https://youtu.be/5wzntE1XNrs Olmuyorsa zorlamamak gerekir diye düşünüyorum. "Olmuyor" dediğim çizgiye gelene kadar oldurmaya çalışırım orası ayrı. Peki sen? İstediğin birşeyi elde edemediğin zaman olsun diye zorlar mısın yoksa nokta mı koyarsın?
İstediğin bir şeyi elde edemediğin zaman olsun diye zorlar mısın yoksa nokta mı koyarsın?
Bu konuda kafam çok karışık. Bir teoriye göre bir şeyi ne kadar istersen o senden o kadar kaçar, diğer teoriyse bişeyleri sonuna kadar istemezsen o şeye ulaşamazsın.🤯
Olsun diye çabalayanlardanım. Hayat devam ettikçe olmuyor dediklerimiz bizim yeteri kadar üstüne gitmediklerimizdir. Olsun diye çabalarken hevesimin kaçtığı yerde bırakırım olmaya yakın olsa bile
Eskiden cildirirdim odurmaya çalışırdım hep şimdi takatim kalmadı galiba olmuyorsa bi gram daha uğraşmam orada bırakırım zorlamadan önceki uğraşmayı da yapmıyorum artık yılgınım
Cabalamayi, buyuk savaslar sonrasi birsey elde etmeyi sevmiyorum. Istedigim birsey olmuyorsa nasip degilmis, kaderde yokmus deyip yola devam ederim. Hirsli biri olmadim hicbir zaman.