Senin için uyuyamamak mı kötü, uyanamamak mı? Benim için uyanamamak daha kötü. 
Devir kötü, kolla sütü.. 🦁

Uyuyamamak.. Kolay uyanırım ama işime gelirse😂 Kedim bi miyav desin uyanırım, ama tutup beni dürterlerse inadına uyanmam. Kedim dışında herkes beni rahat bıraksın😄
Ahah öyle valla beni de sadece kedim uyandırabilir hahah
Benide benide😄
Uyanamamak.
Uyuyamadığımızda belli bir yerden sonra mutlaka uyucaz. Vücut uyuyor yani.
Ama uyku hali sürekli uyumayı getiriyor ve tüm gün uyukluyoruz hem enerjimizi alıyor hem günümüzü verimsiz kılıyor hemde o kadar uyumaya bir de üstüne uykunu alamıyorsun.
Uyuyamamak daha kötü benim için, nasıl sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum ve sinir bozuldukça daha da uykunun kaçtığını, sonra daha da sinirlenildiğini biliyorum ve bu saçma sapan paradoksu sabaha kadar çekmek işkence gibi bir şey.😒
Uyuyamamak gibi berbat bir şey yok.
İnsan uyuyamadığı zaman deli oluyo 🤦♀️
Uyunamazsan bir soğuk duş alır kendine gelirsin ama uyuyamamağa çare yok 😬
Cevap
31Cevap
Uyuyamamak kötü. Çünkü uyanamama sorunum hiç yoktur. Ama çok uykum olmasına rağmen uyuyamama sorununu çok yaşıyorum
Benim uykum hafif olduğundan değil, yatağa girince uykum kaçıyor nedense 🙄
Bu arada uykuyla ıslanma ne alaka 🤔
Hmm anladım
Uyuyamamak çok kötü bir şey olmalı. Bazen Dalman 1 saati buluyor sinir oluyorum
Uyuyamamak
Uyanamamak daha kötü. Uykum yok ise uyuyamayım dert değil. Yeter ki uyanamama problemim olmasın. Uykulu uykulu kalkmak zorunda olmak ızdırap gibi.
Uyanamamak ile ilgili bir sıkıntım olmadığı için ben tercihimi uyuyamamaktan yana kullanıyorum.
İki durumda kötüdür. Belki süre sonra insanın bilincalti deforme olur ve psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir. Bunu insan yok öyle bir şey dese de kendi fark etmez sadece.
Her ikisinide çok sık yaşıyorum. Bazen 2 3 gün uyuyamıyorum hic bi yorgunluk bitkinlik hissi de olmuyor ama ne zaman uyusam uyanmak benim icin bi işkence oluyor. Uyanamıyorum. Benim icin uyanamamak cok daha kötü bi sey bir saat yataktan ciķmaya calisiyorum tekrar tekrar uyuyorum
Bazen biraz zorlasa da genelde uyanmakta zorluk çekmediğim için uyuyamamak benim açımdan daha kötüdür.
Uyuyamamak! En beteri. İnsan uykusuzluk da kafayı bile yer. Suçlu insanlara suçunu itiraf ettirmek için uykusuz bırakırlardı.
Hayatı ne kadar çok görüp yalarsanız o kadar iyi... Mümkün olduğu kadar az uyumaya çalışıyorum. Hayat zevklerle dolu.
uyanamamaktan neden korkayım tamda arzu ettiğim şey ama uyuyamamak korkunç olur uyku kadar güzel bişey var mı?
Benim için uyuyamamak daha kötü gözlerime ağrı giriyor, şişiyor basım ağrıyor delircekmisim gibi oluyor, insan her türlü uyanır bence
Uyanamamak daha kötü ya uyuyamamak yani uyuyamiyorsun tamam uzanırsın düşünürsün hayal filan kurarsın zaman geçer ama uyanamamak çok kötü
İkisi de kötü akşam yatmaz sabah kalkmaz terimine tam uyuyorum. Uyuyamadığım için zaten uyanamıyorum :)
İkisi de ayrı kötü. Uyuyamamak stres veriyor. Uyananamamak hayattan soğutuyor.
Benim için uyuyamamak kötü. Odada çıt çıksa uyanan insanım ama sonrasında uyumak işkence oluyor.
Genelde uyumuyorum ama uyuduğum zaman uyanamayıp kafam sersem gibi olursa o daha beter..
Uyumamak icin direnmek veya uykusu oldugu halde uyuyamamak bencw
Uyuyamamak daha kötü benim için, uykumu alamazsam minik bir canavara dönüşebilirim🌋🦖
Uyuyamamam daha kötü çünkü uyuyamaz isem hâliyle uyanamıyorum.😃
bu aralar çok erken uyuyorum ya bu pempeee gibiyim 😀
Uyuyamamak daha kötü. Yorucu bir günü arkada bırakamamak kötü olsa gerek.
Uyanamamak kötü oluyor bazen. Bir çok şeye geç kalıyorum.
şu an ayakta uyuyakalıcak kadar uykusuzum bu berbat bir şey uykusuzluktan ölüyorum ama evde değilim.
Hangi saatte uyursam uyuyayım istediğim saatte uyanabiliyorum kısacası öyle bir sorunum yok
Uyuyamamak
Uyanmanın çaresi bir şekilde bulunur
Uyuyamamak gidip içisem var bir yandan karnım aç melemen mi yapsam diyorum ama bakalım :D
Uyuyamamak daha kötü.
Uyuyamamak çok kötü...
Gece zırıl zırıl bayılana kadar ağladığın için ağrıyan başın yüzünden uyuyamamak daha kötü
Uyunamayan insanı uykusundan uyandırmak kadar kötüsü yok
Uyuyamamak çok kötü son 7 aydır uyuyamıyorum çünkü lanet olası kadını cok seviyorum ama inanmıyor ve bu beni çok yoruyor.
uyuyamamak kesinlikle heleki deli komşunuz varsa işiniz daha da zor
Uyuyamamanın kötü yanıda sabah uyanamayacağını bilmek zaten. O yüzden uyanamamak.
Yastıga 5 kala uyudugun için sorun yasamiyorum kolay da uyanırım esit yani ikisi
Uyuyamamak dah kötü benim için.
Uyanmadan 24 saatim geçsin beee fkfkg
uyumak bir insan için engelse mutlaka doktora gitmeli çünkü bir insan günde 8 saat uyumalıdır. Normal dönüşüm için bu durum bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Uyanamamak...
Ben zor uyanıyorum geç yattığım için 😏
uyuyamamak kesinlikle
Uyanamamak daha kötü bence
Uyuyamamak çok kötü
Uyanamamak bence
ikisi de birbirinden beter
İkisi de kötü bana göre
Neyin uyanip uyanmadigina bagli ahha
İkisi de birbirinden beter.
Ikisini ayni anda yasamak bu hafta cok kotu
Uyuyamamak daha kötü tüm gün yorgun oluyosun
her uyuduğumda uyanmamayı diliyorum….
İkisini yasiyorum ak ne fark eder
İkisi de çok kötü seçim yapamadım
uyuyamamak daha kötü.
Acele bir işin varsa uyanamamak
Uyanamamak tam bir zulüm.
uyumak ya da uyumamak
İkisi de birbirinden kötü fakat benim için en kötüsü uyanamamak
Benim hem uyuyamama hem uyanamama sorunum var. İkisi de bela başıma.
uyanamamak daha kötüdür bence..
Uyuyamamak bazen alışkanlık yapıyor o daha kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?