Biriyle arkadaşlığını neden bitirirsin?

Değer yargılarımızın farklı olduğunu görürsem
Davranışlarında tutarsızlık görürsem
Saygısızlık yaparsa
Arkamdan konuşursa
Yalan söylerse
Toplum içinde beni küçük düşürmeye çalışırsa
Yanlışlarını söyleyip uyardığım halde devam ederse
Kocaman bir by by
Kendi menfaatleri için benimle arkadaşlık kurduğunu hissedersem bitiririm.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bunun çok fazla sebebi olabilir.
Bir hareketinden ya da sözünden rahatsızlık duymuş olabilirim, yapılmasını istemediğim bir şeyi bana yapmaya çalıştığını fark etmiş olabilirim, kıskandığını ve bunu zarar verme boyutuna getirmek üzere olduğunu hissedebilirim, belli doğruluk kriterlerime uymayan eylemlerine şahit olmuş olabilirim vs.
Samimi gelmemeye başladıysa, çok fazla soğukluk olduysa, onun yanında rahat hissetmiyorsam bitiririm.
Arkamdan iş çevirince, ikiyüzlü davranınca bitiririm arkadaşlığımı.
Bana yalan söylerse, beni kullanmaya calisirsa, ikiyüzlülük yaparsa bana ihanet ederse dedikodu yaparsa arkadaşlığımı bitiririm.
Bilmiyorum hiçbir şey yapmamış olsa bile ruhum keserse onun fişini. Bitiririm. Mutlaka görmediğim bir şey vardır. Asla olamam eskisi gibi de. Arar sorar uğraşır neden noldu falan der ben böyle maloş gibi tutuklaşırım ve eski ben olmam. Aniden yok olurum o arkadaşımın hayatından ve eski beni bulamaz sanki ölürüm.
Harbi m. anyakçasına bir hareket gibi geldi şimdi anlatınca ama aynen böyle olur. Dün çok iyiyken bugün tamamen yok bir kişi. Peki neden? Hissel bir enerjinin gidişi. Hissediş. Ondan kötü bir enerji hissedişi ve anlayış. Onun bana kötü enerjisini hissetmem onu yok etmeme yeter.
Ve biter arkadaşlığım.
Küsmem ama biter.
*Aşırı yobaz olması ve beni kınaması, düzeltmeye çalışması
Agnostiğim ve dine döndürmeye çalışıyorlar." Görevimiz bu" dedikleri an bitiyor bende.
Bi de "gönlümün, kalbimin karardığını ve o yüzden görmediğimi"
*Pinti olması:
Ben sevdiğim insanlara karşı cömert davranırım ve aynı şeyi umarım. Çünkü bu benim için değer verme göstergesidir.
*Beni dinlememesi:
Hep kendi konuşuyor ve ben seminere katılmış gibi oluyorsam..
*Zevklerin aşırı şekilde zıt olması ve hiçbir şeye uymaması:
Film, dizi izlerken, müzik dinlerken, bi şeyler yerken, mekan seçiminde..
*Ona anlattığım özel şeyi, başkasından duymam ya da onun bana hiçbir özelini anlatamaması hep alması, vermemesi...
Arkamdan iş çevirirmesi, yüzüme gülüp arkamdan konuşması gibi sebepler.
Kızlar Bir Adım Öne Samimiyetiyle alakalı bir endişem varsa biter zaten
Arkadamdan farklı, yüzüme farklı konuşuyorsa, kalbimi kırmaktan çekinmiyorsa, düşüncesizlik yapıyorsa, fedakarlık göstermiyorsa... Aslında bunlar uzayıp gider.
kendini erkeklere maaşa bağlatması
kıskançlık
dedikodu
arkamdan iş çevirip beni kullanması
4 tanesi bu yüzden bitti. düşünsem daha çıkar düşünmek istemiyorum sjsn
Negatif bir tipse, mızmız bir tipse, eğlenmeyi ve gülmeyi bilmiyorsa , iki yüzlüyse, kıskanç ve güvensizse
Anlayışsız birisi olduğunu anlamam. Beni dinlemeyip süreklı bencilce kendi dertlerini anlatıyor olması, Davranışları..
Herhangi bir şeyi sinirimi bozarsa karaktersizlik yaparsa eskortluk gibi kötü yollara düşerse falan tabii ki de iletişimi koparırım
yalnız kalmaya çok alıştım. başkası yalnızlığımı bozunca uzaklaşıyorum
kısaca bööle
Yalanını yakalarsam, veya ortam görünce değişiyorsa falan
Samimiyetine inanmamaya başladığımda ve herhangi bi konuda iyi olmamı istemediğini anladığımda
Hep iyi niyetimden kimseyle bitirmedim. Sadece birisini suç üstü yaptığım için bitirmiştim. Onun haricindekilere biraz farkli davrandigimda onlar benimle bitirdi zateb
Yalan söylerse arkamdan iş çevirip konuşursa arkadaşlıgımı bitiririm
Karşı yaraf istemedikçe arkadaşlığımı bitirmişliğim yok hiç
arkamdan konuşur , ya da bir ters hareketini görürüm
En İyi Kız Görüşleri