AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Yani sonucta onlar da insan duygulari var ama kizlar kadar belli etmezler. Dimdik gorunurler. Belli etmemeleri tabi ki daha iyi...
Üzülürüm ama mümkün olduğunca aglamamaya çalışırım, kendimi güçlü gösteririm içimde yangınlar kopsa da..
Şahsen ben bir takım acılar çekerek güçlendim çok yakınlarımdan vefat olayları falan oldu, kavgalar falan böyle ciddi olaylar bir anda seni adama çeviriyor zaten, erkekleri gerçekten güçlü yapan bunlar
Nereden çıkardınız ki üzülmediğimizi ? Sadece bunu belli etmeyiz yani ben belli etmem inanın soğan keserken bile beni gözlerimden yaş akarken görmelerini istemem çekinirim. Ne olursa olsun hayat sürpriz doludur ama ne kadar kötü durumda olursam olayım başım hep dik olmuştur.
İşte bize göstermeyişimizden dolayı böyle sonuçlara varıyoruz bizde kendimizce
Aslında inan sadece dışa vururken soğut kanlıyız sebebi ise çevrede zaten korkan birilerinin olması benimde korkmam bize birşey kazandırmaz birinin teselli etmesi veya yüreklendirmesi gerekir ve genelde biz erkekler bu işi üstleniyoruz
Bazen sırf bu konu yüzünden kendimi ruhsuz hissediyorum
Yok hissetme bu sorudan anladım ki sizin ruhunuz çok saglam güçlü bir o kadarda düşüncelisiniz
hayır sadece kızlardan değil diğer tüm insanlardan herkesin hüngür hüngür ağladığı yerde kılım kıpırdamıyor aşırı derecede soğuk kanlı kalıyorum olaylar karşısında ne bileyim örneğin 1 sene önce staj yaptığım iş yerinde büyük bir iş kazası oldu 30 yaşında adamlar görüp ağlayarak kaçtılar uzaklaştılar fenalaşanlar oldu ben gidip kaza geçiren adama yardım etmeye çalıştım gözümden damla yaş gelmedi
Seni daha derinden etkileyen bir olay yaşamışsındır belki ondan daha kötü gelmiyordur
belkide..
Sen erkeklerin güçlü durduğunu sanıyorsun da buz dağının görünen kısmı o güçlü gözükmek zorunda :))
İşte biz o gözüktüğü tarafa göre yorum yapabiliyoruz ancak görünen kısım o:))
Var ben çok güçlü soğukkanlı dobrayım ama gece o yatağa girdiğimde aklımda bir milyon soru bir milyon dert gzöümde bir sürü yaş..
Belli bir şeyleri yaşadıktan sonra insan ister istemez alışıyor ve bununla beraber hayat olgunlaştırıyor.. Senin bir şey yapmana gerek kalmıyor açıkcası
ben şahsen üzüntüden ağlayacak olsam bile gayet normal bir şekilde davranabilirim kimse anlayamaz terslik olduğunu. soğukkanlı yapım var işte sebebini bilmiyorum
Bu durum erkek veya kız olmak ile ilgili değil tamamen yetişme tarzına bağlı..195 boyun da attığı zaman mangalda kül bırakmayan bir erkek vurulmuş terörüst cesedi görünce kusmaya başladığına göre.. Bu konuda iş anaya babaya düşüyor..
Gülümsemek zorundayim
Ama yalanci bir gulumseme olmamali
Icimin nasil kan agladigini kimse anlamamali
Bubu yapmak zorunda birakacak biri girecek hayatina
Sirf ona inat ayaktaymis pozu verekceksin
Inan bana olsun istemezsin
yeri geldiğinde de dimdik durmamız gereken olaylar her olayda kendimi koyuvermiyorum elbette güçlüyüm bende bu durumu bende yaşadım sırf acı çektiğimi anlamasın diye hep güldüm etrafıma ama yalnızken o gülüşlerden eser yoktu
Yalnız kalmamaya calıs
Ağlaman ki geliyor ailenin yanina git
Aklin hep baska seylerde olsun
Eve gec gel
Gelince hemen uyu
Cunku uyuyunca Huzurlu sun
Nefret edilesi bir durum
atlattım baya geçti bu olayın üstünden şimdi hiç bir sıkıntım yok rahatım :))
Erkekler duygusal bakımdan güçlü oldukları için kadınlara karşı baskınlar. Erkekler duygusuz varlıklar değildir, sadece o duyguları kontrol etmesini daha iyi bilir.
Erkekler de hemen gaza gelip biz şöyleyiz, biz böyleyiz diye sıralamışlar. Bana kalırsa kadınlar bazı durumlarda erkeklerden çok daha kurnaz ve soğuk kanlı
Çevrem bana çok güçlü olduğumu söyler, tarif ettiğin özelliklere sahibim ama bir patlayınca da kimse susturamaz :) Üzüntünün yerini sinir almış bende :D
Toplu olarak yaşıyosun bu daha kötü resmen ayaklı bomba :D
Tabiki insanız ve duygularımız var. Tek yaptığımız herşeyi içimizde yaşayıp dışarı karşı güçlü görünmek. Üzüntüleri korkuları gerginliği herşeyi içte yaşarız. Hayat belli. Güçlü görünmezsen kalan gücünüde elinden alırlar.
Beynim çok daha farklı. Kalbim daha büyük yüreğim daha geniş. Kaslarım daha kuvvetli. Hayat tecrübem çok daha fazla. Ve en önemlisi erkek sıfatının getirdiği yükümlülüğü kaldırma zorunluluğum.
genelleme yapmamalısın bence kimi erkekler içinden üzülür belli etmez
herkes içinden yaşıyormuş öyle dediler
tamam konu kapanmıstır o zaman
Allah öyle yaratmış. Kızlar da çok duygusal. Duygusallık da çok önemli bir şey ama o biz de yok.
Önceden hayır yok derdim ama şimdi sizde bizim kadar duygusalmışsınız sadece yaşayış biçimlerimiz farklıymış
Biz nasıl yaşıyormuşuz?
Kadınlar gözler önünde rahat rahat yaşarken erkekler yalnız kalıdıklarında bir şekilde acılarını yaşarlar
Güzel söz söyledin.
Erkek dediğin sert ve güçlü olmalı zaten. Bu onu erkek yapan özelliklerden biridir. Gerektiği yerde bağırmalı çağırmalı gerektiği yerde ardına bakmadan gitmelidir. Onuru için yaşayıp , şerefi için ölmelidir erkek dediğin !!
Erkekler her olayı içinde yaşar, kadınlar ise dışarı yansıtır. Bu kadar basit.
kızlarda başaramadıkları için dışa yansıtıyor zaten
Başaramadıkları için değil kadınların yapısı gereği bu böyle..
Aslında kötü bir durum bizler için içe ata ata nolucak sonumuz bilinmez. Genellikle üzüntüden değilde sinirden ağlıyoruzdur herhâlde.
Erkeklerin karakteri böyle onlar özel yaratılıyor... Güzellik çekiçilik ve dişi olmak.. erkeklerde kuvvet ve erkeklik..
Üzülmemek hep güçlü olmak diye bir şey yok. Belli etmiyorsun o kadar
çok basit :
kadınlar daha kompleks olarak düşünür her şeyi.
ve tanrı 'ulan bunun daha iyisini yaparım' diyip 'havva'yı yaratmış :)
erkek adam aglamaz dıye bırsey yok sadece ulu orta aglamaz kızlar gıbı kızlar mutlu olur aglar uzulur aglar heyecanlarınır aglarr
Herşeye aglıyoruz
aglamayın artık :)
koşuya çıkarım çok üzgünsem. tüm hırsımı çıkardığımda zaten yol boyunca düşünüp meselemi de halletmiş oluyorum genelde.
bu yüzden bize erkek diyolar :)
hayır nasıl başarıyorsunuz onu anlayamıyorum.
Anlayamayacak bişey yok aslında..
5 yaşında sokakta düşüp ağlayan erkek çocuğunu ''erkek adam ağlamaz'' diye teselli eden babalarımız var bizim..
Lisede kavgada dayak yiyip eve geldiğinde ''sende çaksaydın ağzına iki tane, bide gelmiş karı gibi şikayet ediyo'' diyen babalarımız..
Yadırgamıyorum.. bildikleri o kadardı.. Onla yetiştirdiler..
E sonuçta ortada senin soruda sorduğun gibi..
Koçum benim beee Erkekk :DDD hahahah
@fırat990 benim abim küçükken mahallede çocuğun tekinden dayak yedi diye birde annem dövmüştü 2 tane vuramadın mı ağzına diye :D
@Timurlenk06
Hepimiz yedik sadece Abi'n değil :)
@Sularıkesik
Omuzlarım kabardı bir dur :)
güçlüyüz biz ama duygusuz değiliz biz içimizde yaşarız dışa pek vurmayız
zaten duygularınızı en derinde yaşıyorsunuz siz
inan bana çok isterdim bunu
neyi çok isterdin dışa vurmayı mı anlamadım
dışa vurmayı evet içten içten kendini yeyip bitiriyosun
işte bende tersini yapmak isterdim
Bende her üzücü durumda hassaslaşıp başkaların8n yaninda ağlayan kızları anlayamıyorum kessinlikle kimsenin yanında ağlamam ve üzüldüğümü belli etmem edersem daha çok üzülürüm
Soruna istinaden, bu durum erkek kız farketmez. Kişiye göre değişir. Sadece doğru kişi olup olmadığına bak. Değilse bunu izah etmek gerekli. Böylece her iki tarafta rahat olsun.
Pistte önümdeki arkadaşım 2xx li hızlarda düştü önümdeydi. İnan üstünden geçicek olsam fren dahi yapmazdım. Kırmızı ışıklar sönünce kimse ardına bakmaz.
O üzücü olayı umursamam daha küçük olaylarla kafamı meşgul etmeye çalışırım işe yarar genelde
Başarılı olduğumuz ender bir kaç şeyden biri nasıl olduğunu bizde bilmiyoruz tanrının bir lutfu.
üzülmez olurmuyuz içimiz kan ağlar. Ama her herkek aynı değildir ben çok duygulanırım.
ama dışa vurmazsınız işte
evet dışa pek vurmuyoruz ama içim içimizide yer. Dışa vurmamak için savaşırız yani hani güya erkeğizya zayıf görünmemek için çabalıyoruz.
ve başarıyorsunuz da :)
eksileyen bir arkadaş :) işte bu erkeksel sırları verince sevilmiyoruz :)
demek ki oda öyle dokunmuş bak diğerlerinden tepki yok :D
:) aynen
Etkileniyordu ama dışarı yansıtmıyoruz aslında içimizde kopuyor fırtınalar.
kadın abartır
erkek bastırır
ikisi de sağlıklı değil.
Sevgimi pek belli edemem ya da uxuldugumu fakat icimden ne kadar uzuldugumu kimse bilemez disaridan kimseye belli etmem..
güçlü olmak duygularını saklayarak yaşamak değildir. üzüldüysen üzüldüm demen seni güçsüz yapmaz ama kendini paralamamak lazım. gelip geçiciyiz yani o yüzden çok dert etmeye gerek yok :)
Şöyle söyleyim zor duruma düştüğümüzde genel olarak yardım edebilecek kimse olmuyor bize. Bu yüzden de bir süre sonra doğal olarak yardım isteme olayımız köreliyor. Her şeyi kendimiz yapıyoruz. Üzüntümüzü belli etsek bize yararı ne ki hem?
Yetişme tarzı, geberiyoruz aslında üzüntüden, hatta biraz panikliyoruz bile, ama bastırıyoruz, göstermiyoruz. Usta bir göz aslında bunu rahatlıkla tespit edebilir, biraz daha zamana ihtiyacın var.
Erkekler duygusal anlamda kadinlardan daha hassastir ama oyle bir güç vermis ki allah gizlemeyi biliyorlar bende cok sogukkanliyimdir mesela
Yazılanlanlardan şunu gördüm gerçekten onlarda ki güç bambaşkaymış sevdikleri için dimdik durabiliyorsar
Aynen öyle
Biz ilerde baba olacaz bunlara takilamayiz esimizn ve cocuklarimizin sorumluluğunu alicaz bunlara takilirsak iyi bir baba es olamayiz
Bu karaktere göre değişir, insanın duygusal iç yapısı farklı farklıdır tabi tecrübe destekli ise taşlaşma ihtimali bile var. Yoksa erkekler duygusuz değildir, aksine içlerinde daha düşünceli olanlarda vardır
Bugün Anladım ki sizde en az bizim kadar duygusalsınız yaşama tarzlarımız farkı birimiz saklarken digerimiz saklamaz
Tabikide duygular aynıdır sadece ince düşünce farklılıkları ortaya çıkar... Yeterki saygı olsun saygı sevgiyi doğurdukça samimiyet ortaya çıkar.. Zaten samimiyet varsa ve hangi taraf daha samimiyse o taraf daha çok üzülür bunun için cinsiyet aranmaz.
Çok doğru haklısın :)
Meseleye bağlı. Eğer çok sevdiğimiz birinden zorunlu bir şekilde ayrıldıysak çok sinirli olabiliriz. Ama diğer konularda dışa pek vurmayız içimizde saklarız :)
kızlar daha güçlü aslında ama erkekler daha başarılı duygularını gizlemekte. Yalan söylemesini beceremeyen erkekler genelde duygularını gizleyemez oradan anlarsın.
seninde dediğin gibi soğukkanlıyız işte.. tamamen yapı meselesi..
Siz kadınlar panik ataksınız boyle geldiniz boyle gidiceksiniz
Sizin beyniniz tek bir şey düşünürken bizimki aynı anda 10 şey düşünüyor eee haliyle panik yapıyorız
Tamam o 10 seyi sırasıyla yaz sana bana
Misal verdim şöyle düşün olay oldu siz o olaydan şimdilik nasıl kurtulacağınıza bakarsınız şuana mesela kadınlar nasıl olmuş şimdi nolcak ilerde nolur ilerideki sorunların altından nasıl kalkılır bu uzar gider dediğim gibi siz şu an şu olay çözülsün devamını sonra düşünürüz biz bunu yapamadığımız için panik oluruz
Hak verdim şimdi sana 29 dakka da anca bu kadar anlamsız kelime yazabildin e kafanfa 10 soru nedim
Tek sen yoksun cevap vermem gereken telefondan giriyorum. Sıraladım yukarıda örnek vererek
Sacı uzun aklı kısa diye bir soz var onu hatırlatim sana
erkeklerde yanar hemde nasıl yanar biz belli etmeyiz. ama içimiz marmara çırası gibi yanar.
ben böyleyim, hep icime atarım tepkisiz kalırım olaylar karsısında susarım ve bu insanları cıldırtır, güclü bir kızım insanların gözünde, oysa ki kendi icimde kendimle kavga ediyorum hep ben
umarım sonradan canın çok acımaz
Fitratimiz boyle arkadasim Allah ailesini daha iyi koruyabilmemiz icin bir guc vermisbu gucu sergilemek icinde gerekli psikolojiyi vermis.
Siz öyle sanıyosunuz. Sadece dışa vurmuyoruz içine ağlamak ne zordur bilirmisiniz siz?
Hayatta acı da var tatlı da her günümüz mutlu geçmeyecek buna alışmalısın
Zamanla alışırım bende
Basariyoruz denilmez sadece dışa vurmuyoruz icimizde firtinalar kopuyo. Tabi sogukkanlilik farkli bisey
biraz mantıklı olup dünyada insanların daha ne sorunları var diye avuturm genelde kendimi byle zamanlarda duygusal davranmıcaksn
Aglayip sizlanmanin anlamsiz oldugunun farkindayim ama bu ic gudusel bir sey bazilari her seye aglarlar sizlanirlar bazi benim gibilerde odun erkekten odun olurlar :D
yok yok odun deme onlara bu sorudan sonra dedirtmem :D
Neden :D
şöyle yukarılara çık bak bakalım ne kadar iyiler sırf sevdikleri için güçlü durmayı başarabilen onlar için kendilerini ikinci plana atan insanlardan bahsediyoruz yalnız kalınca ağlayanlardan sırf bizim dayanacak direğimiz olsun diye bırakmıyorlar kendilerini çok fazla değil 2 3 tane oku anlarsın :D
Hmm demek ki gucsuzlermis :D ben deli gibi sevdigim adamdan ayrilinca aglamiyorum, uzulemiyorum ya galba ruhsuzum :/
Ben başaramıyorum en basit şeyde bile ağlarım ve bu huyumdan nefret ediyorum
uzun zamandır kimsenin yanında ağlamadım gerçi ağlayacak bir durumda yaşamadım ama sinirlenince bile hemen gözlerim dolar benimde
Olmaması gereken yerde olması çok kötü oluyor işte
evet sadece sinirden oysa ki
Aynen öyle
biraz yapıyla alakalı , kimi gamsız olur kimi her şeyi kafaya takar mesela
Duygusuz insan yoktur emin ol erkek adam da duyguludur gider kimsenin görmedigi yerde üzülür çunku erkegin uzuldugunu goren bayan daha beter olur
evet bir kere arkadaşımı ağlarken görmüştün tarifsiz bir şey çok çok kötü o kadar güçlü bilip sandığın insanın karşında bu kadar savunmasız kalması insanın içini acıtıyor
Iste bu yuzden duygularimizi gizleriz sunu demeniz icin bak ona agliyomu dimdik ayakta bende ole olmaliiyim (bizde bak biz variz burada hesabi yapariz bir nevi son kale gibi )
siz hep dimdiksiniz
Toplumun bize verdigi rol bu istesekte istemesekte
Dayatmadır bu
Ister dayatma ister baskici toplum nesilden nesile devam etmiş bisey bayramda el opulmesi gibi
aynen :))
:-D
Sadece sabır ve kafaya takma hersey olucagına varır diyorum ve ilgilenmiyorum...
Kadın duyguları ile Erkek mantığı ile haraket eder her zaman.
Her erkek matıgıyla hareket edemıyor kalbıne yenık dusuyor cogunluk ama hatasını anlıyorlar
Evet işte sonunda mantık moduna geri giriyor canı yanınca :)