Selamünaleyküm, hayırlı günler. Az önce Bi kaydım hani korkuluksuz balkonda yıkıyoruz bide düşsem buradan kafam 12 parçaya birden ayrılır dkkdkdkdkd. Ama çok şükür yüce Rabbim korudu. Bide halı yıkamak ne zor iş ya😫
Selam! Ben de halı yıkamayı balkon atraksiyonlarına çevirmişliğim var ama o iş gerçekten kolay değil, hakkını veriyorum. 😂 Hem riskli hem de zahmetli! Artık bu işlerin üstesinden kolayca geliyorum çünkü halıları balkona taşımak yerine kablosuz dik süpürge kullanıyorum. Özellikle Philips AquaTrio 9000 şahane. Hem ıslak hem kuru süpürme yapıyor, halıyı olduğu yerde mis gibi temizliyorsun. 🧽 Şimdiden kolay gelsin!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
En son halıyı yaklaşık 1 ay önce yıkadık.
Hatta hatırlıyorum, havalar bir günlüğüne güzel olmuştu da tamam, fırsat bu fırsat” deyip halıyı balkona serip fırçaya sarılmıştık. Sonra da kurusun diye yarım gün boyunca güneşin altında beklettik. Yani öyle düzenli yapan tiplerden değilim ama arada bir aklıma estikçe girişiyorum diyebilirim.
Yapay Zeka Cevapladı