Evet, harika olurdu
Hayır, ben sıkılırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır ben maraşdayken böyle bir şeydi zaten benim hayatım iğrenç ben metropol seviyorum böyle bakıyorsunuz hayal kuruyorsunuz rahat olursunuz filan diye ama asla öyle olmuyor ne böcek bitiyor ne hayvan bitiyor her şeye uzaksın istediğini yemiyorsun istediğini giyinemiyorsun
Her yerde bir neyse jdjxjxj
Ben aslında hataya gittiğim zaman abime bunu söylemiştim çok güzel olur tam benlik diye ama şehit hayatına alışan biri için bunun zor olduğunu söyledi haksız da değil sanırım :)) kafa dinlemek için tercih ederim çok severek.. ama yaşamak için hayır
Öyle kamp hayatı yaşamak istemem çünkü hijyenik bulmuyorum yapamam ama iyi bir ev olursa sessiz sakin huzurlu bi şekilde doğa ile yaşamayı seviyorum hiçte sıkılmam.
Evet isterdim tabi ki de ama doğa ile baş başa yaşamak için evli olmam lazım aksi taktirde oldukça sıkılırdım ve istemezdim sanırım. eğer tek yaşayacaksam doğa değil de daha çok şehirde lüks bir daire ya da gökdelen tarzı bir yer isterdim ben
Cevap
29Cevap
Fikir olarak güzel ama doğada yaşamak çok zor

Ohooo çok yaşadım
Merhaba, şu * hayatlarım ve kariyer hedeflerimden dolayı merkezi bir yerde yaşantı tercih etsem de belirli standartlara eriştikten sonra evet doğayla iç içe bir yerde yaşamak istiyorum
Isterim diyen çok şehirdeki konforunu bırakıp tabiatın içerisinde yaşamayı göze alan yok. İnsanoğlunun iki yüzlü halleri
yaşamasına yaşardım ama ev yatak su yemek ısınmak için falan her şey 4 4 lük olursa sıkıntı olmaz birde kitapda olsun kitap okurum
Harika olurdu şimdi doğayla bütünleşmek.. Kuş cıvıltılarından bir yastık yapıp uyumak, gökyüzünün mavisini soluksuzca içine çekmek. 🏡
İsterdim. memur olmasam giderdim köye hayvancılık yapardım. insandan şehirden uzak bi hayat sürerdim. hayvanlardan zarar gelmez.
Birkaç saat hadi en fazla bir kaç gün sonrası kaçarım.
Merkeze arabayla 1 saat yakınsa olur🤔 aksi olmaz olamaz.
En çok istediğim şeylerden biri doğada yaşamak..
İsterdim ama sürekli yaşayamazdim sanırım. Bir süre sonda sıkılır insan.
Evet kesinlikle çok istiyorum var öyle bir hayalim kısmet;)
Hiç soba yakıp külünü yemizlediniz mi? Leğen de çamaşır yıkadınız mı? Dışarıdaki ocak da yemek pişirdiniz mi. Ocakda su ısıtıp bamyo yaptıniz mi?
İşte bu 😀 gerçekçi bir yorum 😀😀
Doğada huzur var ya daha az dikkat dağıtıcı unsur falan ben isterdim sıkılmazdım da
Çiftliğe gittiğim zaman zaten öyle bir hayat yaşıyorum mis gibi köy havası da 😊
Ben büyükşehirde yaşamaya alışmışım. Kırsal hayata uyum sağlayabileceğimi sanmıyorum.
Yalan söylemeyeceğim bir zaman sonra acayip sıkılırdım :D
İnsanların olmadığı bir yere imkanım olsa saniyesinde giderim
Fotoğraftaki yere aşık oldum. Ben çok severim doğayı.
Evet ama telefona alıştık bir kere bu imkansız görünüyor ama telefonda varsa orada olur😂🤭🙈
Güzel, huzurlu, rahat geliyor ama süreklilik olarak bilemiyorum, denemek lazım...
Evet ne güzel domates salatalık biber ekecen dere otlu soğan biraz gül biraz erik biraz ay çekirdeği
Doğanın içinde sevdiğim adamla baş başa bulursam tabi o şekilde isterim
Evet ama eziyetini çekemem yanıma bir erkek lazım 😌💅
Doğayı severim ama yaşamak istemem sadece tatil amaçlı tercihim olabilir.
internet olursa olur diger turlu altyapisiz yerde bedava net kovaliyorum. para da yok paket yapmaya cok pahali. fakirr hayat zor.
Hayır istemem bana göre değil.
Kıskanıyor musun sen beni 🤣🤣🤣 sen çalış ben gezeyim sonra laf at bana🤣🤣🤣 kıskanç kıskanç ne olacak🤣🤣🧿😎
4 Yıldır bu Hayatı yaşıyorum asla vazgeçmeyeceğim bir yaşam tarzı
Yanında bir hayat arkadaşıyla gayet güzel bir hayat olurdu
Eğer tek isem istemem ama sevdiğim insan yanımda olursa neden olmasın farklı bir deneğim elde etmiş olucaz ikimizde
Bikac aylığına isterdim güzel olurdu huzurlu stressiz
Ayy eveet çok güzel olurdu bahçemde olsun isterim sessizlik sakinlik huzur 😻
İsterdim ama sürekli olursa sıkılırım
Hayır çok sıkıcı bir hayat olur
Bayılırıım, elbette isterdim.
Hayır ben sıkılırım
Zaten hep hayalim denize sıfır bir ev.
Evet, harika olurdu benim için
Yaşamak isterdimde zamanla sıkılırdım
Of 5😎
Çok isterim
İsviçrede olcaksa evet böcek sayısı çok az
Tatil için olur ama her zaman değil!
Süreklilik durumu olmaz
Etrafta sevicek hayvan varsa her yerde yaşanır😊
Böyle yer olsaydı isterdim
Yaşıyorum zaten yakınımda orman var 😄
Yaşıyorum zaten şükür tam benlik 🫶
Biraz cezbetse de sıkıntı olurdu herhalde
Öyle bir hayat yaşıyorum zaten
Doğa aşığıyım ben, kesinlikle evett
Doğayla iç içe büyüdüğüm icn artk istemiyorum.
Evet bu gerçekten şahane olurdu 😍
Evet harika olur
İsterim doğa yeşillik ırmak sular en sevdiğim
Ay aman istemem
Evet, isterdim
Evet, harika olurdu
Evet, harika olurdu.
En büyük isteğim bu
İsterdim.
Çok güzel olurdu ruhumu dinlerdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?