Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kimi zaman düşünüyorum bunu. Keşke öyle yaşasam diyorum. Ama sıkılırım sanırım. Şehirde doğdum ve büyüdüm. Teknolojiyle iç içe oldum hep. Her şeyden uzaklaşmak belki bir süreliğine iyi gelebilir ama uzun süreli olursa bunalırdım. Tabii ne kadar uzun olduğuna bağlı, bir zaman sonra alışılır.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGökyüzü, bulutlar, ağaçlar, ağaç yapraklarını yiyen tırtıllar, ağaç kovuklarında gezinen sincaplar, dallarda öten kuşlar, çiçeklere konan arılar...
Düşünüyorum da, her canlı kendi halinde, kendi işine bakıyor.
Bir de kendi dünyama bakıyorum. Pencereden sarkmış kafalar, anlamsız dedikodular, kem gözler, kötü dilekler...
Bazen hayvanlara imrenirim. Doğaya, kendi halinde olan döngüsüne ve dahasına. Keşke herkesin tek derdi kendisi olsa.
Bundan fazla sıkıldım. Fazla bunaldım. Bir ormanda köpeğimle yaşayıp yaşlanmak isterdim. Dedikodu fısıltılarındansa hayvanların sesini duymak isterdim. İnsanlara hesap vermektense kurdu kuşu beslemeyi tercih ederdim. Böyle bir hayatı, bir gün de olsa yaşamak isterdim.11 Yorumla
+1 yılİsterdim, ki bundan büyük bir keyifte alırdım. Her şekilde şu an ki hayatımdan çok daha iyi geleceğine eminim. Tek istediğim sonsuz bir sessizlik, kalabalıktan uzak bir yerde kısa bir süre dahi olsa kalmak. Sanki o zaman bir çok şeyden arınabilirmişim gibime geliyor benim.
21 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. En çok istediğim şeylerden bu.
Şöyle bir kaç gün herkesten herşeyden uzak sessiz sakin bir yerde kafa dinlemek ne kadar muhteşem olurdu. Şöyle bir yere ihtiyacım var🤦♀️
116 Yorumla- +1 yıl
Yooğ ben istemiyem, huzurumun içine etmene izin veremem. Parmaklarını da al ve git fjfkfı
- +1 yıl
Ahshdh😂😂😂
Huzurlu olmam mümkün mü diyecektin galiba? Djdjfk
- +1 yıl
@sssicaksutlukahvem kırdın kalbimi, gel al gönlümü 🖤🖤😬😬😂🤦♀️
https://youtu.be/eWpPp0rj204 - +1 yıl
Ya çek şunu gözümden ya, duymak istemiyorum ben djfjfk
Sen de kalbimi kırsan keşke, kulağımdan ne istiyon? Djfjf - +1 yıl
Ya git şurdan, kendimizi derhal kovuyorum burdan, yürü.🤦♀️😂😂😂
- +1 yıl
Dhdjfj
Kaşınma o zaman seni lanet, haklı.😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
20Cevap
+1 yılHayır doğa da wc yok, banyo yok, internet yok, televizyon yok ve herşeyden önemlisi de güvende hissetmem ben. Evimde olmalıyım. Bir çadır içinde oram buram ağrıyarak ve börtü böcek, hayvan içinde yaşayamam. Hiç benlik değil.
15 Yorumla- +1 yıl
Sanki hanımefendi kraliyet ailesinden geliyor 😂
- +1 yıl
Yoo 3+1 çarşı ortasında büyük geniş sıradan bir daire 💃🤣
- +1 yıl
Denizde görüyorsa 😃
- +1 yıl
Evden çıkınca 15 dakika yürüyorum Deniz manzaraları yanımda
- +1 yıl
Benim de öyle birbirimizi kıskandıracak bir şeyimiz yok o zaman 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet özellikle Sahil kenarında bir evim olsun isterim 🙂
15 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNevraska ile doğada 60 gün yakında kizlarsoruyorda
İsterim de nerdee11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli süre yaşanır ama şehirde de yaşamak lazım dengesini tutturmak en iyisi
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kaç gün olabilir. Fakat fazlası beni sıkar. Müzik olmalı sevdiklerim olmalı yanımda..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Deniz olursa olur yoksa 1 saat zor dayanırım.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİstememmm sıkılırım ben ot börtü böcek 🤒
12 Yorumla- +1 yıl
İşte yemesinler diye gitmiyorum akıllım 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİsterdim
10 Yorumla
+1 yılEver isterdim heleki kafa dengi birisi varsa
Yanımda hayır diyemem 1 ay Yaşar sonra
Karabalık şehire dönerdim 😂12 Yorumla- +1 yıl
😅🤣
+1 yılDoğayı severim. Karavan veya kamp şekli güzel olurdu. O mekanda ne rakı balık yapılır varya 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Derdimiz bile keyfi olsun adamım 😄
+1 yılDoğayla iç içe yaşıyorum zaten, baya iyi yani yaşanır
11 Yorumla
+1 yılHayır doğa da wc yok, banyo yok, internet yok, televizyon yok ve herşeyden önemlisi de güvende hissetmem ben. Evimde olmalıyım. Bir çadır içinde oram buram ağrıyarak ve börtü böcek, hayvan içinde yaşayamam. Hiç benlik değil.
11 Yorumla
+1 yılGönül istemiyor değil ancak hiç böyle bir deneyimim olmadığı için tedirginlik yaşarım.
Zaten imkanlarda çok el vermiyor.
Allah'tan küçük bir şehirde yaşıyorum araba sesinden çok kuş sesi var öyle idare ediyorum :)11 Yorumla
+1 yıldoğayla başbaşa gibiyim zaten şöyle ki kamp vs sevmem ama evimin bulunduğu lokasyon şehrimde ki en sessiz sakin yemyeşil mükemmel kısmında sabah odamın penceresini açıyorum ormana bakıyorum mesela ❤️
13 Yorumla- +1 yıl
ALLAH daha iyilerini sana nasip etsin inşaAllah :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğayla iç içe yaşamak sessiz sakin bi yerde olmak iyi fakat ev ortamı olması lazım kamp sevmiyorum. Ayrıca internette olmalı :D konforlu ama doğayla iç içe diyebiliriz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Olur olur :D
İsterdim kesinlikle ama müziksiz olmaz. Sadece müzik dinleyebileceğim teknolojik bir şey olsa tam süper olur benim için.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde hiç istemem ama çok güzel tarif ettin. Keşke kısa süreliğine kafam rahat olsa da her şeyden uzak kendimle baş başa bir tatil yapsam.
12 Yorumla- +1 yıl
Harika olurdu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet , belli bir yaşa geldiğimde Serdar Kılıç gibi yaşamak istiyorum. Doğa ile iç içe , huzurlu ve sakin bir hayat
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada bir kafa dinlemek için ideal olur ancak sürekli olursa sıkıcı olacaktır. O nedenle kısa tatiller de isterim ancak hayat stili olarak istemem.
11 Yorumla Arada kamp kurarım. Geçen sene yaptık. Eğlenceliydi ama telefon getirdik. Yasakladık. Kurala uyamadılar.
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKöye gittiğimde toprakla uğraşıyorum. Yazlık taşra da sayılır. Hafta sonları mutlaka gitmeye çalışırım. Beton blokların arasında nefes alamıyorum.
11 Yorumla
+1 yılşu an emekli olup tamda bu hayalimi gerçekleştirmek için yaşıyorum inşallah rabbim nasip eder🤲
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah hocam , rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
+1 yılKesinlikle. Doğanın içinde olmak, müthiş iyi geliyor bana.
11 YorumlaDoğa ve temiz hava önemli tabii ama bence insan internetsiz yaşayamaz. Yemek tarifleri, aletlerin nasıl çalıştığı, neye nasıl çare bulunacağı hep internette, hele birde toplumdan ve polisten uzak bir yerde tek başına olmak? Anında kafayı yersin.
11 Yorumlaİsterdim. Sessiz sakin kuşların sesi öte yandan şırıl şırıl akan su sesi. Huzur işte budur. Sabahları sakın bir yürüş ormada keşif yapmak mutlu eder beni. Ama kimse olmayacak insansız.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılIstemezdim sehir insaniyim ben. Aylarca yillarca sehirden uzak kalamam ben. Bir kac hafta dayanabilirim ama uzun sure cikksss
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğallık bana göre değil, severim ama tatillerde. Onun dışında şehirde denize yakın bir ev tercihim.
10 Yorumla Bunun her zaman olmasını istemezdim gayet tabi. İnsanoğlu sosyal bir varlıktı e birde sosyal medya varlığı olduk. Dijital çağdayız artık.
10 Yorumla
+1 yılRizeliyim doğanın içinde büyüdüm zaten yeşillik olmadan duramam
10 Yorumla
+1 yılEvet isterim hatta şu an olmak istediğim yer her şeyden uzak
10 YorumlaKaravan olursa olabiler.. hijyen çok möhüm benim içinn 😬😬
10 Yorumla
+1 yılhayir devir teknoloji devri uzak kalmak istemezdim ama arada dinlenmelik olabilir
10 Yorumla
+1 yılİsterim ama sürekli olmaz, haftasonu mesela güzel olabilir
10 Yorumla
+1 yılİstemezdim. Evinin rahatına düşkün biri olarak zorlanırdım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTatil gibi ise olabilir ama hayatım boyunca doğa ile iç içe yaşamak istemem🙂
10 Yorumla
+1 yılisterdim... Zaten dagin dibindeyim ama yalniz degilim. Yalniz olmak isterdim..
10 YorumlaBen şehirden mesela geldim köye doğa ile iç içeyim huzurluyum 😇
11 Yorumla
+1 yılEvet ya çok güzel keşke öyle bir imkanım olsa
21 Yorumla
+1 yılEvet istiyorum bu sene olacak umarım🙏
12 Yorumla- +1 yıl
İsteyen herkese olsun🙏
+1 yılGüzel olurdu insana bi sakinlik veriyor
11 Yorumla
+1 yılTelefon olsada bu yerlerde çekmez zaten 😀
11 YorumlaBazen Heidi’nin yerinde olmak istiyorum
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ilkel yaşam seviyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Bazen yapıyorum zaten bunu bir iki gun falan telefon kapatmaksa hiç sorun degil en kolayı
- +1 yıl
Ben anneannemle dedemin yanına gidiyorum yaylaya orman heryer ağaç dere var evin dibinden geçiyor telefon falan çekiyor yeni cihazlar koymuslar elektrik falan yok gunes enerjisi var sakin en azindan ama sehir gurultusu yok sehire 4 5 saat uzaklikta sehir merkezine baya uzak yani. Sahildede diger dedemin eski evi var kimse kullanmiyor vefat etti muz bahcesi falan var denizin dibinde tam oraya gidiyoruz bazen kardesimle o bolgede cok fazla otel falan var ama bizden tarafta yok mahkemeye falan verdik otel yaptirmadik carettelar var diye koruma bolgesi gibi bir sey oldu oraya denize gelende yok
En fazla 1 hafta😄 böcek çok olur doğada yaşayamam
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarla arada sırada kamp yapıyoruz bu yüzden
11 Yorumla
+1 yılKısa süre olur ama sıkılırım
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Ay çok börtü böcek olur istemem
11 Yorumla
+1 yılÇok şükür yaklaşık 9 yılı aşacak öyleyim…
12 Yorumla- +1 yıl
Elhamdülillah, sağ ol kardeşim…
+1 yılEvet Zaten hayalim hep öyle
11 YorumlaYaşamaya sıcak bakmıyorum ama tatil olabilirdi. 😃
15 YorumlaHayır. Böcekler ısırır sonra🥹
12 YorumlaDoğayı sevmem ben hiçbirşeyi sevmem keşke yok olsam
10 Yorumla
+1 yılCok isterimmm. Sehir gurultusundense doganin sessizliyi tercih edilir 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşöyle bir yerde spor yapmak ne güzel olur ya
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen fazla 3 gün kalırım sdfjs
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cesaret edemem sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer sevdiğim kişi yanımda olacaksa evet
10 Yorumla
+1 yılTatil günlerimde doğayla iç içe yaşıyorum
10 YorumlaEvet dağlarda yaşamak istiyorum
10 YorumlaDoğa benim herşeyim gibi.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi