bu aralar o kadar mutsuzum ki bazılarınıza komik gelebilir ama gerçekten artık içimi dökmem lazım o yüzden tanımadığım kişilere anlatmak istedim. ben 3 ay önce 3 yıllık bir ilişkimi biti yalvardım geri dön die ama o her seferinde reddetti ve gerçek anlamda yıkıldım ve sonra bir cocukla tanıştım ve o askın acısını gecmeden tanıştığım cocukla cıktım yanlış anlamayın sakın ole kızlardan degilim ama o sıralar ruh halim iyi degildi ilgi ve öz guvene ihtiyacım vardı ve tam anlamıyla o eski sevgilimi unutana kadar ocucukla cıktım ve iki ay sonra ondan ayrıldım ona soylemiştim ama her an ayrıla biliriz diye oda kabul etmişti ama şimdi cok boşluktayım mutsuzum hareket etmek istemiyorum hiç gülmek istemiyorum aglamyorumda hep odamdayım 2 hafta icinde 8 kitap bitirdim ve o kitaplardaki gibi ask istemeye basladım ya ben bunları sacma bulurken kendimi kitaptaki kız olarak hayal etmeye başladım neden boyle oldu ya nasıl oldu hala anlayamıyorum gunde 3 4 saat uyuyorum alışveriş bile yapsam mutlu olmuyorum ama eski sevgilimi sevmiyorum bana kopek gibi yalvarıyo ama tiksindim o serefsiz den uzun ve karmasık oldu birazda saçma ama içimde bunlar var tekrar eski neşemi istiyorum ben ya ne yapabilirim :(
Cevabın nedir?
Diceklerimi iyi dinle. Bu 3 yıllık ilişkiniz içinde bir birlikteliğiniz oldu mu? Olmuş olabilir , asla yanlış bir durum değildir bu. Onun dışında demek istediğim şu ki. 1 yıl önce bir ilişkim olmuştu. Deli gibi seviyordum ki bu sevgi öyle böyle bir sevgi değildi. Ailelerimiz engelledi bir takım şeyler oldu. Bu ikimizide yıprattı. Biz istemedik bitmesini ama en sonunda ikimizde sık sık kavgaya etmeye başladık. Bunun daha fazla sürmemesi için ayrıldık. O gün bugündür hala kendimi öldürürüm içten içe. Aşkım hala devam ediyor ona karşı, ve onunda bana karşı. Ayrıldıktan sonra yine görüştük mü? görüştük, arkadaşca olsun, tekrar başlama konusu olsun yani görüştük. Ama sonra ne oldu biliyor musun? Şiddetine maruz kaldım , kolumda söndürülmüş sigara izine.. Ama ben hala onu seviyorum , bu delilik değil, aptallık değil tamamen saflık ve aşktır. Oda hala beni seviyor bundan eminim. Yani demem o ki adını bilmediğim arkadaşım. İnsan bir kere sevdimi , bir kere kaptırdı mı kalbine birisine , kim gelirse gelsin isterse kralın oğlu gelsin yinede kalp ve gönül diğerindedir. Açıkcası ben çok üzüldüm 3 yıllık bir ilişkinizin bitmesine. Benimde o ilişkimden sonra bir takım ilişkilerim oldu başkalarıyla ama sonuç? Yok. 0 elde var 0. Senin/Benim/Diğer arkadaşlarımızın yapabiliceği tek şey var. Ne alışveriş ne eğlence. Bunların hepsi fasa fiso. Kendini dinle, içindeki sese kulak ver. Onunla konuş, ona sor de ki sence mutlu olabilir miyim? Sence unutur muyum? De. Onunla konuş ki görüceksin nasıl iyi geldiğini. Bunu denemelisin. Kendinle barışık ol ve seninde gerçekten hatan olup olmadığını sorgula kendinde. Ve sonra bir günlük tutmalısın, içinden geçen herşeyi yazmalısın. Ama bu seni daha kötü yaparsa , hemen bırak. Kendinle biraz yalnız kaldıktan sonra ki bu çok uzun sürmesin. Yeni bir arkadaş grubu edin kendine, sosyal faaliyetlere katıl , kafanı oyalayacak bir şeyler ile uğraş. Ve sonra da kendine yemin ver. "BEN MUTLU OLACAĞIM" diye. Ve yeni hayatında başarılar dilerim. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilim uyusturucu kullanıyodu öyleyken tanıstık tedavisinde yaninda oldum 1 yıl boyunca hep birlikte hareket etik aramızda ilişki filan olmadı ben biraz o konularda tepkiliyim oda saygı duydu zaten sonra nun için bir sene universiteye gitmedim ve ertesı sene birlikte calıstık deliler gibi hergun ders yaptık benim sayemde uniyi kazandı hayatı duzene girdi okadar cok sevdimki ben onu adam olmazı adam ettim sandım ama olmamıs ıste uckuru yuzunden aldattı beni it ve acı son bitti. he simdi iyi olcam ama zman lazım bende bekliyorum iişte
En İyi Cevaplar
kusura bakma tatlım ama kendine bir faydan yok böyle en büyük saygısızlığı yaparsın kendine.. kimse senden daha öenmli olmamalı ki sen önce bir kendini sev, sen kendini sevip kendinle barışmazsan başkası seni neden sevsin ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakın benimde durumum sizinkine biraz benziyor. Ben bir kızı çok sevdim anlatamam ama.. Neyse birinin vasıtasıyla bu kızla konuşmasını rica ettim o biri dediğim kişide çok çok yakın biri olan bir kadın. Aynı iş yerinde çalışıyorlardı o zaman ben stajyerdim tabi neyse uzatmadan kız beni istemedi dünya ahiret kardeşim demiş ne sen böyle bir şey söyledin neden ben böyle bir şey duydum gibilerinden... Bende bunu gurur meselesi yaptım hiç kimsenin karşısına çıkmak, konuşmak, kimseyi görmek istemedim kısacası herkesten köşe bucak kaçık kendi kabuğuma çekildim. Kısa bir yurt dışı macerasına çıktım bir şey anlamadım. Ailem araba sözü verdi kısa süreli bir sevin yaşadım geçti gitti.. Psikolojik olarak tamamen çöktüm yani depresif duygular filan. Aradan bir yıl bir ay geçti sadece yarası geçti izi kaldı diyebilirim. Yaşanmışlığımız yok olsaydı ne hallerde olurdum ALLAH bilir. Demek istediğim hiç kimse unutulmaz değildir, benimde arkadaşlarım çivi çiviyi söker oğlum başka kız bulursun dediler buda benim prensibime ters tabi kimsenin duygularıyla da oynayamam. İstemiyorsa zorlamanın anlamı yoktur. İnternette güzel bir söz okumuştum 'kırdığınız bardaktan özür dileyin ve ondan tekrar su içmek istediğinizi söyleyin diye yazıyordu.. ' Mevlana nın dediği gibi 'Minareden düşenin parçası bulunur fakat gönülden düşenin parçası bulunmaz mutlu olsam ne işim var burada değil mi ama? Bende karar bundan sonra hassas olduğum için bu konularda ALLAH pişman olacağım şeyleri bana yaptırmasın diye dua ediyorum...
https://youtu.be/8O8jjfyaH64
Beğenir misiniz bilmem ama sevdiğim bir parçadır bu ;01 Yorumla
Soran+1 yıltek ben değilmişim boyle olan desne bende tatile filan cıktım ama zehir oldu bana o tatil dua etmekten başka carem yok ama elbet birgün gecer die umut ediyorum. şarkıyı da çok sevirim bu arada ama ağlama dedikce ağlıyası geliyo insanın işte
+1 yılBu bendede var bazen saçma gelir hersey susarsın dusunursun neden ben dıye ama anlamı olmaz sorularının cevapları yokdur. Kendını kaybedersın uyuyamazsın uyuyınca kalkamazsın cunku kalksan aynısı olcak aynı dusunuceksın. uyumazsanda devamlı dusunuceksın neden neden neden dıye bı sureden sonra kafanı duvarlara vuracaksın. Delirir gibi olursun o an kıyamet kopsa umrunda olmaz zaten kaybedıcek bısım yok dersın keyfın olmaz hıcbı zaman yemek yemezsın devamlı aklını kurcalar hersye dakıkalar gun gunler ay aylar yıl gıbı olur sana ıcın hep buruk kalır ne yapsan yuuzn gulmez bellı etmemek ıcın kımsey yanalndan gulersın ama ıcınde hep bı sey vardır sankı dıpsız bı kuyudaymıs gıbı olursun anlamsız ve tatlsız bır acı.
sonra donup bakarsın hadı bugun duzelıcem bugun kendımı ıyı hısseıdcem dersın 5 10 dakıka boyle gecer sonra bı anda gene aklına takılır hersye gunkı seyler o nedenle gene aynı olursun önemsız olur artık gunler snn ıcın bgugun pazartesı okul ıs var sdeseler tek yaptıgın gıbıp gelmek olur baska bısı yapamazsın ama aklında hep o gunler olur ıcındekını anlatamazsın kımseye susar kalırsın oturursun dusunursun neden l*n dıye sorarsın neden ben neden baskası degıl dersın ama bunada cevap yokdu hicbir sekılde olmaz.
Unutman cogu seyı aklından cıkmaz acı cekersın cok fazla cok derın atamazsın ıcınden ıstesende senın ıcın gokyuzu kırmızı denız sıyah olsada umrunda olmaz zaten kaybetmıssın. umudun hep gıdr anılar kalır sana zamanla hesını yedklersın mesajlarını sılınmesın dıye kıyamazsın boyle olcak oluyordurda. iş bunun adı severken ölmek.028 Yorumla
Soran+1 yılneydi ya bu böyle sen benim içimi okudun
- +1 yıl
içinimi okudum bılmıyorum.
Sadece kendı yasadıklarımı anlattım sende boyle olcaksın
Soran+1 yılacı ama doğru ilk sevgilimde serefsiz hep küfrediyorum ona nefret doluyum asla küfür etmezdim ama o pisliğin yüzünden etmeye başladım ver artık kendime olan sayagımı yitirmeye başladım sanıyorum
- +1 yıl
dahda kötu olucaksın. Hatta bir ara herkesden nefret edıceksın.
Kendını kaybedıceksın.
Artık ınsanlara karsı ıyı olmıcak
Kednınden nefret edıcen
Icmıceksın yemıceksın
hatta kendını bı odaya kapatıcaksın
kımseye görunmıceksın
kımse tanımamasını istıceksın
Soran+1 yılzaten 8 kilo verdim bile odam kapanmak istemiyorum ama bazen hiç çıkasım gelmiyo ama düzelcek hayat böyle devam edemez dimi
- +1 yıl
düzelmıcek dahada kötu olcan dahada beter odayada kapancak zamanla.
bu devam edıcek takı sen kafayı yıyene kadar.
Soran+1 yılsen gerçekten çokmu kötü oldun
- +1 yıl
evet o kadar kötu oldumkı 4 aydır evdeyım neredeyse üstelik duvarlara vura vura ellerımı yardım.
ama bu bısı degıstırmıcek acıyı en derınden cekcen en acısından en beterınden en kotusunden
Soran+1 yılallah belalarını versin dicem ama degmez onu bile hak etmezler sende salma kedini ya dicem kelin ilacı olsa kendi basına sürer işte o misal
- +1 yıl
bela okumak kendıne zarar olur sadece zaten genede zarar vercen kendıne farkında olmadan kafanı mesgul edıcen basın agrıcak kfanın ıcındekılerı cıkartmak ıstıcen ama olmıcak
Soran+1 yılya sen benim gibisin çok sevdik ama karşımızdaki hayvan cıktı neden değer verenler kaşılamazki nie her kotüye bir iyi verilirki keşke iyiye iyi kötüye kötü verilsen daha adil olur
- +1 yıl
öyle olsaydı ıyının kıymedı kotunun zulmunu bılemezdın boyle cunku hayat bu gecmeye calısman anlamzsız zaman kaydı +10 önceden baslasan bu hayat oyununu adıl olnamıcak bozucak kartlar onun elınden sen sadece verılenı kartı atarsın hayat ıgıb deste degısrtırme hakkın yok
Soran+1 yılçok güzel özetledin gercekten ama geçicek inanmamız lazım iyilerine layıgız. özel olmazsa neden ayrıldınız peki diye sorsam ayıp olurmu
- +1 yıl
ben ayrılmadım o bırakdı cok sevmıstım bıraktı gıttı.
Bu nedenle boyle oldum profilimdekı yorumlara bakarsan anlarsın zaten
Soran+1 yılo kız salaklıgına doymasın seven adam bulmuş daha ne istiyo anlamıyorum ben sevilin insanların egolarımı yükseliyo acaba anlamıyorum ben ya
- +1 yıl
egomu yukselıyor bılmem ama cok ılgı gorunce degısıyor ıste sorsan o nasıl ıyı derım durumu cunku guluyor hala konusuyor hala mutlu hala pek ben gulmek yok mutlu olmak yok konusmak yok pekı sordumu hıc sen nasılsın dıye hayır
Soran+1 yılsormasında benimki sordukca içim yaniyo daha canım açıyo bırak sormasın bırakmıyo peşimi cunku benim gibisini bulamadı o yuzden yapıyo
- +1 yıl
Yaşarken ölmeyi ogrencek bikacan hayattan
Soran+1 yılben öyle olmak istemiyorum unutcaz bunu biliyorum ama smdi yaramiz daha taze canımızı yakabilir ama gecicek biliyorum
- +1 yıl
Bosuna ugrasma unutmayacaksin kendini kandiricaksin unuttum diye sadece
Soran+1 yılyapma ya çok karamsarsn pozitif düşünelim olur mu
- +1 yıl
istedigin kadar dusun kafanda hep o seyler kalcak karamsar dusunmuyorum olucakları soyluyorum
Soran+1 yılgercekler acıdır kabullenmek istemiyorum galiba
- +1 yıl
evet kabullenmek istemezsın hatta yok öyle bısı dersın ama var oyle bısı
Soran+1 yılaynen var ve cok canımı yakıyo
- +1 yıl
Dahada yancak acnn bu olayi basi
Biraz zaman gecnce daha kotu olcaksin insanlari gormek istemiceksin bile
Soran+1 yılgörmüyorum zaten bedenim arkadaslarımla ama ruhum odamda bir yerlerde saklanıyo
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
Başka aşklara yelken açmak yerine önce kalbindeki doluluğun acının duyguların geçmesini durulmasını beklemeli ve mantığın kendine geldiğinde tekrar hayatına gün ışığını bulmuşçasına devam etmelisin. bu şekilde sığındığın her liman seni çıkmaza sokabilir. Sende hayatında duygularında kıymetli. kendi kıymetini bil ve kendin için gülümse biraz. toparlanmazsan tek zararlı kendin çıkacaksın. kendini al kendinle kavga edip yüzleş gerekirse kendini kendinle savun kendine dayak at ama herşeyi kendin hayatın için yap. umarım mutlu olursun. şansın bol olsun.
013 Yorumla
Soran+1 yılmutlu olmak istiyorum cabalamam lazım birazda sabır galiba
- +1 yıl
Biraz sabırdan geçer. Ekstra bir çabaya gerek yok aslında. hayatını akışına bırak. sen doğduğundan beridir nefes alıyuorsun. Kalbin yine atıyor değişen birşey yok. yazık etme duygularına. İleride seni gerçekten sevecek ve hakedecek insanı düşün. şu an üzgün olduğunu bilseydi çok üzülürdü. Doğacak çocuklarını düşün onlarada haksızlık olamzmı demezlermiydi annemiz neden ağlıyor neden üzgünki şu an :) geçmişte babamızın yerine olmadık bir adama üzülüp bize ayıracağı ömründen çalıp feda etmiş diye :) Geleceğini düşün artık. mutlu olacaksın elbette. sadece sabır ve sadece kendin için geleceğin için bir gülümseme her güzel şeyin başlangıcı sadece gülümse
Soran+1 yılgercekten doğru seyler yazdın gecicek ama ne zaman bilmiyorum bunuda zaman bırakıcam
- +1 yıl
Elbette zaman ve sabır. Hadi herşeyi boşver kendine haksızlık etme. Tamam sana hakettiğin mutluluğu veren birisi olmamış bari sen herkesin yapıtğını yapıp kendine haksılık etme. Hakettiğin mutluluğu bari kendine sen ver. Hayattaki en iyi dostun ve düşmanın yinede sensin. düşmanlığı bırak kendin için herşeyi güzelleştir kendine. hakkında hayırlısı olsun güzel insan.
Soran+1 yılkendıme hak ettiği hayatı vermek içn cabalıcam kendimi seven biriyimdir genelde ama 3 ay önceydi ama yine sevcem biliyorum mutlu olmak icin sebepler yaratcam pozitif duşuncem zamanla geçicek
Soran+1 yılhatta kocaman bir gülücük olsun iddalı gideli :D
Soran+1 yıltamam dediklerini yapcam karış kafalı kız gidicek yerine aklı basında kendine güvenli kız gelcek :)
- +1 yıl
Aynen :) Hep güçlü kalki kimse üstüne basarak seni ezerek mutsuz edecek fırsat bulamasın. Dünya o kadar zalimki güçsüz görünenlerin üstünde hep kara bulutlar hep üste çıkmaya çalışan insanlar var. güçlü ol. Bir kere daha içten bir gülümse bende içim rahat şekilde müsademi alayım :)
Soran+1 yıliyi geceler :D
Soran+1 yılsanada :)
Öncelikle şöyle söyleyim senden ayrılırken o ne kadar rahattı kim bilir senden başka birini buldu ondan haz aldı şimdi sen onu sevmedin o senin arkdan konuşuyor ama sunuda bil o senden ayrılırken bide sen sırf onu unutmak için onun yapdiği karakdersizliği söyleşen bile aynı şey yapmış oluyorsun orda hatalısın
2cisi bunalıma girmişsin artk ama bence çık bir ben ne yapıyorum de düşün dışardaki hayatı kitap okumak yerine benden daha kötüleri var demelisinki var
hayat sadece askdan sevgden ibaret deyil emin ol aşk kitabları boş kitaplardır okuyacaksan gerçek hayattan bişeyler oku yani dışarı ck onları gör gez bak dinle çevrene bak sonra saten kendin cevap bulçaksın bence ama inş bu karmask halden çıkarsn024 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın insanların sıkıntısının yanından benimki hiç ama gercek anlamda çöktüm yani geziyorum dolaşıyorum kafam dağılmıyor işte bir uzmana danışmayı bile düşünüyorum artık
Soran+1 yıltamam zaten artık okuyamam okul var bende daha iyi öğretmen olmak için çalısırım en azından gelecegimi duzene girmiş olur faydalı bir şeyle uğraşmış olurum
Soran+1 yıldediğin gibi olmasını nekadar çok istiyorum ki insallah olur tek sorun kafamı tamamen boşaltmam lazım ve temiz bir gelecek hazırlamak kolay olmıcak ama imkansızda değil gibi görünüyor
- +1 yıl
Kafanı bir Kaldır hayatta tek çaresi olmayan şey nedir ölüme çare yok oda yapçak bişey yok toprakdan geldik toprağa gitceğiz yaradan hayat biçmiş
ama dediğin gibi imkasız bişey yok insanlar uzaya gidiyor uzayda geziyor normal hyatı yaşıyorlar ki olmaycak bişey var mı eskiden şen bu pc bişeyler yaza bilirniydn artk telefondan yapıyor herkez pcden yaptığı yollar artk çok yakn uzak deniz hızlı trenler vs vs düşün bunları Ve Rahatlamak istersen avazn çkdği kadar bağır nefesin bitene kadar sonra sus :)
Soran+1 yılbağırmak işi hoşuma gitti aslında tamda bana göre kesinlikle bunu yapcam belki içimdeki boşluğu geçirebilir nefretimi kusabilirım bağirarak:)
Soran+1 yılsen psikiyatri misin ya gercekten buna ihtiyacım var yarın denicem iyi gelirse her gün yapcam taki komsular benim susmam için yalvarana kadar :)
Soran+1 yılçok saol yardım ettiğin için düşüncelerini paylastığın için iyi geceler
Soran+1 yıluykum yok ki canım istemiyo
Soran+1 yılcok guzelmiş :)
Soran+1 yılaynen çok huzur verici
Soran+1 yılsonuna kadar izlicem emin ol
Soran+1 yılyardımcı oldu sayılır ama bağırmak daha rahatlattı :)
Soran+1 yılSahil yakin yarin giderim artik
+1 yılsenin yaptıkların bana yapıldı sevgilin nasıl biri bilmiyorum ama ben 2 ayda 24 kilo verdim çok yalvardım severek ayrıldık oda seenin gibi başkasında aradı mutluluğu 2 ay gibi bir sürede ayrıldı içim yanıyor yazarken inan bende eski neşemi arıyorum bulamıyorum şimdi yeni biri var ve görüyorum istemeden çok mutluyum diyor yazıyor face sine için bakıyorum ağlıyorum kahroluyurm 9 ay geçti aradan üzlümekten başka elime geçen bir şey yok çok yalvardım ama olmadı sende yeni birini bul belki neşen yerine gelir !
05 Yorumla
Soran+1 yılyeni birini istemiyorum gercekten kafamı toplamam lazım bende 8 kilo verdim 2 ayda sen cok kötu olmussun ya halla aynısın bende korkuyorum gecmicek die ama inanmakta istiyorum gecicek die
- +1 yıl
hergün ölüyorum hergün azap aklım şimdi başka şeylere dalıyorum (spor yürüyüş yapıyorum zaman geçirmek için face mi kapattım gördüğüm zaman dayanamıyorum:( ks de soru cevap dan bazı cevap lar arıyorum sen ben biz gibi olan arkadaşlarla bir bakıma acımı paylaşıyorum kendimce ) ama o aklıma geldiği an dan itibaren herşey bitiyor dünyam kararıyor resmen fişi çekilmiş elektrikli alet gibi oluyorum dünya zaman herşey donuyor ağızımda yemek varsa düşündüğüm bir şey varsa ya da araç falan kullanıyorsam herşey o zaman zarfında bitiyor benim için bilmiyorum çarem varmıyeni bir insan unuttururmu baana inan bilmiyorum
- +1 yıl
bende geçmesini istiyorum eski hayatımı istiyorum ama olmuyor hiç bir şey o huzuru geri getirmiyor ve ne zaman gelcek hiç bilmiyorum tek istediğim huzur çok zengin değilim çok fakir de değilim ama para pul umurumda değil iki kez ip den döndüm onun yanında köprüden atladım belki yalan gelecek hiç bir şey olmadı kalktım o kadaar ağladım yaptığım her şey boşaymış kendime yazık ediyorum
- +1 yıl
senin açından bakamam sen ne his edersin bilemem ama ben bu durumdayım ölüyorum hergün çok özlüyorum ama geri gelmiyor bir gün inşallah bir gün düzelir düzelmez ise omuzumdaki yük çok ağır taşımakta zorlanıyorum :(
Soran+1 yılSenin acindan cok uzuldum gercekten ama canina kiycak kadar degeri yok bunu bil sen degerlisin kiymetlisin ailen var onlari dusun bak kafam karisik ama toparlancaz yani baska yolu yok
şu an olmaz yapamazsın şimdi ;
kafanı yastığa koy ve uyu sabah kalk ve aynanın karşısına geç ve deki kendine ben ne yapıyorum ya kendinle yüzleş ve yüzünden tebessümü eksik etme ve odana kapatma kendini çık gez toz sosyalleştir kendini asosyalleşme arkadaşlarınla buluş yapacak aktiviteler bul işte kendine her ilişki biter ama ayakta durmak gerek yıkılmadan usanmadan güçlü olmak herkesin hakkı o yüzden hiç birşeyin seni yılmasına izin verme
Hee o okuduğun kitaplardaki gibide aşk hiç bir zaman olamaz çünkü aşk insanın kendi içinde yaşadığı birşeydir dokunulmaz temas edilemez o yüzden kitaplardaki gibi bir aşk yaşayamıcaksın bunu yaz bir kenara015 Yorumla
Soran+1 yılkitaplardaki asklar olmaz zaten biliyorum ama kandırıyorum kendimi işte ve gercekten sosyal bir insanım geziyorum filan ama yetmiyo hep birsey oluyo tam iyiyim diyorum bana kendni hatrlatıyo bir sekilde
Soran+1 yılaldatılmak kolay kolay kabullencek birsey değil öz güven yerle bir oldu resmen kendimi asla güzel bulmadım aynaya bakmıyodum bir ara hep çirkinmiyim diye düşünmeye basladım biliyosun yıktı beni
Soran+1 yılneden bilimyorum ama madem aldattın nie yalvarıyosun 1 ay gecti ayrılığımızdan bana yalvarmaya basladı önümü kesiyo agladı bile nden yapıyo bunu bilmiyorum
Soran+1 yılaldattıgı kız kaşarın teki neden cıktıgını gayet iyi biliyorum ben ama kız ona öyle bir tekme baktıki bulutların östundeki poposunu asagıya caktı resmen şimdi seviyorum filan demesi yalan işte hani seviyorum ya döner diye düşünüyo
Soran+1 yılben hayatımda istemiyom zaten uçkuru yuzunden bunu yapan ilerde neler yapmaz kalsın ben almıym acıyı cekerek unuturum daha iyi
Soran+1 yılgercekten mi :)
Soran+1 yılo zaman umut var demektir 1 ay daha beklerim artık :)
Soran+1 yıl:):)
+1 yılYalvarmayin kardesim bir kere de elin p*stlarina yalvarmayin. deger mi bir p*st icin. erkekligimdn utaniyorum. boyle seref yoksunlari icin. canini sikma s*ktir et. hayatina kaldigin yerden mutlu mesut devam et. anlatmsi kolay yapmasi da!. sahsen yasadim ve senin de aynisini yasamani istemiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılyasıyorum bile bende istemiyorum ama olmuyo karanlık cekiyo işte
- +1 yıl
Karanlikmis. baslarim o karanliga.
Soran+1 yılbencende basla işime gelir kurtulurum
hayatından bir parça çalınmış hissediyor olabilirsin, kandırılmış ya da safça kanmış... duygusal dinginliğin açlığı... kaybedişe anlam verebilme gibi şeyler işte:)) ama güçlü olursan ki şeytana uyma çabala... göreceksin ki daha da güçlenerek çıkmışsın bu işten:))) kendine güven.. yaşadıklarını tecrübe kabul et...
05 Yorumla
Soran+1 yıltecrübe olarak kabul etmem için biraz daha zaman gecmesi gerekicek gibi ama yinede saol olgunca düşüncenden dolayı :)
Soran+1 yılamin cümlemize. zamanda artık biran önce geçse keşke
Soran+1 yılgeçsin artık bir zahmet çünkü eski neşemi çok özledim ben
+1 yılDurumunda yanlış birley yok hayatın gerçek yüzünü görmüşsün işte gayet normal böyle şeyler düşünmen ve bu tur şeyler istemen gerçek aşkı aramanın neyi yanlış. Bir süre. Bunalım içinde olabilirsin insan düşündüğü. Zaman bunalıma girer, sen bunları sorun etme bence kendine gerekli önemi verdiğin sürece bir sorun yok ama unutma bu durumda önemli olan sensin
05 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan benim dikkatimi dağıtıyorum ama kısa sure sonra yineonu nefretle dolu düşünmekle buluyorum kendimi gercekten sıktı artık bu ruh halim ama cıkamıyorum işte
- +1 yıl
Normaldir canım arkadaşım. Çünkü seni anlamamıştır bu seni üzer. Çünkü herkesı üzer. Yalnız değilsin ve bu her zaman olacaktır dert etmemeye çalış diyeceğim ama ayrıldıktan 3 yıl sonra bile rüyalarıma girer kokusuyla uyanırdım sabret kendini yıpratma bence
Soran+1 yılsabır ve zaman
- +1 yıl
2005 2012 arası bende öyle geçti.. Enayilik yaptığımın farkına vardım bir gün, ders olarak düşündüm ve o hatayı bır daha yapmamaya karar verdim geçti gitti😊takma kafana gecen zamanı asla geri döndüremiyor. İnsan.. Bir düşün bu olaya üzülmekle hsrcadıgın zamanı bir daha geri getirebillecek misin?
Soran+1 yılkesinlikle gelmicek ve ilerde baktığımda ne kadar aptalmışım dicem biliyorum herseyin farkındayım ama su durumdan bir an önce cıkmak istiyorum olcak ama bir sekilde bitcek yani
Bence onceki yasadiklrni bir kenara birak kendine yeni bir sayfa ac diyceksinki kolaymi o. Kadar ama kendini toparlamaya calis tek kaldikca aklina gelecek disari cik gez degisik seyler yap yanliz kalmamaya ozen goster ynliz kaldikca insan dusunur ister istemez
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama yapıyorum cidden çabalıyorum kendimi kitaplara verdim işte onlarla kafa dağıtmaya çalışıyorum çok geziyorum alışverişe çıkıyorum arkadaşlarımla ama esik bir şeyler içinde toplayamadığım bir parçam eksık gibi
Soran+1 yıltek sorun zaman biran önce geçse iyi olur benim açımdan
ruhsal boşluktasın ruhunu doldurmalısın bedenin dolu her gün yemek yiyor ama ruh boş kalmış nerden biliyorum bende aynı süreçleri belirli aralıklarla yaşıyorum sonra ruhumu dolduruyorum biraz daha sonra boşalana kadar devam he ruhunu nasıl dolduracam dersen onu sen bileceksin dünyevi bir şeyle dolmayacağına emin olabilirsin ama alışveriş kuaför fayda etmez kitap belki ama kesin değil
00 Yorumla
+1 yılherşeyin ilacı zamansa fazlası intihar olmazmı? :D senin yeteri miktarda zamana ihtiyacın var dostum ama kitaplardaki aşkı hayal edersen hep hüsran olur
01 Yorumla
Soran+1 yılzaman zaman ah şu zaman ne zaman bitceğini söylese de bende umutla beklesem
+1 yılBazen s. etmek iyidir çok bağlanmıcaksın o seni düşünmüyor sen niye kendini düşünmemezlik yaparsın ki daha iyisi gelir işallah takma sen boşver :)
04 Yorumla
Soran+1 yıldedigin gibi olsa keske ama olmuyo deniyorum hergun hemde ama yok bir sekilde karamsar olmus buluyorum kendimi
- +1 yıl
Ne biliyim kafa dağıtmaya çalış eğlenmene bak komik filmlere sar , arkadaşlarınla bol bol vakit geçir arkadaş muhabbetti candır ya da sosyal gruplara katıl bir şeye ilgi duy (örn. akustik gitar çalmayı öğrenmek) ya da bol bol alkol + müzik :) daha çok şey türetebilirsin aşk güzel şeydir dediğin gibi kendini hep o romanlardaki dizilerdeki karakterlerin yerine koyarsın ama bize ölesi denk gelmez gelirse ne mutlu bize :) K. bakma aklıma gelen fikirler bunlar daha başka bir şey olursa eklerim :)
Soran+1 yılGayet guzel cozumler uygun olanlari denicez artik saol;)
- +1 yıl
Rica ederim :)
zaman içinde savrulmuşsun
ve bu evrelerdeki değişiminin farkına varmamışsın
kendine daha az sorular sormuşsun
başkasında aramak hele ki bu konuları yanlış bence.051 Yorumla
Soran+1 yılemin ol yanlış oldugunu biliyorum ama on anki ruh halim onu yaptırdı belki eski sevgilimin canını yakmak istedim yaktımda ama baskasını kullanarak yaptım yanlışlarla doldum anlasılan dogruyu arıyorum iste
Soran+1 yılhatalarımı kabul ediyorum asılda benim tek derdim aldatılmak onu kendime bile soyleyemiyorum kabul edemiyorum belki bilmiyorum karısığm işte
Soran+1 yılaldattın mı yani
Soran+1 yıloha ya sende az deilsın yani
Soran+1 yılya bir dakka sen aldattınmı aldatıldın mı tam olarak anlayadım ben onu
Soran+1 yılhe tamam ozman ben yanlış anladım pardon. kotu birşey dimi aldatılmak sen nasıl atlattın pekı
Soran+1 yılvayy fazla iddalı oldu :)
Soran+1 yılo benden iyisini bulamaz kendide geyet iyi biliyo ama ben kendime deger veririm ve uckuru yuzunden aldatan bir adam o ben karsıyım oyle seylere die aldatmak zorunda deildi dimi ama
Soran+1 yılyani aldattıgı kızın yuzune bakılcagı yok ama isetdiğini verdi işte benim gibi bir kzı aldatan erkek mal diyorum ver herkez soka girmişti yani aldatıldıgıma kmse inanmadı senin gibi bir kıza asla yapılmaz filan dedilr coğu insandan duydum yani
Soran+1 yılyok ayrıldım sonra baskasıyla cıktım mal çocugu dövmeye bile kalktı ama yemedi tabi ama halla benhata yaptım filan dio ezık bak yıne sınırlerım bozuldu he
Soran+1 yılneden ona dokunmadığım için kaçtıgım için ne zaman yaklasşa kaçıyodum ondan istemiyodum dokunmasını çünkü benim bedenim sunuçta ondan işte
Soran+1 yılhaklısın ama olmuyo işte yapamıyorum ondan oldu sevmiyorum sanıyodu hatta ama işte neyse ya kendi yaptığı hatayı it gibi çekiyo işte
- +1 yıl
Aldatılana suç bulmak nasıl oluyor? Seven koşulsuz sevebiliyorsa aldatmaz. Eksik bir yönüm yüzünden aldatan insana bakarken kendimde ne hatası arayabilirim? bendeki eksikle aldatacağına karakterli olup düzgünce ayrılıp istediğini yapmak daha mantıklı. Bu kız sırf dokundurmadı diye aldatan adam dokundursa ortada bırakıp gitmeyide uygun bulabilirdi. Kusura bakma ama seven kabullenir sabreder bekler. Aşk elbette fedakarlıktır ama değerlerinden ödün vermeden olduğu gibi kabullenerektir. değerler yıkılmadı diye başka kıza el sürmek ancak ABAZALIKTAN ÖLMEKTİR.
Soran+1 yılher neyse artık bitti gitti unutcam onu asla dönemem ona geri çünkü haklısın seven insan bekler sabreder o dokundurmuyo die baskasına kosmaz
Soran+1 yılevet oyle ben kendimi eşime saklamak istiyorum sevgililerimin bana dokunmasını istemiyorum ve acıklıyorum da kabulde ediyolr bastan soyluyorum yani
Soran+1 yılevlendikten sonra daha cok aldatıyolar ama oda erkeklerin öküzlükleri deilmi sence
Soran+1 yılya ben tam olarak anlamadım ne dediğini :)
Soran+1 yılya ben tek ona bu hakkı vermişsem yaparım yani :)
Soran+1 yılniyeki
Soran+1 yılyapcak birsey yok herkesin farklı düşünceleri
Soran+1 yılbilmem :) sence neden
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yılbenim için önemli yani herkesle hersey yasanmaz die dusunuyorum
Soran+1 yılya bu eksiden ve dinimizin getirdiği birsey kalıplasmıs yani. ama ben bir anlık zevk icin kendime kotuluk yapmam . peki sence
Soran+1 yıltabularımı seviyorum ya onları yıkmakta istemem ama sende fzla tabu yok anlasılan :)
Soran+1 yıloda senin kararın :)
Soran+1 yılsanada :)
+1 yılçivi çiviyi söker canım. demek seni haketmemiş. o acı gunler iatlatmışssın. geriye dönip bakma önüne cıkan fırsatları degerlendır ve kimseye önceki gibi bağlanma. her zaman 1 metre mesafen olsun yeni ilişkilerind eherkese dair.
01 Yorumla
Soran+1 yılcivi civiyi sökmedi denedim denemedim değil yani
+1 yılSanki Eskı Kız Arkadaşımı Anlattın Gibi Geldi Bana Sen Piskolojik Olarak Bunalıma girmiş durumdasın bazı şeyleri takıntı haline geirmişin bu bir tür hastalıktır hastalıgın ilerlemeden bence bir piskoloktan yardım almalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunalımdayım ama takıntım oldugunu sanmıyorum
duanı eksik etme rabbim en iyisini bilir sen iste sabırla duayla.. aşk meşk boş işler..
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ama yapcak birsey yok oldu bir kere
Anladgim kadarıyla senin unutamadığın biri var.
Zamana bırak arkadaşlarnla takil. Bir süre sonra biri karşina cıkıcaktır bu cıkıcak kişi gerçekten kocan olucak kişi. ( benim gbi yap yani bnde aynisini yaşadm )03 Yorumla
Soran+1 yılzaman bırakıyoruz da zaman gittikce agirlastırıyo ama hafifler die sabrediyorum iste
Soran+1 yılbiran önce hafiflerse fena olmaz yani
Daha çok yolun var bazı şeyleri öğrenmek için. Ama yazıklar olsun gene de. Demeden edemedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Kocaman bir boşluğun içindeyim. Ne boşlugu doldura biliyorum nede boşluktan kurtula biliyorum. Sürekli oyunlar oyunlar. Ben bu oyunu bozamam ki
014 Yorumla
Soran+1 yılbu boşluk kapanmaz mı simdi korkutma beni
Soran+1 yılhee bende sende böyle birşey yaşadın sandım korktum ama söz güzel yani su anki ruh halimi yansıtıyo
Soran+1 yılçok iyi yaptın ama korkuttun yani :)
Soran+1 yılben ilk defa yasıyorum ama tecrübeli oldugun için güveniyorum sana ama içim daralyo yani dolu dolu gülmek istiyorum artık
Soran+1 yılonun bütün bölümlerini izledim ama bu aralar kardeş payına bayılıyorum oda komik cok gülüyorum :)
Soran+1 yılama sonu kotu bitti ya cok ağladım yani tutamadım kedimi azcık sulu gzlüyümde
Soran+1 yıltekrardan izlicez ozman bir yerden başlamak lazım:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer an ayrilabiliriz deyince sen masum taraf oldun yani. Yani biri senden ayrilinca kotu, sen ayrilinca sknti yok.. Belki ayrildigin o cocukta senin gibidir suan? Neyse ya siikten booktan konu bunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılemin ol değil benim gibi olmasın die ayrıldım zaten 2 ayda da asık olunmaz yani
Senin ayrıldığının ızdırabı bitmeden, boşluğun dolmaz...
Eeeeee
Bunca insan yalnızken, neden bunca insan yalnızsence?05 Yorumla
Soran+1 yılçünkü aşka olan inancını bitiren pisilğin teki çıkmıştır karşilarına
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılamin
+1 yılbu yaşlarda normaldir, okuduğun kitapları değiştir, hayat sadece aşk üzerine kurulmadı, kafanı başka şeylere yor biraz,
00 Yorumlaşu anda 2. sevgilini özlüyormusun ve onunla neden bitirdiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yıl2. sevgilim aklıma bile gelmiyo fazla bağlanmasın die ayrıldım bide eski sevgilimi unuttum sandım ama sadece bastırmışım o duyguları yeni anladım ama geyet iyi yani uzgun değil
- +1 yıl
peki 2. sevgilin şu anda neler hissediyor bunu düşünüyormusun? seni üzmek için sormuyorum ama sendeki bu hissiyat kendine değer vermeyene duyduğun bir bağlılık ve hayranlık gibi. mutluluk sana değer vermeyen biriyle yaşanılabilecek birşey değildir. her bünyenin mutluluğu kendine göredir. ondaki gördüğün seni umursamaz tavırlar seni cezbeden birşey. aşk kitapları okuma ayrıca. dün bende bir kitap aldım elime yüreğim seni çok sevdi diye bir roman.. aldım fırlattım hikaye ya bunlar dedim.. sana tavsiyem başka alana yönlendir zihnini.
Soran+1 yıldusunuyorum bazen ama takmıyorum benim acım bana yetiyo zaten ama o mutlu bundan eminim artık ole kitaplarda okumıcam zaten aglıyorum sadece baska işe yaramıyo
- +1 yıl
bende yeni ayrıldım ve bende iyi değilim. senin 3 ay geçmiş iyi bir süre sayılır. boşlukta olduğun için ağlıyorsun bence. sana şu tavsiyeyi verebilirim : beynine söyle oraya takılıp kalmasın. haa diceksinki sen bunu başarabildin mi? hayır bende ağlamaktan beter oluyorum her gece. şahsen ben erkek olarak şu an ayrılık acılarımı hafifletmek için biraz önce nescafe yaptım kendime balkona çıktım sigara yaktım elime gitarımı alıyorum biraz bişeyler mırıldanıyorum.. böyle yani. zor :/ aşk şarkılarıda dinleme sana tavsiyem. şöyle şeyler dinliyorum ben https://www.youtube.com/watch?v=gQa7YmMlHIc#! :) iyi geceler...
Soran+1 yıltavsiyeni dinlicem simdi ama sende fazla takma benim gibi olma iyi geceler
Haftada 4 kitap bitirmene vesile olmuş insanlara teşekkür etmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi okumam ilerledi saolsunlar
zaman bir çok şeyin ilacıdır zamana bırakmalısın. birde şu sevgilim lafları komik ve çocuksu aşın artık bunları
10 Yorumlael bebek gül bebek büyütüyorlar sizi sonra ufak bir olumsuzlukta ahh vahh biraz ağır oldu ama özeleştiri yap :D
12 Yorumla
Soran+1 yılçok komik:)
Ceee haniymiş gizlim haniymis asık surat ceee bıdı bıdı
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç güleceği yoktu valla :D
Soran+1 yılgüzel tavsiye uygulamaya derğer
Soran+1 yılo ble bana yeterli saol :)
+1 yılayni bokun lacivertinden bendede var moko yanlizlik bu hale getirmis bizi ben diym
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen yanlızlk gözü kor olsun ne diyim
- +1 yıl
ahh moko ahh aticam kendimi merdivenin ilk basagindan
Soran+1 yılemin ol degmez ama yapıyoruz iste uzuluyoruz her ne kadar aldatsana uzuluyorum işte o pilisi dusunuyorum cıkmıyo aklımdan neden diyorum cevap veremiyorum kendime o daha kotu işte bee
Her an ayrılabiliriz dediğin çocuktan neden ayrıldın?
06 Yorumla
Soran+1 yılcunku devam ederse oda bana bağlancak hemde esk sevgilimi utun mu sandım
Soran+1 yılhemde beni aldattığı halde yalvardım dön diye düşün kendimi okadar incettimki toplamak zor oluyo
Soran+1 yılbelkide bakalım zaman neler gortercek bilemeyiz
Dertleşmek istersen dinlerim yaz bana, yapacağın en güzel şey doğru insanı beklemek..
013 Yorumla
Soran+1 yıldoğru insan beklemek zor
Soran+1 yılgeceler neden varki diye ağladığım var çünkü insana yanlızlıgını hatırlatıyo
Soran+1 yılaynen bir mesajıyla havalar ucuyor insan sarılınca güvende oldugunu hissediyor ama o gidice mal gibi kalınyon ya o koyuyo be
Soran+1 yılsana gelir ins ama benden uzak dursun şu an kimseyi istemiyorum ilk once kendimi toparlamam lazım
Soran+1 yılbende bir uzmana basvurcam bu gidişle daha cabuk toplarım kendimi yardım ediyosun zaten saol :)
Soran+1 yılbenim içimdeki güc ne kadar yeticek bilemem artık
Soran+1 yılbende dönerim ama biraz zaman iste
kitaplara sığınman güzel. bende öyle yaptım. enkazançlı yol aslında
014 Yorumla
Soran+1 yıltek mutlu aşk olarda var çünkü saklanmak icin kitap iyi bir korunak
Soran+1 yılözenti var yok diyemem ama artık feyz alırım
Soran+1 yılbunu gayet iki öğrendım
Soran+1 yılön sözü buysa kalsın ben almıyım devamını
Soran+1 yılbir sekilde olcak yani kacıs yok
Soran+1 yıldoğru
Soran+1 yılolmaz tabiki
Kişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Hayatını değiştirecek bir çözüm aramalısın. Buna kendi yapına ters düşecek bir işle başlayabilirsin.
00 Yorumlatuvalete git eğil ve kendini serbest bırak 2 dk sonra bütün dertlerinden arınmış olucaksın
00 YorumlaAyni der di kaderi paylasiyoruz bacim ne yazik ki bnde ayni durumdym :(
02 Yorumla
Soran+1 yılallah yardımcımız olsun bizim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğin depresyona girmişsin. Aynlarını bende yaşadım tek sorun düşünmemek.
14 Yorumla
Soran+1 yılgercekten tam anlamıyla geçitimi
Cevap sahibi+1 yılGeçmeme gibi bir lüksü yok ister 1 ay ister 1 sene olsun. ama illaki geçecek ve diceksin ben nasıl böyle boş şeylere kafayı takmışım da kendimi üzmüşüm :) Ama sana diyeceğim kendini sosyalleştirirsen 2 gunde geçer:)
Soran+1 yılya ben sosyalim zaten ister istemez dişarı çıkıyorum arkadaslarım rahat birakmıyo beni ama yanlız kaldığımda var yani
Cevap sahibi+1 yılİşte her şey o yalnız kaldıgında baslıyor
+1 yılArkadaslarinla sosyallesmeyi denesen?
11 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum haftanın hergunu nerdeyse dısardayım ama ruhum karanlık odamda gibi işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendeeeeeeeeeeee :(((
bir an benden bahsettiğini sandım03 Yorumla
Soran+1 yılsende boylesın ya neler yapıyosun peki unutmak için
Cevap sahibi+1 yılbaya şey denedim ama hiç unutamadım, öyle alışmaya çalışıorum artık, daha doğrusu intihar etmeyi çok düşünüorum bu aralar
Soran+1 yılsakın saçmalama ya okadar da deildir bir hiç uğruna canınamı kıycan sakın yapmam bence uzmandan yardım alsak en iyisi yani tek basımıza oluyo görüyoruz yaşıyoruz
Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. bende karıştım bilmiyorumm ya hayırlsıı
00 Yorumla
+1 yılHmm. Seni güldürebilirim sende bana özenirsin?
04 Yorumla
Soran+1 yılalla alla
- +1 yıl
tekrar düşündümde sen en iiyisi eski günlere devam et <3
Soran+1 yılediyorum zaten
- +1 yıl
gaza bas yetiş
zamana ihtiyacın var hemde çok zamana
05 Yorumla
Soran+1 yılzamn sıktı artık ya gecmiyo hemde hiç
Soran+1 yılama nasıl gectiği onemli işte
Soran+1 yılDenerim
eve kapanma arkadaşlarının yanına koş
01 Yorumla
Soran+1 yılkosmasam bile basımdan gitmiyolar zaten
+1 yıl@Sonas bu kizi ancak sen kurtarabilirsin :)
012 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran @Sonas bu sekilde dediyse vay haline eminim bir off ceksen turkiyede deprem olur :) neselenirsin belki
- +1 yıl
Hahhay dostum bildiğim en guzel şey gülümseyince daha az acitıyor. Derin nefes alsin arkada sokaklarda yürsun ben sabah kalkip gece yarisina kadar sokaklarda geziyordum nefes alamiyordum duvarlar üstüme üstüme geliyordu simdi aksi oldu evden çıkamıyorum sokaklarda Üşüyorum özlüyorum her yerde onun sei cinliyor kulaklarimda.. her neyse öyle iste..
- +1 yıl
Buda iyiymis
Soran+1 yılya gercekten bende ev sıgamıyorum ama bir yandan da odamdan cıkmak istemiyom yatagıma yapışıp kalmak istiyorum
- +1 yıl
Oyle ypma bk kilo alirsin :) hergun gunesin dogusu seyret ysamyi sevecksn
Soran+1 yıl8 kilo verdim fazlam vardı bıraz ama şimdi iyi oldum diet yapmadan verdim hepsini :)
- +1 yıl
Ozaman civi gbi vur yay gbi cikarsin. d
Soran+1 yılöyle olcak artık :)
- +1 yıl
Bna ozldn ulasrmsn seni mrk ettm bkcm sana snra englliyeblrsnde soz kmseye solemem seni
Soran+1 yılmerak etme boşver
- +1 yıl
Ok iyi bunalima girmeler size ohlde
Tek derdin bu olsun kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılallah daha buyuk dertler vermesin diyelim ozman kardesim
+1 yılDışarı cık hayata karış
00 Yorumlamaneviyata yönel her türlü derde çaredir
00 Yorumla
+1 yılbir ugraas edin. Ne isle mesgulsun ogrenci misin
016 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyim
- +1 yıl
Ders calis diycem de olmaz sikar.. okulda ogrenci kollari vardir uye ol.. vakiflara gonullu ol. Insanlar icin biseylwr yapmak iyi hissettirir..
Benle de takilabilirsin. Asagilasan bile tartismaaigim icin egon tavan yapr
Soran+1 yılherseyi yapıyorum gercekten dersler daha başlamadı ya boş geçiyo ödevde yapamıyorum ögretmen olcam die kendimi geliştirmeye calışıyorum işte
- +1 yıl
Ee zamana birakmak lazim biraz da..
Cidden boyle egonu tatmin edecek bir arkadas istemez miydin
Soran+1 yılyok ya egom şimdilik boyle iyi
- +1 yıl
Mazosistlik var galiba bende
Soran+1 yılne alaka ya
- +1 yıl
Gercekten s bir kiz bana bagirsa karsilik vermem hatta sonradan zevk aliyorum dusununce.. nebiliym oyle arkadasim olsun isterdim
Soran+1 yılsen gercekten değişiksin he
- +1 yıl
:) insan kadini nasil incitir ki zaten zarof. Onlar beni incitsin ;)
Soran+1 yılsen ne içtin ya su kafa yapıyo galiba sana:)
- +1 yıl
:)) bisey icmedim cok sukur lotu alislanliklarim yok.. senin var mi
- +1 yıl
burada mısın
Soran+1 yılyok tabiki de o yuzden su mu kafa yaptı dedim anlamalıydın
- +1 yıl
su mu kafa yaptı derken su bile mantıklı düşünmeni engelliyor mu anlamında abartı yaptığını sandım :)
- +1 yıl
nerede öğrencisin
Sen en iisi psikologa git
01 Yorumla
Soran+1 yılbende herkese diyorum ama herkes sacmalama biter gider diolar
+1 yılvalla bende seni tanımıyorum :S
00 Yorumla
+1 yılSenin işin zor AGA
00 YorumlaGeçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
yolun acık olsun