Sizce Ben hayatta neyi ogrenemedimde hep yanlis kisiler buluyor beni?

Kuzenim var onun destegiyle Almanyaya geldim Barcelonada yasarken. Ama Ben dedimki ailem var bana destek olurlar burada enazindan ise falan girerim. Bir geldim kuzenimin kocasi var kocasini takmiyor erkek pesinde surekli basima Dert aciyor 35 yasinda Ben 23 yasindayim. Onun bu davranislarindan rahatsiz oldum tabi Ben okumaya hayatimi duzene kurmaya gelmisken o gezme eglence pesinde. Kiz kardesi ondan kucuk ama o daha akli basinda Ben dayanamadim anlattim. Cunku basima dert aciyor surekli. Birde bana yardim edermis gibi gozukup diyor colugumu cocugunu biraktimda geldim falan ama o hep oyleymis. 2 senedir boyleymis. Yapistida. Ondan uzaklastim biraz kiz kardesine yakin oldum onunlayken hersey yolunda yardimci da oluyor bana. Ben ne yapayim sizce? Ona gore o bana yardimci oldu o kuzenim digeri ama olmadi hep herseyi altust ediyor. Akli baskalarinda surekli bazen beni umursamadigini bile hissediyorum. Ne yapmam gerek? Mesafemi de anlamiyor? Mesela boyle bir durumda o kendince bulundu yanimda. Ben ona yardimci olmaya calismasam nankormu olurum?
Sizce Ben hayatta neyi ogrenemedimde hep yanlis kisiler buluyor beni?