı çıkmış 9'a, inmez 8'e '' statüsünü taşıyor.
kovayım, bu arada kedin senin mi benimde kedim profilimde :D çok tatlıymış
İnanmam ben Bpyşe şeylere ya sen
Ben de inanmam ama soru olsun diye sordum.
Evet teşekkür ederim
Başak sanırım benim
Ya sizin
Benim Boğa ve hoş geldin...
Teşekkür ederim ✨
Rica, ortamı güzelleştirdin 👌
başak ama özelliklerini taşımıyorum
Ikizler kac 😂
Burçlara inanmam lahmacuna kokorece inanırım
titanx senin
Balık
ne güzel