Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hep negatif olmak insanı her zaman için yorar. Ne bir şey elde edebilirsin ne de mutlu olabilirsin.
Her insanın korkuları ve kaygıları vardır. Ama bunun yanında kendine ve hayata inacıda vardır. En önemlisi umudu vardır.
Sen kendine olan inancını tekrardan kazandığın zaman korkuların ve kaygıların yavaş yavaş seni terk edecektir.
Her şey inanmakla başlar.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u+1 yıl
Merhaba, sizdeki kaygı bence bunları hiçbir zaman yaşayamayacağına dair oluşmuş yani kendinize olan inancınız yok ve bundan dolayı da geleceğe karamsar bakıyorsunuz. Daha henüz çok gençsiniz ve bu istediklerinizi halen gerçekleştirebilecek yaşta ve konumda olduğunuzu düşünüyorum. O yüzden bunları zamanla olumlu yönde tersine çevirebilmek sizin elinizde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Bu zamana kadar korku ile besledik ruhumuzu sonuç değişti mi? Sizde çok iyi biliyorsunuz ki hayır.
Ben, bana kötü gelen geçmişimi veyahut geleceğimi kaygılara bağlamak yerine hep daha iyisini yapmak için çabama bağlıyorum.
Olumsuz düşünceler olumsuzu çeker;
mantıken, olumlu düşünceler de olumluyu.
Olumsuzun içinde olumlu görmeye çaba göstermek, mutlaka bize fayda sağlar.10 Yorumla - +1 yıl
Bazı davranışlar öğretilmiş davranışlardır. Kaygı zihninizde yer etmiş.
13 Yorumla- +1 yıl
Soru silemiyorum maalesef, onu sadece s modlar yapabilir.
hayatta her durumun olumlu bir yönü var bir kez de bir duruma pozitif bak en basitinden bir eşyanın kırılması gibi, eğer hayata pozitif bakarsan daha mutlu olacaksın bunu fark ettiğinde ise negatifliği aklından çıkaracaksın zaten sana şunu önerebilirim belki çok saçma gelecek ama internette ünlü sanatçıların ya da sporcuların hayatlarını anlatan videolar ya da belgeseller izle belki o insanların hayatında olan negatifliklere rağmen pozitif düşünceler düşünmeleri sana örnek olabilir:)
10 YorumlaPsikoloğa gitmen şart en azından geriye kalan ömrünün kurtarabilmek için. Şimdi gülümse ve hayatımdan memnunum ve bu saatten sonra hayatımı dolu dolu yaşacağım de.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sorun süper soru seçildiyse silinmiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bana böyle bir şey denmedi, süper soru müper soru beni ilgilendirmez arkadaş silin sorumu
- Cevap sahibi+1 yıl
s u modlara yazabilirsin onlar yardımcı olur
- +1 yıl
Tamam sağol görürsem birini yazarim
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Stres
10 Yorumla
Detaylı bilgi