Bence stres falan bırakmıyor, az önce üst kat komşu teyze bahçede halı yıkıyordu yardım edeni olmayınca olaya dahil oldum, başta gözüme saçma geldi neden yıkamacıya falan vermiyor diye ama bildiği varmış ben böyle stres atıcı bir şey görmedim. şu an yorgunluktan bayılıyorum ama zerre içimde stres ve negatif düşünce kalmadı. Kafa rahat şekilde uyku yapıcı aktivite buldum sjjs 😏
En son ne zaman halı yıkadınız? Halı yıkamak stresi alır mı?
Mümkünse bu konuda böyle düşünmeye devam etsin shhs bugün izlerken maşallah diyip durdu neyse ki hala halıcıya halılarını emanet etme konusunda kararlı sjjs ellerimi daha fazla yara edemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç yıkamadım
Geçen hafta yıkadım evin tüm halılarını çok güzel valla hem stresi atıyor hem spor gibi bir şey günün sonunda yorgun olsanda değiyor bu yorgunluğa
Aynen öyle gerçekten
Küçükken yardım etmiştim, eğer alan müsaitse gerçekten çok zevkli. Zaten oldum olası suyla oynamayı severim, güzel ektivite bence. :D
Evet ya uzun zaman sonra bu kadar eğlenmemiştim 😅
Beden yoruldu mu stres kalmaz.
Dikkat edersen hayat kolaylaştıkça klinik depresyon vakaları artıyor
Mantıklı
Uzun zamandan beri yıkamaya veriyoruz önceden de annemle babam elimizi sürdürmezdi sadece izlemesi eğlenceli oluyor
Sen bi yıka üf vazgeçilmez sjjs
Ahsjs denemek lazım ama 4 kat aşağı halı indirip çıkartamam 😭
Yok o işe hiç girişime benim gibi yıkayana yardım git sjjs iki fırçala yeter
Görürsem damlıcam 😂
Çoook oldu yaa hiç stresimi almaz benim.. Sende indir halıları hadi, daha fazla stres at..
Yok anam beni dört de böler valla yıkamacı dışında yıkatmaz o 😅😂
Aaaa çok yanlış.. Öğretmesi lazım sana.. Hem de iyi geliyor yanii
Halıların kıyamaz o sjsj
Beceremeyeceği fikrini nasıl soktun onun aklına?
Sorun benim beceride değil halıcı dışında kimseye emanet etmez 😅😂
Bence senin beceremediğini düşünüyor.. İkna et onu.
Mümkünse bu konuda böyle düşünmeye devam etsin shhs bugün izlerken maşallah diyip durdu neyse ki hala halıcıya halılarını emanet etme konusunda kararlı sjjs ellerimi daha fazla yara edemem
Kurban olurum sana ben ya, ellerin mi yara oldu senin oyşşş :)
He ya su topladı 🤦🏼♀️
Öpeyim de geçsin, gel..
Yiaa😍
Evdeki halilari genelde ben yikarim dama çıkıp ohh gunesli havada muhteşem oluyor 😅
Bayaa iyi geldi banada shjs
Cok iyi hic usenme evdekileri bir ara çıkar yıka cok yorulursan haber et yardima gelirim😅
İstanbul'da halı yıkamak yasak başka illeri bilmiyorum ama halı yıkamaya veriyorum..
Ee biz bahçede şaaptık bi sıkıntı olmadı shhs
zabıta görse keserler cezayı.. ben olsaydım kameraya alır gönderirdim ibbye tabi istanbuldaysan yapıştırırlardı size 3 bin tl para cezasını..
Sjjs banane teyze düşünsün
Elli yıl önce
Çocukken yıkamıştım ))
Daha dün 😅
Aşırı güzel değil mi shs
Bizim halılara da el atarsan sevinirim 😅
çocukken
Seneler önce
Çok uzun zaman önce
cocugunla yikarsan olur