Herkes öfkelenebilir. Bu kolaydır. Doğru insana, doğru derecede, doğru zamanda, doğru maksatla ve doğru bir biçimde öfkelenmek? Bu zordur işte.. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Genelde yapmamaya gayret ederim bunu. Çünkü bana yapılınca çok zoruma gidiyor. Agresif oluyorum sinirli olduğum zaman benden uzak durmak en iyi seçenek
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Yok ben hedefe odaklanıyorum :D ahah Şaka bir yana çok sinirlendiysem haklıyımdır ve karşı taraftan çıkarabilirim duruma göre kesinlikle.. Bazen de hiç bir şey demeden kendimi başka şeylere veririm kum torbası dövmek ya da koşmak işe yarayabiliyor bak tavsiye ediyorum.. :D Özellikle sinirlendiğin kişinin resmini de torbanın üzerine bantlayıp ona çalışacaksın :D Keyifli günler..
Birazcık. Bir defasında öfkemi öfke duyduğum kişiden değil de, alakasız birinden çıkarmıştım. Üzülmüştüm sonradan fakat zamanı geri alamıyoruz işte. Olan oldu deyip geçiyoruz.
Kime sinirlensiysem tüm öfkemi ona kusarım. Eğer hala sakinleşmemişsem sevdiklerimi yanımdan uzak tutarım onlara çıkışmam ama kötü bir söz söylerde kalplerini kırarım diye korkarım
Sadece öfkelendiğim kişiden çıkarmak isterim ona ulaşamıyorsam öfkem geçene kadar yalnız kalmayı tercih ediyorum istemeden hak etmeyen birinin kalbini kırmamak için..