Derim, bir anlık sinirle bazen farkına varamasam da günün sonunda oturup sorguladığım zaman ve hatayı kendimde gördüğüm zaman telafi etmeye çalışırım muhakkak. Zaten bu yüzden sinir anında o kadar hararetli konuşmalardan kaçınırım, insan bir şeyleri o an göremeyebiliyor ve telafisi olmayan sonuçlara sebebiyet verebiliyor...
Derim ben haksızsam şayet ben özür dilerim.. Bunun utanılacak hor görülecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Özür dilemek de bir erdem. Haklı da haksız da olsam İfade ederim. Ancak haklı olduğum halde haksızım muamelesi yapılıyorsa bana inancımı yitiririm karşımdaki kişiye karşı. Çünkü dürüstlük içtenlik benim için çok önemli. Buna rağmen farklı algılamaya çalışıyorsa karşıdaki sesiz kalırım iletişimimi sürdürmem..
Derim özür de dilerim asla gocunmam. Karşımdakinden de aynı hassasiyeti ve duyarlılığı beklerim yapmıyorsa eğer gerekli mesafeyi de hak etmiş demektir.
Adaletli bir insanım. İyi hak dağıtırım. Yeri gelir, hakkımı dağıtırım. Yeri gelir, hakkıdan hakkımı istediğimde hakkı hakkımı vermiyorsa eğer hakkıdan hakkımı söke söke alır hakkından gelirim.
Haksız olmak kötü bir şey değil bunu kabul etmeyip burnunun dikine gitmek kötğ bir şey.. Hatamı kabul ederim özrünü dilerim ve teleafi etmeye çalışırım
Herkes diyorsa bu ilişkiler neden bitiyor neden hep inatlaşma ile geçiyor arkadaş. Ben o an demem çunku benim haksız olduğu tarih yazmaz ancak sakinleşip tek kalınca bazen evet haksızdım derim