Kişilik & Karakter Haksız olduğunuzu kabul eder misiniz? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bazı kadınlar çok abartıyor özür dilemez haksız çıkmaz en sevmediğim tip Haksız olduğunuzu kabul eder misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben varya sırf kafamın rahatlığı daha önemli diye çoğu kez haklı da olsam haksız olmayı kabul ettim. Zerre umrumda değil bir şey. Benim kafamın rahatlığı için ben insan siliyorum 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Haksızsam kabul ederim bunda ayak diretecek bir şey yok. Her zaman her durumda haklı olmak mümkün değil zaten. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kabul ederim, gerekirse özür de dilerim, kendimden çok kimseyi eleştirmiyorum ben, bu da iyi bir şey değil 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Haksızsam hatamı kabul ederim genelde ama bazen inadım tutar 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Benim annem herşeyi aşağılar eleştirir küçük çocuk gibi bu kadınla sonumu merak ediyorum 0 0 Yorumla