Artık kendimi tanıyamıyorum hep bir boşluk içindeyim :(?

bu aralar o kadar mutsuzum ki bazılarınıza komik gelebilir ama gerçekten artık içimi dökmem lazım o yüzden tanımadığım kişilere anlatmak istedim. ben 3 ay önce 3 yıllık bir ilişkimi biti yalvardım geri dön die ama o her seferinde reddetti ve gerçek anlamda yıkıldım ve sonra bir cocukla tanıştım ve o askın acısını gecmeden tanıştığım cocukla cıktım yanlış anlamayın sakın ole kızlardan degilim ama o sıralar ruh halim iyi degildi ilgi ve öz guvene ihtiyacım vardı ve tam anlamıyla o eski sevgilimi unutana kadar ocucukla cıktım ve iki ay sonra ondan ayrıldım ona soylemiştim ama her an ayrıla biliriz diye oda kabul etmişti ama şimdi cok boşluktayım mutsuzum hareket etmek istemiyorum hiç gülmek istemiyorum aglamyorumda hep odamdayım 2 hafta icinde 8 kitap bitirdim ve o kitaplardaki gibi ask istemeye basladım ya ben bunları sacma bulurken kendimi kitaptaki kız olarak hayal etmeye başladım neden boyle oldu ya nasıl oldu hala anlayamıyorum gunde 3 4 saat uyuyorum alışveriş bile yapsam mutlu olmuyorum ama eski sevgilimi sevmiyorum bana kopek gibi yalvarıyo ama tiksindim o serefsiz den uzun ve karmasık oldu birazda saçma ama içimde bunlar var tekrar eski neşemi istiyorum ben ya ne yapabilirim :(
Artık kendimi tanıyamıyorum hep bir boşluk içindeyim :(?