Normal sevgililik işlerini sevmiyorum sıkıyor, takılmayı gezmeyi eğlenmeyi seviyorum sadece olamaz mı, benim tercihim de bu neden saygı duyulmuyo beceremiyorum ilişki yürütmeyi flört aşamasında takılıyorum, hesap sorulmasını sevmem nerdesin vs tasmalı köpek gibi davranılması?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünme elbette ilişkinin olması gerekenler var. Oturup konuşarak halledeceksiniz bunu.. Kendini tanıman bile güzel bir şey. maalesef ilişki yoruyor insanı. İstiyorsan, kalbinden gelecek bu iş. Yoksa olmaz zaten...
Bir gün sağlam aşık olunca tamam senin işin. Zaten öyle de %90 olmaz o iş.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşılıklı olarak eğer bilgi varsa bunda sorun yok elbette saygı duyulmalı. Fakat bir taraf ciddi, bir taraf ciddi değilse bu sorun olur.
İlişki insanı olmak zorunda değilsin sadece karşında ki bunu biliyorsa sorun değil sonuçta boşuna ümitlenmez karşında ki ona göre davranır.00 Yorumla
+1 yılBende ilişki insanı değilim ama nerdesin gibi hesap sorulan bir ilişkiyi de kimse istemez zaten, sen pek normaline gelmediğin için böyle düşündün bence. Her ilişkide hesap sorulacak gibi bir şey yok
00 Yorumla
Değilsin elbette, herkesin ilişki yaşayış şekli farklıdır. Nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşa, zaten doğru insanla olduğun sürece kendini zorunda hissetmezsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişki insanı olmadığını düşünmüyorum sadece kısıtlanmaya gelemiyorsun. Bu senin en doğal hakkın sevgilisi olanlarda gayet çıkıp gezer tozar ve eğlenir. Sahiplenme adı altında aşırı kısıtlamak zaten sevgiye dahil bi olay değil. Belki karşına seninle dünyaya aynı çerçeveden bakan biri çıkar ve bu fikrin değişir.
20 Yorumla
+1 yılEğer karşındaki de senin gibi ilişki insanı değilse mesele yok. Ancak karşındaki ciddi düşünen birisiyse umut verme, senin gibi düşünen birileriyle vakit geçir.
40 Yorumla
+1 yılSorun çok tuhaf.
İlişki insanıyım gezmeyi tozmayı sevmem hesap sorulmasın sevgililik istemem.
Tamam. O zaman sevgili olmayacaksın bu kadar basit.
Sonra neden flört aşamasını geçemiyorum. Ne bekliyordun ki?
Karşındakinin senin eğlenmeni sağlamakla görevli bir kişi olduğunu mu sanıyorsun.
Çaresi basit. Asla birisiyle çıkmayacaksın sevgili olmayacaksın. Bu kadar basit.
Bol bol kız arkadaş edin kendine. Ailenle çevrenle bol bol gez toz.
Hem olsun hem olmasın dersen orada iş karışır. İsteklerin tuhaf olur. Kimsede seni eğlendirmek için sevgili olmaz. Karşı tarafında istekleri duyguları var.20 Yorumla
+1 yılTasmalı köpek olmaktansa başıboş bir sokak kedisi olmayı yeğlerim diyorsun. Tercihtir tabi, lakin şahsi görüşüm; üzerine o kadar çok eğilen insan var ki bu hayatta ilgi görmekten bunalmışsın. Gerçekten yalnız kaldığında tercihini yeniden gözden geçirirsin ;)
20 Yorumla
+1 yılZorunda değilsin, keyif aldığın şekilde yaşa insanların ne düşündüğü ne dediği umrunda olmasın. Zaten ne yaparsan yap kimsenin ağzını kapatamazsIn, illa bir şeylere maydanoz olurlar.
Niye sevgilin yok? Sevgilin olur,
Ne zaman evleniyorsun? Evlenirsin,
Ne zaman çocuk yapacaksın? Çocuk yaparsın,
ikinci çocuğu ne zaman düşünüyorsun, tek olmaz ... ♾️10 Yorumla
+1 yılYa senin nasil yasadigina kimse karışamaz o ayri da. Senin demek istedigini anliyorum aslında. İlişkide özgür olmak istiyorsun. Seni o şekil isteyen kişi de çıkar diyecegim ama ümidim yok. Çünkü insanlar ne kadar karışmıyorum dese de. Bir yerden sonra gerçekten karisiyor.. sende kimseye ümit vermeden kişileri o şekil konus ya da ilerle. Başında net ol iliskinin. O kişi ona göre davranır..
117 Yorumla- +1 yıl
@Boriyasso tutan mı var seni
- +1 yıl
@Boriyasso hahaaha mayası tamm arkadasin alın...
Soran+1 yıl@Boriyasso ya sen bi kendine baktın mı delirtmeyin insanı
- +1 yıl
Tipsiz kısmına katılmıyorum, karaktersizlik konusunda da tam olarak katılmıyorum yukarıda allah çevremde çok güzel kızlar hepsi bir içim su, çoğunun karakteride iyi ama ilişki yaşanmaz buna kesinlikle katılıyorum. Kesinlikle ilişki yaşanmaz. Dengesizlikleri tutarsızlıkları yoruyor, yersiz gereksiz aşırı tipleri atarlanmaları, ölçüsüz kıskançlıkları yoruyor. Geneli güzelim diye parmağında oynatabileceğini her istediğini yaptırabileceğini sanıyor lk adımı, her adımı hep erkekten bekliyor. Sanıyorki her yeşil ışık yaktığı erkek peşine düşecek😅 düşmeyen gözünden düşüyor, düşen erkekten kazığı yiyince bütün erkekler aynısınız, düşen erkek var ama tek kişi ile sınırlı değil, karaktersiz erkekte karakter arayan, tribinden atarından yanına yanaşılmayan güzel olmak dışında başka meziyetleri olmayan güzel ülkemin güzel kızları
Uzaktan bakıyorum uzaktan seviyorum. Çok güzelsiniz ama dokunanı yakıyorsunuz..😄
- +1 yıl
Bir diğer problemleride haddinden fazla önyargı var ilk izlenime göre hareket ediyorlar. Gerçi o türk insanının bir özelliği kadın erkek fark etmiyor. 😆
Soran+1 yıl@beyazyakalıanarşist siz gidin biraz haber izleyin bakalım kim kime tecavuz ediyo cinayete kurban gidiyo ondan sonra yorumunuzu gözden geçirin kadınlarla ilişki yaşanmazmış ananız yıllarca kahrınızı çekiyo doğuruyo sizi besliyo adam ediyo
Soran+1 yılKadınlar insan erkekler insanoğludur diye boşuna dememişler biraz saygı duyun
- +1 yıl
Alakaya maydanoz😅🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evladını çöpe atan kadın yok dimi çok haklısın haber izlemiyorum. Cinayete kurban gitmekle tecavüze uğramakla yazdıklarım ile ilgili bağı kuramadım ta neyse😄
O tecavüz eden adamların sorunu benim değil o sa sizin canım erkeğin kaşına gözüne aldanıp doğru düzgün tanımadan bir yola girerseniz olacağı o nerde kardeşim var ona sarıyonuz haberlere yansımıyor diye dünyadan bir haber yaşıyorsunuz araştırma yok okuma yok önünüze ne konursa sürü psikolojisi ile hareket ediyorsunuz bence beni tenkit edeceğinize kendi zihniyetinizi süzgeçten geçirin - +1 yıl
Bana saygısı olmayan bir kadına saygı duymam nokta öyle bir dünya yok
- +1 yıl
Benim anam kahrımı çekmedi bu arada😆annem benim her şeyim mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum yapmayasa devam edeceğim. annenin evladını dünyaya getirmesini kahır olarak mı görüyorsun, işte siz busunuz senin gibi kadınlar saygıyı zerre haketmiyor. Yıılarca kahır diyor ya kokuşmuş zihniyet yazık acınası haldesin
- +1 yıl
Kadınlar insandır, evet erkekler insanoğlu. Manası kadını yücelten anneliktir. İnsanoğlunu dünyaya getirmeye vesile olan kadın için söylemiştir neşet baba, bu açıdan adına saygı duyulmasını ve toplumda kadının önemini de ele almıştır.
Analığı kahır olarak gören senin gibi kadınlar bu gruba dahil değil yok yere üzerine alınmışın😆
- +1 yıl
Söz nerede sen neredesin bu sözün neredesin
Soran+1 yıl@beyazyakalıanarşist tamam senin gibiler tek kelimeye takılıp alır onu evirir çevirir kendi kalıbına sokar helal olsun ama olay ne biliyo musun ona buna sallayamazsınız toplaşıp bir yorumun altında, yorum yaparsın fikirlerini belirtirsin ama genelleme yaparak kadınlar hakkında ileri geri konuşturtmam kimsenin tipi karakteri size kalmadı
+1 yılDegılız. Bende senin gibiyim zaten kimseyle anlaşamıyorum takılmak flört etmek yatmak daha iyi. Herkes gibi vıcık vıcık ilişki yasamak zorunda degılız. İnstagrama gormemısler gibi sureklı sevgılı denilen sahsıyet ile fotoğraflar atmak zorunda degılız. Kendı özel hayatımızı halka açık sekılde yasamak yerine kendi kendimize yaşıyoruz. Bunda bir sorun yok ve gayet normal bir şey. İlişki insanı olmak sıkıntı asıl.
110 Yorumla- +1 yıl
Ovv yeah come baby 😂😂 kadıköy de mi yasiyosun bu arada
Soran+1 yılHahaha güldürdün valla yaşasın girl power
Soran+1 yıl@AfiliYlnzlık ağlama çomar
- +1 yıl
Bunun gibi abazaya nahif kibar olamicam kızlar. Görüşüme salça olup beni rahatsız etmeye hakkı yok. Sırf takılmalı ilişki yaşadığımı görüşte yazdım diye damlıyor hemen bubub gibi ezik site abazaları. Tahammulum yok size olursa siz kibarca cvp verirsiniz ama benim bunun gibi evrimleşmemis primatlara tahammulum yok cokta guzel ettim küfürü
+1 yılbana da tam bu lazım
illa seks olmak zorunda mı
cidden doğruyu söyledin
tiyatroya gidecek insan bulamıyorum:/((((17 Yorumla- +1 yıl
Kızlar seks mi istiyor 😂😂
- +1 yıl
@Tanrıyanılgımız yeminle bıktık seks objesi olmaktan
- +1 yıl
🤣🤣🤣tasssak gecmiyon insallah
Soran+1 yıl@Tanrıyanılgımız boş yapıyor işte hangi kız oltaya düşer diye ona buna sallıyo regl dönemi hakkında tek bir bilgisi bile olmadıgına eminim
- +1 yıl
@Tanrıyanılgımız sen yenisin sanırım burada?
- +1 yıl
2 ay oldu da. Bence tam tersi
Kızlar gezmek tozmak, erkekler cinsellik ister
Soran+1 yıl@erennnnnn01 yaşamadığın hiçbir şey hakkında böyle konuşma sana tavsiyem sen kendi dertlerinle ilgilen milletin regl azgınlığı sizi tetiklemesin ayrıca herkes te farklı olur bu dönem onu araştırmamışsın bak
+1 yılGelmiş "Aa ben de ilişki insanı değilim. Hadi sevişelim"ciler
21 Yorumla
Soran+1 yılFırsat bulmasınlar anında 😄
+1 yılBence en dogal hakkin. Istedigin gibi yasayabilirsin. Eger konusmalarinda dürüst davranir kendini acarsan herkes tarafindan saygi duyulur ama bastan düsüncelerini söylemelisin bence. Cünkü herkes senin gibi düsünmüyor bazilar direk iliski yasayip hatta evliligi düsünüyorlar.. bunlari acik acik konusmalisin
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kimsenin senin hayatına karışmaya hakkı yok. Bence sen özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsun, seni çok iyi anlıyorum.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bebesin biraz ve sosyal medyadan çok etkileniyorsun ondan. Büyüyünce düzelir.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Bende ciddi ilişkiden ziyade gezip tozmak eğlenmeyi seviyorum amerikan usulü ama iş ciddiye binince tadım kalmıyor
10 YorumlaBen ise tam aksine ilişki insanıyim flört etmek benim için daha zor önce flört etmeden normal bir şekilde tanımak sonra da güzel bir ilişkiye adım atmak daha mantıklı geliyor insandan insana değişebilir belki de zamanla seninde düşüncen değişir
10 Yorumla
+1 yılLan yazdigi ozellikleri okuyunca ben de sandim duzgun insan meger sadece takilmalik dolasiyormus ortada tadimlik abur cubur standinda ya da kuruyemiscilerde ikram edilen disin kovuguna yetmeyen lokmalik gibi tuu kafana
00 YorumlaDeğilsin tabi ama ara ara boşluk hissettiğinde Sevgi görmek ister insan
10 Yorumla
+1 yılhayır takılabilirsin insanlarla tek bir kişiye hayatına alamıyorsan, güvenemiyorsan. akışına bırak insanlarla konuş elbet biri çıkar onun için herkesi sileceğin
00 Yorumla
+1 yılAslında bu ben dahil birçok insanın yaşamak istediği şey ,,, insanların elestirmesini konuşmasını, saygı göstermeyisini umursama,, nasıl mutluysan öyle devam et.
00 YorumlaKarşı tarafın her zaman bir planı ya da beklentisi olacağı için o dediğiniz imkansız. Ha beklenti derken ille de kötü anlamda demedim geleceğe yönelik beklentilerde dahil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin, nasıl yaşayacağına onu yönlendireceğine sen karar verebilirsin ancak, ilişkilere bakış açın o yönde de olabilir. Kendini nasıl mutlu hissediyorsan.
00 Yorumla Hiç kimse aynı olmak zorunda değil, olamaz da zaten.
20 Yorumla
+1 yılsenin hayatın sonuçta ama baştan ne istediğini nasıl biri olduğunu karşı tarafa söylede ciddi düşünüyosa baştan bitsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ruh ikizin değilse zorlama kendine de inada eziyet olur bu illaki kafa dengi biri çıkar oğlak burcu musun sen?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılTam istediğim kız şekli. Bende böyleyim. Böyle devam. Ama yalnız ölme riskimiz çok yüksek. Önemli mi, yoo. 😀
00 Yorumla
+1 yılbi manitan olsun ama dost gibi ilerleyin seni sıkmasın yani önce arkadas olmayi deneyin eger senle iyi bi dostsa devami gelir
00 Yorumla
+1 yılInsnalari kullanmazsan sorun yok
Insanların duyguları ile oynamamali10 Yorumla
+1 yıl"Nerdesin" hesap sormak mı? Tasmalı köpek olmak mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bi sevdiğin olmak zorunda değil kimsenin korkusuyla kimsenin sözleriyle yaşamak zorunda değilsin kimseye hesap vermek zorunda değilsin seni zorlayan mi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişki olmayınca da saygı sevgi zarar görebiliyo. Bazen aseksüel birini bulmayı çok istiyorum. Ben de bayılıyorum flört dönemine sonrası sıkılıyorum en fazla 4 ay dayandım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal, çünkü ben de çok ileriye gidemiyorum. Çok doğru yapıyorsun bence.
00 Yorumla
+1 yılBence sevmiyorum seks seviyorum seks partneri istiyorum o kadar
00 Yorumla
+1 yılHerkese göre birileri var. Tabiki olabilirsin senin gibi düşünen insanlar da var mesela benn.
00 Yorumla
+1 yılSenin hayatın istedigin gibi yaşa kimsenin bir şey demesine hakkı yok ayrıca en güzeli
00 YorumlaBende öyleyim, en güzeli bu zaten. İstediğim gibi olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBenimde ayni yer içer gezerim sevgili yapmam birisine bağlı kalmayı sevmiyorum
00 Yorumlaİyi de hele güldekini bırakın Kime vereceksin bir gün olacak yani
00 Yorumlatercih meselesi , kafana göre birini bulduğunda sıkıntı olmaz
00 YorumlaDeğilsinde bunu flörtüne filan en başından aktarman lazım millet ümitlenmesin
00 Yorumla
+1 yılSende öyle birini bul ve ilişki yaşa ya da flört değil arkadaşlıkla ilerle direk
00 YorumlaBen de senin gibi düşünüyorum. Kendin gibi insanlar ile karşıdakine ümit veremeden yaşayabilirsin.
00 YorumlaYani bunu tasma takılmış köpek olarak düşünme tabi de birbirinden bir haber çiftlerinde ilişkisi çok samimiyetsiz oluyo. Herşeyin bir sınırı var. İki tarafta bu sınırı bildiğinde ve dikkat ettiğinde orta yol her zaman bulunur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarya hayatımda hep böyle bir ilişki aradım. Ama bu kriterde hiç kız yok diye biliyordum. O sebeple hiç kız arkadaş yapmak istemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam benliksin ya neden çevremde senin gibi biri yok😒
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğilsin takıl kafana göre boş ver Kimin ne dediğine bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sevgilimle gezmeyi eğlenmeyi isterim zaten ama madem ciddi düşünce var herkes ona göre hareket eder kafasına göre değil
00 Yorumla
+1 yılBende senin tam tersinim aslinda duzenli iliski istiyorum. Boyleside zor ayrilinca yari yolda birakilmis gibi hissediyosun.
11 Yorumla
+1 yılDuyulur saygi neden duyulmasin. Pes etme yola devam elbette senin gibi fikirli birisi cikicak karsina.🎎🌺🌺
00 Yorumla
+1 yılKanka sen de böylesin. Senin hayatın. Kafana göre yaşa ya.
10 Yorumla
+1 yılBıryere kadar olabilir ama ilerleyen surecde sorun yaratacakdir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yıldeğilsin ben de böyleyim
10 Yorumla Zorunlu Değil Takıl kafana göre Tabi etrafında Seni Aşka Zorlayan bf lerin varsa biraz sorun oluyor
00 YorumlaBende senin gibiyim bıraktım Beceremiyorum böyle iyi
01 Yorumla- +1 yıl
☹️🤨😉😁
Tam Benin suanlim kafam biliyormusun senin gibk dusunuykrum
00 Yorumlafck bddy tarzında mı takılıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden aklınıza o geliyo ki direk bir salın ya
İlişki yaşamak zorunluluğu yok tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende senin gibiyim ama insam bazen sevgili dedi şeyden istiyor
00 Yorumla
+1 yılBu şey değil mi ya ben
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Zorundayım Dilberay gibi
00 Yorumla
+1 yılHayır, değilsin. Bu gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum saçmalık geliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!