Arkadaş yok. zengin olmadım daha. Flört vardı beni kendi buldu nasıl gerçek olabilir dedi gıcık hareketler yapardı 5 güne bir arardı yüzünü bile göstermediAnnem 5 yaşımdan beri eziyet etti 21 yaşıma kadar. Evde yemek yapmam yasaktı ve kendisi de çalıştığı iÇin pek yemek yapmazdı dolabı açtığımda çık o dolaptan köpek diye bağrırdı. Babam beni yolda sopayla dövdü. O lise hayatım hem yalnız geçirirdim okulda hem de eve gelince annem benden 1 saat sonra gelir evi dört dörtlük bulmak isterdi ben toplardım ama benden hırsını almak iÇin her gün girdiği andan itibaren köpek adi şerefsiz diye başlardı hep ağlayıp dua edip 18 olup kaçmayı hayal ederdim. Geçen sene bile evde geceler açlıktan ağlıyordum. Şindi ben nolursaö oluyum bütün ailemden sülalemden gördüğüm saygısızlıkla, aç kalmalarım hep bende kalmayacak mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite öğrencisiyim bu arada…Geçen yıl okul kapalı olduğu iÇin onları çektim.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel… 💔
21 yaşımın bitmesine 3 ay kaldı, hiç yaşamamış gibi değil miyim?
Bugün tam bunu düşünmüştüm ülkem Afganistan gibi diye. Düşünsene her gün işkence gören bi çocuk var ve devlet el koymuyor komşular şikayet etmiyor. Kadın o kadar çok bağırdı ki bana hayatım boyunca, ses telleri yırtılmış doktora gitti
Gibi gibi. Meşgulüm düşünerek yorum yapmam gereken konulara bulaşmıyorum. Siteyi 24 saat kullansam da ha hu yazıp çıkıyorum. Millete salça oluyorum çıkıyorum. düşünmeden anlık takılıyorum.
Sende gözüme batan bişi olmadı kendimi açıklama yapmaya çalışırken görünce saldım geçtim
bazen açıklama yapma ihtiyacı duyuyoruz hojj değil. Daha yaşın küçük yaşarsın
bazen 1 yıl yaşamak 15 yıl yaşamaya denk olur ona göre planlama yap bol şanzZzz
Nelere yaşatmışlar sana be küçüğüm, o yaralar iyileşmiyor kolay kolay.. ama bunlar seni güçsüz kılması kendı yaralarını sarmayı öğren
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
😐🙇🏼♀️😊 Allah bunları yaşamamı imtihan o olmamı istedi heralde bu yaşa kadar her gün.. Ama bu Akdeniz’de yalnız kalmama gerek yoktu zaten yaşayacağımı yaşamış lisede yalnzı kalmışım
İnan benim o yaşadığım sabah yalnız yalnız 8 sat oturup otobüsle eve geldikten sonra evde anne olmayıp 1 saat sonra gelen anneden eziyet görmeyi insanlar bir gün dahi yaşamamıştır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
geçmişte kalmış
evden çıkıp
kendi hayatını kurmak senin elinde
Evden çıkalı 8 ay oldu 😂 Ama 22me 3 ay kalmış yani şu an 22yim dimi, üzülüyorum ya
Heeee iyi o zaman
tebrikler.
tamam yaşadıkların hoş değil
haklısın ama şunu da unutma
tr de yetişen normal insanlar da yaşamıyor zaten
şey gibi düşün
afganistan. da doğdun
orada normal yaşasan da
kötü yaşasan da
normalin biraz üstü olacak şekilde iyi yaşasan da
bir şey değişmiyor.
tr de de genel popülasyon için aynı şey geçerli.
Bugün tam bunu düşünmüştüm ülkem Afganistan gibi diye. Düşünsene her gün işkence gören bi çocuk var ve devlet el koymuyor komşular şikayet etmiyor. Kadın o kadar çok bağırdı ki bana hayatım boyunca, ses telleri yırtılmış doktora gitti
Komşular bir şey yapamaz bence ama
dediğin gibi devletin politika geliştirmesi lazım
yani devlet etkin olmadığı için
komşular bir şey yapamaz.
Tabi bu düşünce bir ütopyaya evriliyor
ayy her neyse düşününce içim kıyıldı
pozitif bir insanım
kaldıramam böyle şeyleri
tekrar tebriklerrr 💪💪💪
Komşunun bi şey yapması değil çocuk işkenceye görüyor Avrupa da olsa şikayet edilmez miydi
Edilirdi tabi
gereği de yapılırdı
tamam da senin ülken maymunlar cehennemi diyorum
eğitimsiz ve bilinçsiz topluluklar
her neyse ben kaçarrrrr
Anladım. Sıkıldın yaşadığım acılardan.
Gibi gibi. Meşgulüm
düşünerek yorum yapmam gereken
konulara bulaşmıyorum.
Siteyi 24 saat kullansam da
ha hu yazıp çıkıyorum. Millete salça oluyorum çıkıyorum.
düşünmeden
anlık takılıyorum.
Sende
gözüme batan bişi olmadı
kendimi açıklama yapmaya çalışırken
görünce saldım geçtim
bazen açıklama yapma ihtiyacı duyuyoruz
hojj değil.
Daha yaşın küçük
yaşarsın
bazen 1 yıl yaşamak
15 yıl yaşamaya denk olur
ona göre planlama yap
bol şanzZzz
Şsksjsjshshdhd bu kadarr uzatmana gerek yoktu
Nelere yaşatmışlar sana be küçüğüm, o yaralar iyileşmiyor kolay kolay.. ama bunlar seni güçsüz kılması kendı yaralarını sarmayı öğren
😐🙇🏼♀️😊 Allah bunları yaşamamı imtihan o olmamı istedi heralde bu yaşa kadar her gün.. Ama bu Akdeniz’de yalnız kalmama gerek yoktu zaten yaşayacağımı yaşamış lisede yalnzı kalmışım
akdenız kısmını anlamadım
Üniversite min adı
Seni çok iyi anlıyorum. Ve saçma bulabilirsin ama hayatını değiştirmek için manifest öneririm. Cidden işe yarıyor.
O ne
canını sıkma çoğunluk öyle
İnan benim o yaşadığım sabah yalnız yalnız 8 sat oturup otobüsle eve geldikten sonra evde anne olmayıp 1 saat sonra gelen anneden eziyet görmeyi insanlar bir gün dahi yaşamamıştır.
Kendini geliştir çabala
Çabalıyorum. Üniversite öğrencisiyim şehir dışında. Tesettür modelliği yapacağım Allah kısmet ederse 💛 Bence en iyi para kazanma yolu
Olaya hemen para kazanma gibi düşünme severek yap :)
Seviyorum zaten. Ama birey olmam iÇin de önemli. Daha onu yapmak istedim diye sülalemin neler yaşattığını sana özelden atıyım mı
Olur anlat :) dinlerim
Beğendim soruyu bak
dicek bisey yok
Ya işte bu yüzden kızını koru.
evlenmem