Ramazan Bayramından sonra büyük değişim oldu. Aslında büyük değişimi bu yılın başında yapmak istemiştim; ama eski arkadaşım, peşimi bırakmamış ve tehditle engeli açtırmıştı. Ramazan'dan hemen önce, Kütahya'ya gittiğimiz hafta sonu tatilinde çok para harcamıştım ve babam olayı duyduğunda çok kızmıştı. Eski arkadaşım çoğu harcamaları ortak yapmamaya, harcamaların en az %70'ini benden çıkarmaya başlamıştı. 3 ayda 300 lirayı, bu yaz planlarım için biriktirmiştim. Bir sevgilim olursa onunla gezmeler, yeme içmeler için bu parayı ayırmıştım; ama eski arkadaşım, bu paramın hepsini harcattı!!! 300 liram 2 günde gidince sinirlerim çok bozuldu. Hatta Ramazan'a 4 gün kala, sinirlerimin aşırı bozuk olması yüzünden, aşırı hızdan az daha kamyonun altına giriyordum!!! 300 lira için aşırı hız yaptım. Bayramdan sonra görüntülü aramalarına cevap vermedim. Telefonda şiddetli kavga ettik. Babamla konuşalım diye eve çağırdım, sonra bir daha gelmedi. İşte o günden itibaren hayatımın dönüm noktası buradan başladı. Zaten on yılda bir tane bile sevgili bulmama fırsat vermedi, hayatımdan soldurdu. Her buluşmamız arabayla gezmekle geçerdi. Aşk hayatım, başıma bela getiren eski arkadaşım yüzünden hiç olmadı. Geçen hafta iş yerinde çalışırken bir öğrenciye henüz yeni yeni aşık oldum; ama finallere (önümüzdeki 2 hafta final haftası) ve tatile çok yaklaştığımızdan dolayı önümüzdeki döneme erteleyecek gibiyim.
Geçen Ağustos 3’nde yani doğum günümde bir dönüm noktası yaşamıştım. O gün eski kişiliğime veda edip yeni kişiliğime merhaba dedim. Daha dinginleştim, daha doğruyu yanlışı ayrıt eder oldum, gerçek benliğime kavuşmuş oldum ve şimdiki hedefim en üst benliğime ulaşıp hayat amacımı gerçekleştirmek
Çok basit bir ihmalim sebebiyle ölümle burun buruna geldim. O andan sonra yaşamaya karar verdim. Biraz saçma bir cümle gibi oldu ama açayım. Ben de hiç var olmamış olmayı isteyenlerden biriyim. Bu düşünceye o kadar bağlanmıştım ki hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden neredeyse zevk almıyordum. Sonra bu olay oldu ve aslında her an ölebileceğimi inancın ötesinde görmüş oldum. Hiç varolmamış olmayacaktım ama bir bilinmeze gidecektim. O yüzden hala vaktim varken bir şeyler görmeye, bir şeyler başarmaya, mevcut olanın olumlu taraflarını görmeye çalışmaya karar verdim. Hala yerine oturmayan şeyler var ama her gün dünden daha iyiyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendim kendime çoğu zaman bazılarına güvendim telefonda ne yapıyorsam görüyor onun adı da güvensiz insanlar ölsün gerçi ona karşı kişiliğimi değiştim yok maalesef gitsinler başkaları merak etsinler başkalarından öğrensinler bu kişilikte birini biliyorum ona o kadar doğru söylememe rahmen insan neden başkalarına soylerki gözünün önündekini işte şükür etmezlerse mutsuz olurlar kalben dogru gelmeslerse kimse onların kişiliğine saygı göstermez böyle insanlara herkes gibi davranmak gerekliymiş orada burada surda hersey yazarlar qma yuzyuze ona sadık birine bir kere bile kalbini kitleyip seni seviyorum demedi oyuzden iyi dersler diliyorum etki sanırım tepki oldu çok yazıklar
Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek şey fırsatım varken yurt dışına gitme şansın oluşmuşken ailemi bırakıp gidemem. Olumlu olarak ise çalıştığım işi bırakıp şu an mevcut olarak başladığım iş diyebilirim.
Bundan 3 yıl önce, 18 yaşında bir ise girdim. şu an hâlâ orada çalışıyorum. Her anlamda beni çok etkiledi.. Güzel insanlar tanıdım, kötü yanları da olmuştur mutlaka ama bardağa dolu tarafindan baktigim tek konu bu.. Herşeyiyle beni en çok etkileyen şey buydu..
İlk aşkımın beni terk etmesiydi. O olay sonrasında hayattan korkan o pısırık adam öldü, sonrasında yerine yepyeni ve öz güven dolu bir adam geldi. Ona teşekkür borçluyum aslında, benim hayatımda nasıl bir değişime yol açtığını bilmiyor ama resmen bir zümrüdü anka kuşu yarattı elleriyle..
1 ay kadar sokakta yatmıştım. Telefonumu satmıştım, yiyecek bir şey bulamayıp 2 günde bir yemek yiyordum. Ayaklarım şişkin halde yürüyemez ve kimseden de bir şey isteyemez haldeydim. Sonra büyük yeminler ettim ve ettiğim yeminleri yerine getirdim.
21 ocak 2022 hoşlandığım çocuğun bana hakaretler ettiği ve konuşmayı bitirdiğimiz tarih o günden beri eski ben olamıyorum artık giyinme, yürüyüş, konuşma herşeyimi değiştirdim
1 ay kadar sokakta yatmıştım. Telefonumu satmıştım, yiyecek bir şey bulamayıp 2 günde bir yemek yiyordum. Ayaklarım şişkin halde yürüyemez ve kimseden de bir şey isteyemez haldeydim. Sonra büyük yeminler ettim ve ettiğim yeminleri yerine getirdim.
Evet oldu her zaman yanındaymis gibi gözüken insanların bir hatanda seni silmeleri onun için herzmaan yanindayim diyenlere güvenmeyin sadece düşmenizi bekliyorlardır