Kırıldığınız yerde kaldınız mı yoksa daha da güçlenip yolunuza devam mı ettiniz?

İnandığı yerden kırılmayan, güveni suistimal edilmeyen insan var mıdır ki?
İnandığımız kişilerin güvenimizi yıkmaları tabii ki insanı üzüyor, kırıyor.
Bir süre insan neye uğradığını şaşırıyor, ama sonrasında daha da güçlenip yoluna devam ediyor
Her insan gibi benim de güvenim defalarca kırıldı kırdıkları noktada sözlerimle canlarını fazlasıyla yaktım sonra onlar yokmuş gibi davrandım, asla olduğum noktada kalmadım kalmam da bunların hepsi bana bişeyler kattı her yönden şimdi eskisinden daha iyi ve güçlü durumdayım hiç bir zaman kimseye ihtiyacım yoktu şimdi hiç yok "kendine yaslanan dik yürür" :)
Kırıldım... hem de paramparça oldum... Bir kişi değil, 3 kişi birden aynı yerden kırdı... Beni, sevgili edinerek 1,5 yıl aldatan, paralel ilişki yaşayan, Allah'ın belası narsisist pislik o***pu karım ve tez zamanda ağır hastalıkla boğuşmasını veya gebermesini dilediğim pislik, şerefsiz anne ve babası...
‘İnsanlara ve hayallere bağlanmayanlar, asla kalp kırıklığı yaşamazlar’ demiş bir düşünür. Herkesten her türlü davranışı beklemeyi düstur edindim kendime, iyi ya da kötü. Kırılan kemiğin daha sert olacağı gibi biz insanlar da daha güçlü olmak zorundayız. Her şeye rağmen hayat devam ediyor.
Cevap
14Cevap
Kırıldığım halde karşımdaki kişi için çabalamaya, en yakını olmaya çalıştım, sonucunda sadece işi düştüğünde aranan, çoğu zaman başkalarına karşı satılan oldum. Tamamen farkına vardığımda ise uzaklaştım, şu an aranan, merak edilen kişi benim. :)
insan zaten inandığına güvendiğine kırılır
en acısı bu..
kırıldığın yerde kalman senin zararına devam etmelisin
Beni bu hayatta hiç kimse yıkamaz ama en güvendiğin insanlardan yanlış yanıldığını görünce insan kırılmaktan fazlasını yaşıyor.
Aldanma diye bir şey yoktur.
Sadece biraz fazla güvenmek vardır.
Ve insanı aldandığı değil, en çok güvendiği aldatır.
Hep derim insanlara gözü kapalı güvenmeyin mutlaka yanılma payı bırakın diye.
Bu benim görüşüm yalnız hirhiz djdj
Aaa öyle mi hiç farketmemişim 🤭
Yalaaağğğnnn
Evet hemde daha çok yeni canım çok yanıyor geçecek mi acaba bilmiyorum toparlanabilecekmiyim yeniden mutlu olacakmiyim hiç bı fikrim yok ama canım çok acıyor
İnsanlar gider alışmayın...
Evet o dediğini bir kez sağlam yaşadım
İnandığım kişiler egerki bna yanlsi. yaptiysa silerim
Vuruldum. Yıkıldım. Tükendim.
Ama hala yaşıyorum.
evet tam ordan
Hep derim insanlara gözü kapalı güvenmeyin mutlaka yanılma payı bırakın diye..
öyle yapsan bile yanılıyorsun
Düşe kalka büyüyoruz sonuçta inat ettim her şeye rağmen güldüm sapasağlam ayaktayım çok şükür 😂😂😁🚬
Bir cok kez.. insanlari severim..
Evet çoğu insan yaşıyo bunu zaten
Evet yaşadım bunu ve boşandım
Kırılmayı sevmiyorum
Hep öyle olmaz mı ki zaten? Hayat işte.
Bir daha denememek için ideal cümle.
Evet
Çok kırıldım. Ayrıca Gülten Akın ın hayranıyım. :(
Çok hem de
Kırıldım
Tabi ki 🤪
Hemde nasıl