Yoksa öyle şeytani bir yanım yok 🤣🤣
Ama aklımı karıştırmıyor değil bazen 😈
#tutku 🖤

Şeytan sadece vesvese verir başka bir görevi yok. Bu vesveseye uymak ya da uymamak insanın kendi tercihidir. Dünya sınav yeri diyor Allah (cc). Şöyle düşün kpss sınavına girdin, iki şık arasında kaldın sol yanın a diyor sağ yanın b oysa her sorunun şıklarında tek doğru vardır. Sen ya doğru olanı seçersin ya da yanlış olanı. Sınav süren bitene kadar işaretleme yaparsın. Sınav bitmeden kimse sınav esnasında sonuçları açıklamaz. Sonuçlar açıklanınca da ya kazanır ya da kalırsın. Dünya sınavı da böyle işte. Şeytan vesvese verecek günah şıkkını işaretle diyecek, sen ya günah ya da sevap şıkkını işaretleyeceksin. Sınav süren de ecel saati. Ecel saatin dolana kadar kimi zaman günah kimi zaman sevap şıkkını seçeceksin. Sonra ecel süren dolunca da sonuçlar açıklanacak, sevaplar fazla ise cenneti kazanacak, günahların fazla ise cehennemi boylayacaksın. Tabi her sınavın kuralı var. Meselâ 15 dakika geç kalırsan kpss sınavına, kapıdan içeri bile giremezsin, telefon yasak, ses yapmak yasak vb. Bizim sınavın kutları da namaz, şehadet, zekat , hac oruç bu kurallara uymayan istediği kadar iyilik yapsın. Sevap yerine geçmiyor sadece Cehemem de çekeceği azap hafifletiliyor. Sevap sayılması için dinin direği olan namaz şart.
Haklısın, öyle.
Cevap
35Cevap
Şeytana inanmıyorum, kötülüğü kendim seçiyorum
Hahaha yalan olmasın ama çok sıklıkla uyuyorum sanırım 😂🤪
Çaktırma yine de 🤣
Haha tamam şerefsiz çok güzel kanıma giriyor 😂
He yaa😅
Öyle bişeki olayları izliyor tam düzgün bir yerde sana inanılmaz bir fikir kötülük veriyor.. Selenadaki hades gibi
🤣🤣
Kendime uymak yetiyor artıyor 🤣🤣🤣 şeytan çıraklık yapar
Ooo 😅
Senin soru sorduğun her an, al işte bak 👀 nasılda geliyorsun masum masum😈😁
Ne alaka ya😃
Estağfurullah 🤣
Öyleyimdir.
Şeytan bana her zaman eşlik ediyor zaten hiç yanımdan eksik olmuyor 😄
Maşallah maşallah 😅
baştaki çokmu farklı mngdklarım geçmediğin köprüde 5 posta atıyorlar %99 müslüman bir ülkede gelmiş şeytana uyarmısınız alayıda uyuyor daskapital küçük amariga
Şeytan kim? Ben yediğim haltın sorumluluğunu alabiliyorum
İşte bu!
Seytan benim fikirleri duyunca saygı duyuyor 🤣🤣🤣🤣
Nasıl fikirlermiş bee😄
Ne ararsan var🤣🤣🤣🤣😈
Küçüklüğümden beri dayak yememin sebebi o içimdeki küçük şeytan zaten :D
Ne konuda olduğuna bağlı :D
Belli olmuyor genelde uymamaya özen gösteriyorum ayda bir diyelim
O bana uyup uymamak konusunda tereddüt yaşıyordur bence yaa 😂😂
Düşünceler verse de akıl, mantık yolu ile ilerleyip genel olarak da uymamaya çalışırım.
Şeytana uymak iyidir her hatanın bir hayırı vardır en azından gerçekleri bize öğretiyor
şu an bir üniversite çalışıyorum uysaydım çoktan uyardım iş dışıda 3 ay oldu uyamıyorum bu aralar 😉😊
Yaptığım şeyleri şeytana yükleyecek kadar embesil değilim. Ne yaptıysam hür irademle kendim yapmışımdır.
3 senedir s eks yapmıyorum. bu 3 senede çogunlugu genç kızlrdan olan fırsatlrla ilgilenmedim. bugün sanalda 3 genç kız arkadaş karşısında onların istekli konuşmaları tavırlarıyla boşldm.
Karşı cinsi çok seviyorum (fiziki) çok istekli bir erkek olarak çok istesemde duygusal olarak tepki gösteriyorum
İstekli değil, çok a zgin bir erkek olarak yazmışdım
Bazen uyduğum oluyor yalan yok :)
Herkes uyuyor ya bazen
Ara sıra uyuyorum açıkcası
Ara sıra olur ya
aynen, hic uymamak pek elde değil bencede
O şerefsiz başımdan gitmiyor ki
😅😅
Mesken tuttu diyorsun
Çok sık değil. Arada sırada uyarım
zamanında çok uydum artık uymuyorum sfdfsfdfs
Hayatımın 10/1 i gibi
Yok şeytan benden uzak olsun aman, aman ben almim
Günde ortalama 5 falan olsa gerek
Parti sorusunda AynrNew i etiketler misin?
Uymam
Arada uymak geliyor insanın icine
Ara sıra gelir benden akıl alır 😈😈
Uyulacak konununun açılımı ne
Kafam attığında
Çok sık atar mı?
Dikkat et.
Genelde uymam
Ne hoş
Umarım öyledir 😀
Benim suçum yok şeytan dürtüyor 😂
Hepsi onun suçu 🤣