Bir yaşta kalmak istesem 23 olurdu sanırım. Ama şu anki aklım yanımda gelsin😂

Mutlu yıllar sevdiklerin ile birlikte nice güzel yıllara. Yaşlanmayı yaş değil yaşanmışlık gerçekleştiriyor. O yüzden bence herkes hissettiği yaştadır💃 Elimde olsa hep 17 kalmak isterdim.
Teşekkür ederim, 🌸❤ Haklısın herkes hissettiği yaştadır, yoksa sadece rakamlardan ibaret☺
Merhaba.
Öncelikle şunu söyleyeyim ; Doğum gününüz kutlu olsun iyi ki varsınız, umarım hayat denen bu yolda yürürken çok daha güzelliklerle, karşı karşıya kalırsınız.
Ben şu yaşımda kalmak isterdim yakında yirmi altı yaşına giyeceğim, ama her yaşın ayrı bir güzelliği olduğu bir gerçek insan yaşı ilerledikçe sevdiği insanlar azalıyor, daha farklı bakış açışına sahip oluyor hayatın en güzel getirisi, yaş almak değişiyor değişimle dönüşüyor insan ama bunun en iyi yanı bence bu, her yeni yaş insanın kendini yenilemesi için bir fırsat..
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim. ☺️
Şu hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada, insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz zaman, midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de güzellikler, zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar sabırla yaşamaya, devam edeceğiz.
19 çok çok güzeldi.
38 de çok çok güzel geçti.
Dolum günün de kutlu olsun. Farketmişsindir ki 20-25 sonrası çok hızlı geçiyor. Ne yazık ki 30 sonrası bu hız daha da artıyor.
Yapman gereken neler varsa ertelemeden harekete geçmeni öneririm. İnsan bazı “ keşkelerden “ dolayı pişmanlık duyabiliyor.
Her şey gönlünce olsun inşallah..🍀
Beden yaşımız değişiyor ama hepimizin ruh yaşı ayni 14 milyar 50 bin. Nice mutlu yıllara:)
Vayy bu ne güzel bir cümle,
Teşekkür ederim
Evet İslam kaynaklarina göre insanların ruhları kainat yaratilmadan 50 bin yıl önce yaratıldı ve bilim adamları kainatın 14 milyar yıl önce yaratıldığını söylüyor. Yani m. ö yaşamış Mete hanla da gelecekte 3500 doğacak bir insanlada ruh yaşımız aynı
Evet kastettiğin şeyi anladım zaten ama bilim adamları evrenin 4 milyar once yaratıldığını söylemiyor mu, 14 milyar degil. Evren yaklaşık 4.5 milyar once yaratıldı.
Ruh yaşı konusunda haklısın, ruhlar aleminden sonra dünyaya geldik. Aslında hepimiz ruhen aynı yaştayız.
3hafta önce bir yıldız buldular 14 milyar yıl öncesinden ışık yayıyor senin dediğin dünyanın yaratılışı 5 milyar yıl öncesi
Aaa evet haklısın dünyanın yaşıyla karıştırdım😅 doğru evrenin yasi 13 milyar olarak biliniyordu demek 14 e cikti
Fizikçi misin:)
Neden sordun ki😅
Baya bilgin var:)
Yok ya baksana ikisini karıştırdım 😅
Ama uzayla ilgili belgeseller izlerim oradan az çok bilgim var.
Belli yorumda çok konuştuk rahatsız eder miyiz milleti:)
Etmediniz aksine öğrenip unuttuğumu hatirlattiniz dini açıdan da öyle zaten
@dikenliyıl Teşekkür ederim çok anlayislisiniz
Rica ederim
Teşekkür ederim en iyi görüş seçtiğin için
Cevap
73Cevap
Hiç doğmak istemezdim ya...
Dünya hayatı neden icad edilmişse artık, sanki ben karşı geldim sanki ben yedim elmayı...
Suçum ne arkadaş?😒
O bir sebep, zaten gelecektik dünyaya, kimse kimsenin suçunu seçmiyor yani. neden geldik mevzusuna gelirsem de basit bir iki cümle ile anlatacağım bir şey degil, ama Kuran'da yaratılış amacimizin Allahi tanımak, bilmek olduğundan bahsediliyor. Yani mesele ilk önce Yaratıcıyı bulmak, nasil bir varlik olduğunu kavramak sonrasinda, teker teker gerisi anlamlaniyor zaten.
Neyse yaaff çok konuştum, isyankar yazınca dayanamadım 😅
Hım, dünyaya inecektik ama bahane lazımdı yani...
Başka neler için geldik?
Kuranda bir ayette Allah ben yeryüzünde bir halife ( insan yaratacağım) diyor. Cennette vesaire demiyor. Zaten varolucaktik yani. Bir link aticam onu izlemeni tavsiye ederik gerçi videonun konusu kader ama Hz. Adem ve Havva dan da örnek veriyor
Teşekkürler.😑
Video çok mantıklı açıklamış.
26 yaşımda kalmak isterdim. Zaten hissettiğim yaşta 26.
Ama hayatımın en güzel yılları lise yıllarımdı..
Nice mutlu yıllara. 48 yaşımda kalmayı isterdim.
Teşekkür ederim
Tam 19 da dursun zaman isterdim
25 yaşında
İlk olarak doğum günün kutlu olsun nice mutlu umutlu sağlıklı yıllara inşallah 🥰
Her yılın kendine özel bir güzelliği ve aksiligi olduğuna inanıyorum
Özlediğim çok yıl var fakat 18 olmayı iple çekmiştim sonrası çok hızlı geçti anlamadm o yüzden 18 yasim derim sanırım
Amin teşekkür ederim🌸☺
Doğum günün kutlu olsun 🎉 ben hep 26 kalmak isterdim ama "yaşından genç gösteriyorsun" diyorlar. Bununla idare etmeye çalışıyoruz.
Teşekkür ederim. Bana da oyle diyorlar sanirım ordan kurtariyoruz😅
Tabi😅
Sanki ne dilerdiniz gibi bisi oldu bu o yüzden cevabim şu: 198 yaşında olup hiç yaşlanmamak ruhen ve bedenen aklen kalben vs.
198 mi
Ölümsüz gibi vampir filminden esinlendim😊
Ölümsüz ve hiç yaslanmıcak olsak yaş almanın da bir kıymeti kalmazdı bence😅
Öyle neyse 22 olmaktan gurur duyuyorum bu yaşın bana öğrettiği çok şey var
Tabi ki, güzel yaşlar 🌸☺
Ya maalesef
İyiki doğmuşsun. Yeni yaşın sana şans ve mutluluk getirsin. 😊🌼
18 yaşında kalmak isterdim hep.
Amin, teşekkür ederim 🌸
Hep 19 20 kalayım isterdim. Bu arada mutlu yıllar 🥳🌸
Teşekkürler 🌸
22 yaşında kalmak isterdim 😃
Mutlu yıllar 🎊😘
Teşekkürler 🌸
2 yaşımda kalmak isterdim. Ye , iç , sıç , uyu 10 numara hayat 😂
😂😂
Popon da bokla mi durmak istersin :) bari 5 ol sanki ise mi gidecen
Sen ufakken altını temizlemedilerse o senın sorunun bro.
:) heee evet benim popisimin pesindeydiler saniye saniye
Elimde olsa 20 yaşımda kalmak isterdim.
Mutlu yıllar...🥳🥳🥳
Teşekkürler 🌸
Doğum günün kutlu olsun dexterr, ailenle dostlarınla ve bicaklarinla nice mutlu seneleree
Bıçaklarımsız asla🔪😅
Teşekkürler XL
29 un tadını çıkart bence 39 49 59 da olacaksın ozaman 29 a bile razıyım dersin 😁
Haklisın yaa🤦🏻♀️😅
26 yaşımda kalmak isterdim. İyi ki doğdun, mutlu yıllar..
Teşekkür ederim
Rica ederim, sevgiler.
Nice mutlu, sağlıklı senelerin olsun. En güzeli 10-15 yaş aralığıydı benim için.
Amin, teşekkür ederim 😊
Ben de eylül de 23 olucam işte hıh 🤪🤣👸
Ahahah şanslısın😅
Var mı vermek istediğin bir tavsiye falan 😌
Tavsiyeden ziyade o yaşıma geri dönsem yapmak istediklerimi ertelemezdim, gelecekle ilgili önüme gelen fırsatları değerlendirirdim. Giden zaman geri gelmiyor. Tam o yaşlarım gayet iyiydi bir şeyler için. Umarım senin için çok güzel olur ve değerlendirirsin☺🌸
Umarım dikkate alıcam ertelemicem 🌸👸🙈
Öncelikle doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara♥️
Ben elimde olsa onsekiz yaşıma dönmek isterdim ilk dafa gerçekten büyüdüğümü kendimi bir yetişkin gibi görmeye başladığım yaş...
Yaşımdan memnunum insanlar insan olamadıktan sonra yaşın bir önemi yok.
Tebrik ederim sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim
30 yaşma geldim ama 25 yaşta kalmayı isterdim tabiki de ya da 30 da kalıp devam etmemeyi o da olabilir tabi daha fazlasını istemezdim
Çok zor bir soru 96 2002 arası süperdi sanırım çocukluk yılları diyeceğim 8 ile 13 yaş arası süper ötesi yaşadık imkan olsa o yılları seçerdim...
30 yaşında kalmayı isterdim. Şu an olduğum yaşlar çok arafta.
30lu yaşlarımda kalabilirim.
Guzel aslında 30lu yaslar 😬
Kadın 35 ve üstü olmalı ya:)
Ihtimaldir🤓
Olgunluk baska güzel :)
Evet, buna katılıyorum.
10 yaş altı herhangi bir yaş olsun isterdim. Ama 5 yaş sonrası olsun.
Ya çocukluğumda ya da 28 de çakılı kalmak isterdim. Şu an 29 um zaman su gibi geçecek:)
Nice mutlu senelere yeni sayfaya yeni hikayeler yazman dileğiyle
Nice mutlu yaşların olsun ay farkıyla buyuksun benden:)) ben 24te kalsaydım şuanki aklımla ama😃
Oooo benden tam 2 ay büyüksün 2 ay daha 28 in tadını çıkarmam gerek e orada havalar nasıl :)
Guzel degil gelme 😅
Milattan önce yaşayan insanlar gibi 500 yıl kadar yaşamak isterdim.
Nice senelerin olsun 🥳☺️
Teşekkürler 🌸
her yaşın güzelliği başka diyorlar :) 28 şu an ki yaşım çok güzel umarım geçmez böyle kalırım :D
Her yaşı deneyimlemek isterdim yani benim için bi sorun yok.
Ömrün uzun ve bereketli olsun hanım apla
Amin, teşekkürler
Niye öyle dedin bakim🧐
Mutlu yıllar güzellik 😇🥰
Teşekkürler
Rica ederim iyi kalpli arkadaşım
Arkadaş mı,? Ben seni tanımıyorum bile😅
Geçmiş olsun 19 20 yaşıma geri dönmek isterdim
Teşekkürler 😅
NİCE senelere 21 olmak isterdim.
Teşekkürler
şu an 18 yaşıma 4 yıl var 18-19 yaşlarında durmak isterdim
35'te stop tuşuna basmak isterdim..
12 derim nice mutlu sağlıklı yıllara 😂
Teşekkürler
30dan bildiriyorum 25-30 yaş arasında kalmak isterdim.
10-11 yaşımda kalmak isterdim
çocukluğumda
Şu anki aklımla 20 sinde olmak isterdim.
Sadece yaş veya sadece olgunluk her şeyde olduğu gibi her şey kararında güzel
23 ideal
0 yaşında olmak isterdim
henüz olmadım ama 20 yaşımda sabit kalmayı isterim
dgkoooo🥳 12 de kalayim ben
Çocukluğumu geri verin ))) mutlu yıllar 🎈
Hep çocuk kalmak isterdim.
18 yaşında kalmak isterdim
20 de çakılı kalırdım. Kafa hala oralarda zaten
25 yaşını isterdim çok güzeldi :D
Bu yaşımda kalırdım
7 yaşında kalmak isterdim..
Hiç evlenmedim bir yaşta olsa kafi 20 olabilir
Ben 30 25 isterdim şun 20
34 yaş ideal, hem gençler seviyor hemde olgunlar
🤣🤣 Orta yaşa ne kalmış
yaş değilde hep boyle sakın kalsak kimseyi kırmadan yaşasak öyle bir insan olmak istiyorum
Nice mutlu senelere
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?