Üzücü bir olayda ya da kötü durumlarda erkekler nasıl bu kadar soğukkanlı ve güçlü durabiliyorsunuz biz bu gibi durumlarda hemen hassaslaşıyoruz siz hiç mi üzülmezsiniz belli etmezsiniz bunu nasıl başarıyorsunuz? istisna olan kızlarda var peki ya siz nasılsınız?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılkanks sana acık soylım buyuk olaylarda tepkı veremıyorum
ınsanlar abarttı dıyebılır ama oyle
mesela bı adamın kafası ucsa parcalansa ne bılım aklıma bısı gelmıyor
ılgınc bısı olsa sessızce ızlerım
pek panık olmuyorum olmadım da
mesela kucukken anneannemın cenazesını odaya getırdırler
herkes basında aglıyor
cocukları odaya sokmuyorlar tabı
ben gırdım neyse oturuyorum yanında
korku falan yok yanında uyuyakaldım cenazenın hahah :DD bı de ölmus mu acaba dıye tam kontrol ıcın alttan alttan dürtüklüyordum ahaha :DD kucuklugume daır bunu hatırlarım mesela
şu an soğukkanlı olmamı bılınc ve mantıga borcluyum
mesela yolda adamın beynı dagılıış demı
oooww adamın beynı dağılmıs vah vah dıye duygusal bakarsan psıkolojın etkınlenır
ama aa ınsan beynı de boyleymıs
et kan vs gıbı dırekt somut bakarsan soğukkanlı olursun
düz bakmak gerek olaya
neyse ben yıne cok konustum
yukarda yazdıklarım ornektı sadece aklıma bısı gelmedı :D
ıyı geceler
okudugunuz ıcın tesekkurler efenım :D34 Yorumla- +1 yıl
Örneklerin güzelmiş ben teşekkür ederim efendim yorum için :D
- +1 yıl
rıca ederım :))
- +1 yıl
Daha ne denir ki işte bu !
- +1 yıl
tesekkurler @bollyvvwood :))
En İyi Cevaplar
Erkekler o sebepten genellikle eşlerinden daha erken ölüyor ya :) Stresli şeylere katlanamıyorlar. Ağır yaşantılarını da içlerine atıyorlar. sonuç Allah rahmet eyleye. ^^ Bir de kadını güçlü kılanın östrojen olduğunu duymuştum. Bilmiyorum ne kadar doğru ama cins olarak kıyaslayınca kadınlar psikolojik olarak daha güçlü bence...
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle olabilir içlerine ata ata ömürlerinden yiyorlar ama onlarda güçlü olmasa yapıcı taraf kalmayacak ortada
+1 yılKardeşim dediğim adama gözümün önünde otobüs çarptı. Hemen yanına koştum. Yüzüstü ve yarıbaygın yatıyodu. Hemen kolundaki kırığı farkettim ve düzelttim. Asfalta sırtüstü yatırdım. Bacaklarını kıpırdatıyodu ve ben kıpırdatmamasını söyledim. Biraz konuşmaya çalıştım ve verdiği tepkilerin normal olduğunu anlayınca daha fazla kendini yormamasını , ambulansın gelmek üzere olduğunu söyledim. Bazı gereksiz insanlar konuşturmaya çalışsa da izin vermedim ve herkesi etrafından uzaklaştırdım. Sol kolunda, kaburgalarında ve kalça kemiğinde kırıklar varmış. Akciğerindeki ezikten dolayı hayati tehlike atlattı. Eğer anında ve soğukkanlı bir şekilde müdahale etmeseydim ve diğer insanların onu konuşturmasına vs izin verseydim belki şu an (Allah korusun) yaşamıyodu. Böyle anlarda yapabileceğinizin en iyisini yapmanız şarttır ve bunu soğukkanlılıktan çıkarsanız yapamazsınız. En fazla anneme kızarım bu konuda. Bağırıp çağırarak, ağlayarak veya üzülerek karşınızdakine faydada sağlamak yerine zarar verirsiniz.
412 Yorumla- +1 yıl
Bigün bilgisayar başında oturuyorum. Kapı çaldı ve kapı açılır açılmaz cam kırılma sesi duydum. Hemen odamdan fırladım ve sesin olduğu yere gittim. Tam dış kapıya geleceğim sırada annemin bağırışını duydum. Küçük kardeşimin tansiyonu düşmüştü ve bu yüzden sırtüstü düşerken kafasını salonun kapısının camına vurmuştu. Annemse bilinci yerinde olmayan çocuğa sarılıp ağlamakla ve bağırmakla meşguldü. Bunlar saniyeler içinde oldu. Ben kardeşimi görür görmez hemen yanına çöktüm ve annemin elinden sakince almaya alıştım. 1-2 denemeden sonra başaramayınca anneme çok kuvvetli bir şekilde bağırarak kendine gelmesini sağladım. Kardeşimin kafası yarılmıştı ve kan akıyodu. O an elime ne geçtiğini hatırlamıyorum. bir kıyafeti sıkıca bastırdım ve kardeşimi konuşturmaya çalıştım. Cevap vermeyince bir iki tokat attım ve kendine getirdim. Sorularıma mantıklı cevap verince hemen babamı çağırttırdım bir çocuğa ve babamla birlikte arabaya atıp hastaneye götürdük. Çok şükür bişeyi yoktu.
- +1 yıl
Seçim sizin. Ya aklınızı kullanıp sevdiklerinize yardım edersiniz, ya da bağırıp çağırmakla meşgul olup birilerinin yardım etmesini beklersiniz. Otobüs çarpan arkadaşımın hergün yanına gittim. Hergün doktorlardan bilgi aldım ve ulaşabileceğim kadar kişiye ulaşıp yardım istedim. Bütün evrak işlemlerini vs ben yaptırdım. Bu sırada duygusal davranıp saçmalayanları tek tek söyleyeyim : bir arkadaşım ilk hastaneye kaldırdığımız gün kaza yapan arkadaşın bağırtısını duymuş ve hüngür hüngür ağlıyodu. Hastaneden dışarı çıkardım ve zorla susturdum. Annesi hastanedeyken yapılacak en son şeyin ağlamak olduğunu söyledim. Başka bir arkadaş ziyaret sırasında bunaldığını söyledi. Hava alabileceğimiz bir yere götürüp rahatlatmaya çalıştım. Morali bozuk olduğu için yemek yemeyenlerin peşinde de ben koştum. Tansiyonu düşene tuzlu ayran aldım (Akıl edemiyon mu tansiyonun düşünce düşüp bayılma ihtimalinin olmadığını ! ) . Bunun gibi bir sürü saçmalık.
- +1 yıl
Biraz önce de dedim ya ; seçim sizin. Ya soğuk kanlı olur yapabileceğinizin en iyisini yaparsınız ya da sadece oturup ağlarsınız. Benim gibi soğuk kanlı insanlar ve ben elbette ki üzülüyoruz ama üzüntüyü yaşamanın yeri ve zamanı var. Sevdikleriniz için soğukkanlı olmak "zorundasınız".
- +1 yıl
Çok kötü şeyler yaşamışsın arkadaşın ve kardeşin inşallah en kısa sürede iyileşirler. dediğn gibi soğukkanlı olmak arkadaşının hayatını nasıl etkilmiş böyle davranmasaydın panikleseysin allah korusun ölebilirdi her zaman saglam ve güçlü olan yine sizsiniz
- +1 yıl
Çok şükür iyileştiler. Ama diyorum ya, soğukkanlı olmak benim için bir zorunluluk. Hastanede gidip gelirken zaman zaman gözlerime yaşlar doldu geldi ama hiçbi zaman ağlamadım. Gardaşım dediğim adam hakkında hayati tehlikesi var dendiğinde yıkıldım. Hergün hastaneye gidiyodum ve 5-6 gün boyunca hayati tehlikesi devam etti. Her gün doktorun "Hayati tehlikesi devam ediyo." demesi ne demektir , yaşamayan bilemez. bir yandan sürekli annesine moral vermeye çalışıyorum. bir yandan gardaşıma ve herkese iyi görünmeye çalışıyorum. bir yandan tabiri caizse herkesi ben toparlıyorum. Doktorla konuşacak en uygun kişi ben olduğum için sürekli doktoru kovalıyorum falan... Bunlar çok zor işler ama mantığımla hareket ettiğim için ve bunları birer zorunluluk olarak gördüğüm için çok şükür ki bunları yaparken hiç zorlanmadım.
- +1 yıl
İyi ki de mantığımla hareket edebiliyorum ve soğukkanlıyım. İyi ki de gardaşıma bu özelliğimden dolayı faydam dokundu. Çok zor günler yaşadık ama çok şükür ki geride kaldı. Bu anlattıklarım yaşadıklarımın sadece özeti olabilir. Daha söyleyebileceğim o kadar şey var ki... Soğukkanlı davranamayanların ne kadar ayakbağı olabileceğini verdiğim örneklerden belki anlamışsındır. Hatta anlayabilmen için sana somut bir örnek vereyim. Gardaşımı göğüs cerrahiden ortopediye sevk ettiler. Kolundan ameliyat olacaktı. Yanında gönüllü olarak refakatçı kaldım. Daha doğrusu kuzeni refakatçıydı ama ben de kaçak olarak hastanede kaldım. Gardaşım acayip dolmuş hastaneyle ilgili. Üstüne de sevk olurken dayısını ağlarken görmüş. Gardaşımın öyle bir morali bozuktu ki, bişeyler söylemeye çalıştı söyleyemedi. Baktım kendini çok sıkıyo "Ağlayacaksan ağla lan! Bizim yanımızda ağlamayacan da kimin yanında ağlayacan ! Bizim birbirimizden saklayacak neyimiz var olum?" dedim.
- +1 yıl
Adam başladı anlatmaya. Hastane zaten psikolojisini bozmuş. Üstüne de dayısını ağlarken görünce kafayı gelenlere takmış. Herkesin kendi yüzünden üzüldüğünü falan düşünüyomuş sürekli. bir şekilde rahatlattım ama ne gerek vardı bunların yaşanmasına? Gardaşımın en fazla morale ihtiyacı olduğu zamanda böyle bişeyin yaşanması hoş mu?
- +1 yıl
Sözün bittiği yer ne diyebilirim ki helal olsun
- +1 yıl
İşte bütün bunların olabileceğini düşünüp soğukkanlı olmak gerek. Sana şöyle söyleyeyim ; gardaşımın yanına gelip giden tonla adam vardı ama tek soğukkanlı adam bendim. Ve nerdeyse hepsini sırtımda taşıdım. Ağlayanları sustur, moral ver, işlemleri yap, doktorun peşinde koş vs bir sürü iş. Soğukkanlı olmadığın zaman başkalarına da engel oluyosun. Güçlü olacaksın ki bir faydan olsun. Ha bu örnekleri verdim diye yaptığım işler zoruma gitti sanma sakın. Gardaşım için yapamayacağım şey yok. Sadece durumu anlatmaya çalışıyorum. Umarım yeterince anlatabilmişimdir.
- +1 yıl
Çok iyi anlattın gerçekten paylaştığın içün teşekkür ederim. Arkadaşın gerçekten çok şanslı senin gibi bir dosta kardeşe sahip olduğu için :)
- +1 yıl
Rica ederim. Ben de sana teşekkür ederim iltifatın için. Ben de onun gibi bir gardaşa sahip olduğum için şanslıyım ;)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Bir bilgeye sormuşlar.
- Nasıl bu kadar soğukkanlı ve rahat olabiliyor, herşeyi biliyorsun?
- Doğru kararlar vererek demiş bilge.
- Peki ya doğru kararları nasıl veriyorsun?
- Tecrübe ile.
- Peki ya tecrübeyi nasıl kazandın bilge?
- Yanlış kararlar vererek...
Yani emin ol kimse anasının karnından doğarken üzücü bir olayla başetmeyi bilmiyor. Hayat, yaşadığın şeyler sana birşeyler öğretiyor. Bu tarz insanlar için 2 açıklama vardır...
1- Hayatları on numaradır, kimse umurlarında olmaz. Babası ölse mirası bana kaldı diye sevinir, üzücü bir olayda kimseyide umursamaz. Takmaz kafasına gider.
2- Acılarla başa çıkmayı öğrenmiştir. Çünkü o acılarla yaşamayı öğrenmiştir...65 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsım Teşekkürler kötüde olsa tecrübe yaşanmışlıklardır insanı güçlendiren
- +1 yıl
Rica ederim.
İnsanların duyguları söz konusu olduğunda birrşeyleri yaşamadan anlayamıyorlar malesef.
Geri kalan herşey için para veya MasterCard. (:
Allah göstermesin diyeceğim ama hepimizin başına gelir. İleride şu anki yaşadıklarından daha büyük acılar yaşayacaksın ve o zaman anlayacaksın... O gün umarım bu söylediklerim aklına gelir ve birazda olsa rahatlarsın. Duymak istediklerinden çok gerçekleri söylüyorum o yüzden kusuruma bakma. Gerçekler kaçınılmaz ve acıdır bayan. (:
Neyse uzun uzun yazdım kusura bakma. Buda benden olsun, rahatla biraz. (:
https://www.youtube.com/watch?v=N_YcD_yESk8 - +1 yıl
Ne kusuru düşünceleriniz gerçekten çok güzel müzik için teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
177Cevap
+1 yılSürekli kavga çıktı ezildik dayak yedik daha 5-6 yaşında bisikletten düştük kaleye geçip topu yakalamak uğruna kumlara attık yaraladık kendimizi hepsinin sonucunda babalarımız ne dedi erkek adam ağlamaz. Bu laflarla büyüdük biz duygularımızda biraz daha katılaşmaya başladı (terazi erkeklerine lafım yok) dedem öldüğünde 13 yaşındaydım ablam ağladı annem ağladı ben ağlamadım onların göz yaşlarını sildim bir süre sonra insanın kalbi kaldırmıyor o göz yaşlarını tabikide ama erkekler her zaman üzüntülerini içlerine atarlar mesela dedem öldüğümde annemlerin yanında ağlamayan ben tüm gece kafamı yastığa gömüp ağlamıştım ama yanımda uyuyan kimse olmadığı için 'fark etmemişti' işte detay burada fark edilmek erkekler bir ilişki bitince üzülmezmi üzülür ama şöyle bir olaydır kızlar ayrıldıkları hafta nezaman sizi görse ağlar siz dik durmaya çalışırsınız amacınız nedir bir kızın önünde ağlayarak kendini küçük göstermemek sonra kendine nasıl erkek adam dersin küçükken az mı kız arkadaşımız için dayak yemedik yedik ama dışarı vurmadık acısını erkek adamın ayrılık acısı 1 ay sonra başlar anılar hatırlanmaya başlanır içmek için beraber gittiğiniz pub'a başka bir arkadaşınla girince her zaman oturduğunuz yerde başka bir çift görürsün içine bir kurt düşer acaba bu kız yeni bir sevgili yapmışmıdır diye onu bir erkekle görürsün daha sonra ozaman keşke bu kadar küçük bir mesele yüzünden ondan ayrılmasaydım deyip kendini vurursun içkiye ama içerken değil eve gittiğinde kafanı yastığa koyduğunda ağlarsın 'ah benim salak kafam ne b*k yemeye kızarsın ki?' gibi.
16 Yorumla- +1 yıl
yani kısacası her şeyi yalnız kaldığınızda yaşarsınız
- +1 yıl
Kesinlikle her erkek öyledir helede terazi erkekleri biraz daha duygusal oluyor örnek ben bir terazi erkeği olarak kız arkadaşımdan ayrıldığımda (ilk kez) o gece ağlamamış olsam bile 1 hafta sonra onu gördüğümde gece eve gittiğimde salya sümük ağlamıştım. Bizdeki kalp sadece organ değil içinde bir depo var. Duygu deposu. Önemine göre değişiyor yeri 4 tane var onlardan 1. si ilişki deposu 2. si Aşk ama karşılıksız aşk 3. sü sevilen birinin kaybı 4. sü ise en kötüsü olan sana yapılan kötülükler iğrenç davranışlar ki maalesef bunun yeri en büyük olandır.
- +1 yıl
Var onlardan az olsada. Terazi erkeği nazik, duyarlı ve paylaşımcıdır. Özellikle karşı tarafın haklarına duyarlıdır.
Romantiktir.
Zaman zaman ilişkinin içerisinde kayıtsız kalabilir, ama yine de son derece nazik ve kibar olacaktır.
Terazi erkeği kendisini daha iyi tanımak için ilişkiler içinde olmayı tercih eder.
Aşk onun hayatının olmazsa olmazıdır.
Romantizme çok önem verir, ilişkinin içinde DUYARLI ve PAYLAŞIMCI olacaktır.
Özellikle eşlik etme konusunda çok başarılıdır. SEVGİLİSİNE çeşitli sosyal ortamlarda EŞLİK ETMEKTEN büyük KEYİF ALIR.
EĞLENCELİ ve tatlı dillidir. Ama ulaşılması en zor erkektir. - +1 yıl
burç kadar karakterle de alakalıdır
- +1 yıl
Burcumda ne yazıyorsa benim karakterimde öe sebebini ne kadar bilmesemde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğumundan itibaren kadına oranla özgür gibi gözükse de prangalar altında yaşamaktır aslında.
Örneğin, erkekseniz potansiyel bir sapıksınızdır aynı zamanda. Kadın arkadaşınızın olması dahi yadırganır ve sıradan bir merhaba bile “bana yazıyor” şeklinde algılanabilir.
Bu ülkede erkek olmak, eşini kısıtlayıp eve kapattıktan sonra dışarıdaki en ufak bir dekolteye bile ağzının suyu akarak bakıp ve hatta taciz konumuna getirenler sayesinde “tehlikeli” olmaktır biraz da. Her an saldıracakmış gibi algılanmaktan, bir kadınla sohbet edememektir. O sebeple ki kadınlar çantalarında göz yaşartıcı sprey taşırlar. Kadınlardan korktukları için değil, bir gece eve dönerken bir erkeğin kendisini sıkıştırmasından korktukları için!
Senden hep öküz olmanın beklenmesidir erkek olmak. Nazik ve kibar biriysen garip karşılanmaktır. Bir kadının sandalyesini tutup sigarasını yaktığında kadının bile şaşırmasıdır Türkiye’de erkek olmak. Öküz damgasını yiyerek başlarsın bu hayata erkeksen. Sonrasındaki süreç, öküz olmadığını ispatlamakla geçer.
Diğerlerinden farklı olma güdüsü ile hoşlandığın kadına bile mesafeli olmaktır. Maço olmadığında hafif adam, maço olduğunda maganda adam damgası ile arada kalmaktır. Kadınların ne istediğini tam olarak bilememesinden kaynaklı bir kaybolmuşluktur aslında Türkiye’de erkek olmak.
Ne olursa olsun ağlamamaktır. Ağlamak kadar güzel ve doğal bir duygunun dışa vurumun tekrar ortaya çıkmaması için dağlanmasıdır erkek olmak. Bakir olmadığı halde bakire bir kadın istemek gibi tuhaf bir tezatın açıklanamaz halinin hepimize vurulan damgasıdır. Erkek olmak, dışarıda sabahlara kadar gezerken kadına “sen evinde otur” diyenler ve bu algıya teslim olan kadınlar sayesinde egemen gibi gözükmenin en aptalca halidir.20 Yorumla
+1 yılErkekler içlerinden kadınlar dışından hassaslaşır. Erkeğin bilinçaltına toplumsal norm ve öğretiler sürecince güçlü olması, evin direği, ailenin babadan sonra sahibi, sorumlulukları olan, koruyucu gibi yüklenen şeyler erkeği bir durum karşında vakur durmasını sağlıyor. Ancak hassaslaşmak kadına has değil erkek iç dünyasına bastırır daha çok. Kadın toplum içinde ki yeri gereği erkek himayesi altında olduğundan bir güç hissetmez bu yüzden hemen yıkılır yılar. Abi baba koca vs gibi erkeklerin sorumluluığunda ömrünü bitirir ve gider. Ancak erkek için kendinden başka koruyucu yoktur.
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar için hep destek kaynagıdır erkekler dediğin gibi erkek tek başınadır
- +1 yıl
Kadın tamamlayıcısı ama toplumsal düşündüğünde erkek yalnız hep beklenilen istenilen kişi erkek. Ama çiftlerde tabi kimse yalnız değil.
+1 yılErkekler sabit düsunur ama kizlar oyle değil
Mesela yakini kaybettin erkekler sadece rahmet diler fakat kadinlar oylemi neleri dusunur neleri Ozellikle hassas duygulariyla. bunun kirasi var suyu var elektirigi var vb. fakat erkekler dusunmez.
Dusuncesiz diyemeyiz sadeee saftirlar
Bence tum dunyayi kadinlarin eline verselerdi iyu olurdu. erkeklerin tek yolu vardir kadinlarin sayisiz. He senin dedin olayda bundan ibarettir boyle olaylarda tek tip dusunuruz. ama siz :-D
Ve kadinlar boyle safta deildur yeri geldimi seytana pabucunu ters giydirir.13 Yorumla- +1 yıl
ahah erkekler saf diyorsun yani :D erkekler hiç mi bu söylediğin şekilde düşünmez etmez tamam kadınların beyni daha farklı çalışır ama erkeklerde o kadar düşüncesiz değil bence :D
- +1 yıl
Ha oyleyiz
- +1 yıl
Hemcinsine saf diyosun ne cinler var ama :D
+1 yılYa yetıştırılme tarzıyla alakası yok bence erkek cok farklı yanı nasıl dıyım dogamızda var ben dıger erkeklere gore aşırı derece duygusal bırısıyım ama bende her konuya soguk kanlı olarak yaklaşırım yanı cok uzulurum belkı param parça olur ıcım mafolurum ama aglamam o acı kalbımı ıcımı yakar parçalar ama aglıyamam keşke bızde kızlar gıbı aglayıp ıcımızı boşalta bılsek bız ıcımızı boşaltamadıgımız ıcın acılarımız cok uzun surer kızlara gore tam 2.5 kat fazla acı yaşarız bu bılımsel olarakta kanıtlanmıstır
16 Yorumla- +1 yıl
Biz çabuk unuturız rahat bir şekilde yaşadığımız ya yansıttığımız için siz geç unutursunuz yansıtmamak için çaba verirkende bu acı 2 ye katlanır
- +1 yıl
Malesef kardeşım dedıgın gıbı herşeyın acısını 2 3 kat fazla yaşıyoruz hanı dıyorlar ya erkeklr duygusuz yaratıklar unutmustur geçmıs gıtmıstır dıyorlar ya ıçını bılemessın gerçekten bılemessın kardeşım ıçımızdekı fırtınaları Allahım dıyor ya bayanlar erkegın cıgerınden kopmustur cok kırılganlardır bu yuzden bence sız bu fırtınaları yaşamıyorsunuz ama bazılarınız hak edıyor :D keşke yaşasalar onlarda :D
- +1 yıl
Elbet hak eden hak ettiğini bir gün yaşar böyle teselli et kendini :D
- +1 yıl
Amin butun kalbımle amin dıyorum ama canı yanmasın kotu bırşey olmasında yaptıgı ve dusundugu yanlıslardan vazgeçsın mutlu olsun yanı zarar gormesınde gerısı onemlı degıl
- +1 yıl
Dersini alsın yeter :F
- +1 yıl
:D.
Üzülürüz elbet ama Bir cogumuz Dışına Yansıtamaz Veyada Sevdigini karşısındakini kırmamak icin ona Öfkelenmez Gider Başka yerlerde kafasını Dagıtır. Sogukkanlı Meselesine Gelirsek Cogumuz Belli edmemeye Calışırız ama İcimizde Volkanlar Patlıyabilir COk sinirlenir Kısar. öfkeleniriz ama DIşımıza Yansıtamayız Bası Şeyleri üzücü bir olayda Herzaman Dik Durmaya Calışır elbet üzülür ama Engelemeye calışır kendini
Ve birCok Şeylerde Öfkesini Vs neyse Dışarı Vurmaz.
Ve Bir Erkek Kolay Kolay aglıyamaz Aglatmak Gercekten Cok zordur Bunu Başaran Kadınlar. bir oturun düşünün derim.126 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok büyük irade ve sabır işi
- +1 yıl
Yok ya bu soru ibretlik oldu benim için bundan sonra sizi hep korurum hemcinslerime karşı :)
- +1 yıl
10 kişiue bedelim ben biraz çene var :D
- +1 yıl
Çeneye ragmen tanışmak istiyosun arkana bakmadan kaçman gerekirdi :D
- +1 yıl
Arayan mevlasınıda bulur belasınıda :) ayrıca bana bela mı diyosun?
- +1 yıl
Dedin bir kere
- +1 yıl
Sen hayatında trip yememişsim bu trip degil ugraşamam öyle boş şeylerle ayrıca sana niye trip atıyım bir sebep göremiyorum
- +1 yıl
Ediyoruz işte
- +1 yıl
Yorumun altlarda mobilden giriyorım kaybedebilitim ama İşte bunu duyunca kesin kaçarsın İKİZLER :D
- +1 yıl
Deli deliyi görünce degneğini saklarmış derlerdi ama öyle olmadı iki inatçı iyi denk geldi yani en azından ben. Öyleyim :D
- +1 yıl
Bir fark yok hepimiz aynıyız :)
- +1 yıl
Yaş 18
- +1 yıl
Buse. Yatmam gerek iyi geceler :)
Sen onu bide bir erkek kensiyle başbaşa kaldığında sor. En güzeli seninki insanın sırf güçlü görünebilmek adına bütün sıkıntılarını kendisiyle baş başa yaşaması fazlasıyla zor. Ama serde erkeklik var işte yarın ayağa ben güçlüyüm diye kalkmak zorundayız ki yaşayabilelim
11 Yorumla- +1 yıl
Sordum işte çokta güzel cevaplar verdiler gerçekten güçlü yapıya sahipsiniz
Kardesim oyun havasi dinliyorum ben bildigin Ankara havasi boyle zilli kasıklı falan bunalimdan kurtulursun cunku kendini ritme bırakirsin bir bakmissin unutmusun ben hep oyle yaparim... Bunalim takilirsan bunalarisin bir yere varamazsin ama hareketli dinlersen anlamazsin sarkidan bir mana cıkartamazsın onun icin oyun havası dinleyin derim ;)
17 Yorumla- +1 yıl
Ahah alemsin ilacın iki anlara havası diyosun :)
- +1 yıl
Ankara*
- +1 yıl
Gece gece yapmıyım kendimi kötü hissettiğim zaman denerim teşekkürler güzel tavsiyen için :D
- +1 yıl
İnsanı daha beter yapar onlar valla dediğin gibi bunları aç aman be banane modunda gezin :D
+1 yılErkek olmak başlı başına güçlü durabilmeyi gerektiriyor. Zayıf olursan kaybetme mecbursundur. O yüzden ayağını yere sağlam basabilmeli. Zaman zaman şartlar ne kadar kötü de olsa dik durabilmeli, sevdiklerin için kendini parçalamalısın ;) Kolay değil ama güçlü olmak zorundayız.
15 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara fedakar diyoruz ama aslında erkekte çok fedakarlıklar yapar
- +1 yıl
Kadınların da erkeklerden aşağı kalır yanları yok. Aslında ikisinin de biribirine üstünlükleri yok. Kadınlarında erkeklerin de yükleri kendilerince ağır. Zaman zaman kadınların işleri zor zaman zaman erkeklerin yani hayat bu kolay değil herkes üzerine düşeni en iyi yapabildiğini yapmalı ;)
- +1 yıl
Köşeye çekilmemeli :)
- +1 yıl
Elbette kadınlar olmadan erkekler bir hiç aynı şekilde erkekler olmadan kadınlar. Birbirimize ihtiyacımız var. Hayatta birlikte ve sevince güzel, çekilir oluyor ;)
- +1 yıl
Aynen :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dik dur, kendine güven. Dermanı başkasında değil kendinde ara. Kendine sarılmayı öğren, soğukkanlı olmayı bil. Üstesinden gelemeyecegin sıkıntı yoktur. Var oldugunu düşünüyorsan da, avucunu açtığın an Rabbim sana dile, ne olursa olsun diyor. Buna güven.
11 Yorumla- +1 yıl
Dagına göre kar zaten kaldıramayacagımız üzüntüyü yaşamazmışız
+1 yılgüçlü olmak sadece ağlamak vya ağlamamak olarak adlandırılamaz ğlayan insanlar güçsüz değil duygusaldır ağlamayanlarsa aslında daha dertli çünkü aslında onlar dışa vuramazlar @KuRSuN_06 nın dediği gibi sadece öyle yetiştiriyor buna zorunda kalıyolar ve bu olar için zamanla daha büyük bir problem haline geliyor biz ağlayarak rahatlıyoruz onlarsa içlerine atarak daha da fazla olayı büyütmeye sebep oluyolar aslında üzülenler ağlayanlar değil yani snin deyiminle üzülenler güçsüzler değil aslında güçlüler
16 Yorumla- +1 yıl
haklısın aslında ama bak yorumlara herkese göre ağlamak zayıflık göstergesidir toplumda bu böyle yer edinmiş.
- +1 yıl
zaten topluda bu böyle yer ettiği için insanlar ağlamıyo bence kesinlikle ağlayan insanlar güçsüz değildir mutuluktan ağlayanlarda oluyor buda güçsüzlük bence insanlar yanılıyor ağlamak güçsüzlük değil gülmek kadar normal bir tepkidir veya sinirlenmek kadar
- +1 yıl
herkes bu derce mantıklı düşünemiyor ne yazık ki :))
- +1 yıl
ozaman düşünsünler :)
- +1 yıl
:))
+1 yılbak güzelim erkek toplumumuzda güçlüdür serttir evin direğidir denilerek bilinç altına bunlar yerleştirildiği için çocukluk dan itibaren hep daha sağlam daha dik herşeye gögüs germe çabasındadır erkekler bir olay olduğunda üzülür belli etmez birşey çok koyar canını yakar ağladığını göremezsiniz ama yalnız kaldığında o sakladığı gözyaşlarını döker yalnız kalmak isteriz ya bazen gider sevdiğimiz sessiz sakin mekanlara içimizi boşaltırız kendi kendimize ya da en yakın gördüğümüz tek dostumuza (;
13 Yorumla- +1 yıl
Siz sadece o anki durum karşısında güçlü olup tepkilerinizi göstermiyorsunuz yalnız kalınca çıkıyor her şey ortaya demekki
- +1 yıl
düşün sevgilim var duygusal üzücü bidr durum var ortada ortak bir arkadaşınız öldü sen ağlamaya başladın sevgilinde üzgün ama erkek arkadaşın güçlü olmak zorun da senin yanında olup seni teselli edicek üzülmedimi üzüldü belkide senden daha çok üzüldü ama dik durmak zorunda gibi
- +1 yıl
Destekçi
+1 yılYa bütün erkeklerde olmuyo ama misal ben ne yaparsan yap gıkımı çıkarmam dibine kadar ne olursa içimdi kin beslerim ama çelikten değiliz sonuçta tek falsom eğer yakınımdan birine aileme sevdiğim birine bir şey olsun gene dim dik dururum ama içten içe insanı yer bitirir o acı
11 Yorumla- +1 yıl
evet öyle ama kızlar olarak yapamıyoruz hemen o gözyaşı akıp gidiyor
Bazen ortalık yerde sende kendini bırakmak istersin.. Ama bakarsın ki birinin ''sağlam'' durması lazım.. Birinin soğukkanlı olması lazım.. İçine atarsın, atarsın, atarsın.. İçine ağlarsın.. Erkek olmak böyle bişey..
Not: sevgili aşk durumları değil kastım.. Ailevi, sağlık sorunları, trafik kazaları vs12 Yorumla- +1 yıl
Çok zor gerçekten
+1 yılBabam hastaneye yatti kurban bayrami arifesiydi ve 3 gun haber alamadik haberden kasit sonuc alamadik annemin haberi yoktu babam kalp krizi gecirmisti. Babam 3 gun yatyi ben babami cok severim oda beni ama cok sogukkanliyimdir. Hastanede tek refakatci bendim. Gittim sagda solda gezdim sahilde filan uzulmedim uzulemedim cunku dedim ölecekse ölecek elden birsey gelmez ve olay mahalinden olabildigince uzakta durmak icimden geliyordu. Icimizde firtinalar kopar bizim disimiza bakarsan ilkbaharlar gorunur
.03 Yorumla- +1 yıl
allah sabır verdin size gerçekten çok zor
- +1 yıl
Hamdolsun geldi gecti o gunler tedirgin oluodu gece 3/5 demeden gecenin bir vakti 4 kere uykudan uyanip gidip gwldimi biliom hastaneye oglum kalk ben iyi degilim diodu haydaaa git geri gel sonra bidaha bidaha bidaha haftanin 6 gununde 18 kere giderdi gece sabah da calisirdin ben Hamdolsun bitti
- +1 yıl
çok şükür atlatmışsınız :)
+1 yılKadinlarin duygusal taraflari hep hazirolda biliyorsun. Ve herzaman erkeklere gore daha fazla ataktalar. Bir olay oldumu onun tum getirecek olumsuzlu dusunur direk buda ruh haline yansir ve uzulmek kacinilmaz olur.
16 Yorumla- +1 yıl
Sadece olaydan değil bütününden dolayı böyleyiz diyorsun.
- +1 yıl
Olay kismi sadece orneklemeydi hatun. Sogukkanli kadin kadinligindan nasip almamis demektir. Hamur boyle yogrulmus yapcak birsey yok.
- +1 yıl
yani en çok üzülen yine biziz sonuç aynı.
- +1 yıl
Herzaman en çok sözü lafi bayanlara uyar oldu uzgunum ama oyle uzulen yine hemcinslerim.
- +1 yıl
napalım başa gelen çekilir
- +1 yıl
Kesinlikle!
Ölüm durumları dışında hiçbirşey o kadar da üzülesi değildir aslında. Bizde de var ayrılığa salya sümük ağlayanlar da çok azdır. hem o erkekler de 2. ayrılıkta ağlamaz. Aynı olaydan 1 kere canımız yanar bizim. Dünyaya bir kere geliyoruz ve hayatımızı diğer insanların saçmalıklarına üzülerek heba etmek istemiyoruz.
32 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Kesinlikle duygusal anlamda erkeklerin daha hassas olduğuna inanıyorum, ama biz erkekler kızlar gibi ağlayıp feryat edip 1 gün sonra hayatımıza kaldığımız yerden devam etmiyoruz, Tam tersi biz kimseye farkettirmeden, herşeyi içimizde yaşıyoruz, Mesela ben aşırı duygusalımdır ama hiçbir zaman ağlayamadım, kuzenim gözümün önünde öldüğü halde gözyaşı dökemedim, ama yıllarca etkisinde kaldım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu için bir ölçümüdür bilemiyorum ama erkeklerin yapısı böyle az önce kardeşime bildiğin saldırdım ve gerçekten çok vurdum çok üzülüyorum hatta şu an keşke vurmasaydım diye ağlamaktan kafamıda duvara vurdum kafamı dağıtamıyorum çok üzüldüm buraya girdim biraz dağılsın diye az daha kardeş katili oluyordum ama asla o bunu bilmicek umarım yarın bişiler alıcam ona inş barışırız.
15 Yorumla- +1 yıl
Yarın gönlünü al bende benimde ablam var bana ters davrandığında falan çok üzülüyordum küçükken etrafında örnek alabildiğin imrenerek yolundan gitmek istediği insansın kendini affettir
Cevap sahibi+1 yılİnş. bakalım onun kılına zarar gelmesine hiç dayanamam ama bişileri anlayacak buna ihtiyaç vardı ve o benim hiç iyi yönlerimi almıyor benim nerede kötü yönüm var hep onları yapıyor okadar anlatıyorum olum bak böyle şöyle falan ama yok annemide üzüyor tersde bir laf etti dayanamadım oldu
- +1 yıl
İpleri elinizden bırakırsanız yanlış şeyler yapabilir böyle iyidir dediğin gibi gönlünü aldınmı hallolur herşey
Cevap sahibi+1 yılbir yarın olsun bakalımda dediğin gibi müdahale edicem
- +1 yıl
Halledersin
+1 yılBizde sizin gibi insaniz sonucta her insanin duygulari vardir. ancak bilincalti nin ve kisinin o anki psikolojik durumuna gore de degisir. birde benim gibi onceden hassas ama basimdan o kdr kotu seyler gectiki. duygusuzlastim. kanim buz kesti resmen. ama ikili ikiskilrde sicak kanli olmak lazim.
10 Yorumla
+1 yılCanın yandıkça can yakmayı öğrenirsin.
Sonra etrafında olan bitenin aslında çok büyük şeyler olmadığını anlarsın.
Hiçbir şey çözümsüz değildir. Her şeyin çözümü vardır.
Zamanla hissizleşirsin..
Buna çok üzülürsün ama elinden bişey gelmez.
Acımasızlığa bile gider bu.
Ve en kötü şey merhametini kaybetmektir..03 Yorumla- +1 yıl
merhamet en önemlisidir ..
- +1 yıl
Elbetteki.
Merhametsizlik bencilliktir.
Kendinden başkasını düşünmezsin.
Ben acıya dayanabiliyorsam herkes dayanır dediğin an başlıyor herşey.. - +1 yıl
Çok doğru..
+1 yılHayat sana darbe vurdukça alışıyosun. Her darbede iyce güçleniyosun. Artık bir sonraki üzücü olayda yeninlmez hale geliyosun. Aslında acıyı içinde yaşayıp kimseye belli etmiyosun. Maske takıyosun sadece. kabullenmiyosun. Sabretmek büyük erdemdir. Sabretmeyi öğrenirsek eğer bizden güçlüsü yoktur..
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın her şey sabır
+1 yılAslında hepsi birer tecrübe. Daha önce tecrübe edindiğimiz şeylere karşı direnç katsayımız yüksek olur. Erkeklerin bu konuda üstünlüğü ise kadınlara göre daha hayatın içinde büyümeleri. Bizde ki yetiştirme adabında kızlar daha korunmacı büyürler. Haliyle bazı realitelerle karşılaşmaları daha ilerleyen yaşlarda olur. E haliyle ilk kez karşılaşılan şeylerin de ilk acısı yüksek direnç noktası düşük olur.
Bence hepsi bu.10 Yorumlayani geçmişte bir kere üzülünce o olay karşısında sonraları bağışıklık kazanıyoz bir kız bizden ayrıldı ağlarız okey ikinci olur arkasında küfür ederiz üçüncü olursa umursamayız bir sigara yakarız dördüncü olursa sinirleniriz üzüntüden değil neden ayrılıyolar 5 inci olursada olmasın zaten ne bu böyle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk acısı dışında hiçbir şeyi zerre fifilemiyorum. Aile sorunları, arkadaş kazıkları, fakirlerin neden fakir oluşu, hayatın adil olmayışı, savaşta ölenler... Üzülemiyorum, yapı meselesi sanırım.
Erkeklerin hormonal dengeleri bizden farklı, genel güçlülüklerinin açıklaması da bu.10 Yorumla
+1 yılYok öyle birşey gayette yaşıyoruz her duyguyu biz sadece her duyguyu hemen hemen içimizde yaşayıp odunluk yapıyoruz :D İstisna çok ama yine güçlü durabiliyorum üzünü karşısında ancak diğer her konuda baya duygusalım :D Keşke bende odunluk yapabilsem :D
02 Yorumla- +1 yıl
yok bundan sonra sizi odun diyenin alnını karışlarım :D
- +1 yıl
Ahhahaha teşekkürler ozaman :D
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Her insanın içiyle dışı bir olmuyor. Dışarıdan bir şey yokmuş gibi gözükebilir ama içimizi bilemezsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Görünmeyen kısım
Bir kadın düşün hamile kalip çocuk doğurduğunda nelere katlaniyor çocuğu için. Iste kadina bu gucu veren bu hassas duygulari.
11 Yorumla- +1 yıl
güzel bir bakış açısı
aslında cevap basit erkegin yapısında var her erkek üzüler ama sevdiklerine zarar gelmesin diye içinden üzülür dışarıya vurmaz erkek adam aglamaz derler yalan inanmayın aglar kendimden örnek verim karşımda aglayan birini görünce benimde gözlerim dolar ve yardım etmek isterim yani anlıyıcagın erkeklerde aglar ama erkek aglarsa işde o zaman hiç bir sey önünde duramaz
00 YorumlaYetiştirilirken ağlamak erkek adama yakismaz kiz gibi zirlamayi birak derler. Kavga eder gelirsin suratin beş karis soru gelir ne oldu kimden dayak yedin de bu hale geldin sende vursaydin bide gelmiş suratini asiyorsun. Birşeyler kiz çocuğuna daha çok alinir sana alinmayinca somurtursun somurtna evladim o el evine gidecek bizim yanimizda mutlu olsun sana aliriz denir hep bizi proglamislar napak ölek mi :)))
03 Yorumla- +1 yıl
Yok yok ölmeyin siz kadınların en büyük desteksizniz :))
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılzaten böyle durumlarda soğuk kanlı olmak gerekiyor bence çünkü telaş yapıp yanlış bir şeylerde yapabilirsin ve durum daha da kötüye gidebilir sakin soğuk kanlı olmak gerekiyor. ayrıca üzülmeyiz değilde üzüldüğümüzü belli etmeyiz ki olaylardan etkilenenler daha fazla üzmesin kendini diye...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Kadın doğduktan sonra hep acıya kendini alıştırıyorlar..
Herşey acı oluyor artık..
Artık iyi birşey olsa bile acıyı özler kadınlar malesef senin karşına iyi biri çıksın sıkılırsın ama acı çektirecek biri olsun bak nasıl sıkılmıyorsun..
Erkeklerde umursamaz oldukları içindir..
Ama herkes aynı değildir..00 Yorumla
+1 yılValla bilmiyorum küçüklüğümden beri annem benim çok sert olduğumu söyler. Düşermişim, yaralanırmışım, başı türlü türlü acı verici şey gelirmiş ama hiç ağlamazmışım. Hala da öyle. Etim koptu geçen ay, bildiğin koptu yani. Bacağımın bir kısmı yok bildiğin. İlaç falan sürüldü, sarıldı, haftalarca sargılı gezdim. İlaç sürülürken gıdıklanıp kahkaha attım. Annem "valla sen normal değilsin" dedi. :D
01 Yorumla- +1 yıl
şimdide ben söylüyorum ' valla sen normal değilsin ' :D
+1 yılBizim yüreğimiz biraz katıdır. sizdeki duygusallık şefkat yürek saf kalp bizde de olsa uyanıklar krallığını ilan ederdi..
Kainatın dengesiyle alakalı bir durum11 Yorumla- +1 yıl
Doğru..
+1 yılbizim basimiza bisey geldimi kimseden yardim istemeyiz kendimiz cozmeye calisiriz ailemizi bile karistirip uzmek istemeyiz ama kizlar fena cingar cikarir olay yaratir ortaligi birbirine katar ve herkezi basina toplar herkez basindayken nasil hassas olmazlarki uzulmezlerki!!!
10 Yorumla
+1 yılben karakterim gereği öyleyim mesela sessizimde her duyguyu içimde sindiriyorum ama sinirlendiğim hallerde dahil ama bana zararı oluyor onun, olsun tek zarar bana olsun başkasına olmasında, zaten herkes böyle düşünse kavgadır, sataşmayla ölümdür filan gibi haberler olmazdı.
00 YorumlaÇünkü kırılıp üzülmenin bir faydası yok güçlü oldukça sorunlarımı aşar herşeyin üstesinden gelirim kendimde güç bulmak için başıma iyi şeylerin gelmesine de gerek yok nefes aldığım her saniye güçlü olmak için bir nedenim var.
10 YorumlaAnnem çok güzel beceriyo hep soguk kanli keşke ona cekseydim. Her erkekte sogukkanli degildir ama güçlü duramayanlar var. Yapı meselesi
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. Duygulara inanmıyorum ve her daim güçlü durabiliyorum. Özel bir yetenek değil bence.
19 Yorumla- +1 yıl
nasıl duygulara inanmıyorsun öfke sevgi bunlar yok mu sende?
- +1 yıl
Duygular yoksa yaşadığımiz onca halden hale girme durumu nedir peki?
@m1m2m3 - +1 yıl
@bollyvvwood işte o halden hale girme size oluyor bana değil, o yüzden de inanmıyorum. Aşk'a inanmıyorum. Kızgınlık, öfke'ye inanmıyorum; insan uydurması, çocukluktan eğitilmeye başlanan, burada kızılır şurda şu yapılır diye bir geliş olduğunu düşünüyorum. Diğerlerine de inanmıyorum. Sadece başarı vardır bu dünya'da.
- +1 yıl
kendini güçlü hissetmekte bir duygudur bence duygular yoksa o nasıl oluyor?
- +1 yıl
Mukemmel!
bunu nasil yendin bilmiyorum ama bundan sonra hayallerimdeki istek bu olabilir.
Dusunsene kizma yok ofke yok sevgi yok bunlar olmayinca insanalra karsi sorumlulugun yok.
Takdir edilecek bir yönün var keşfi alemi yapmissin.
@m1m2m3 - +1 yıl
Sacma degil aksine yetenek diye bile degerlendirebilirim efendi.
rica ederim ne demek.
@m1m2m3
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Toplumun erkeklere biçtiği rol. Erkeksen güçlü olacaksın. Olamazsan erkek değilsin. Çocukluğundan beri bu düşüncelerle yetiştirildiğin için ister istemez böyle oluyorsun. Nasıl toplumun kadınlara dayattığı kurallar varsa bu da öyle...
10 Yorumla
+1 yılÇünkü yapacak bir şey yok her duruma hazırlıklı olmak lazım üzülmüyor değiliz ama yapacak bir şey yok tek başımıza olayların üstesinden soğukkanlılıkla gelmezsek ailemiz olduğu zaman nasıl aile ferdlerinin sorunlarının hepsini çözmeye çalışırız
10 Yorumla
+1 yılerkekler en az zararla birşeyi atlatmak ister ya da en cok karla olay olduğunda bittiğnde herşey sonuca bakar ve bir adım ilerisine geçmek ister olayda ve durumda takılıp kalmaz ya da neden oldu diyip kalmaz şimdi ne yapabilirm diye düşünür. bir adım ilerisini yaşar erkek. kadınsa tam tersi olay olduğu anda geçmişe gider geçmişte noldu bu neden oldu nerde hata yaptım. bu nasıl olur gibi sorular sorar kendine .
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlarda beğenilme olarak ortaya çıkan cinsel duygu erkeklerde liderlik vasfı olarak ortaya çıkar. Kızlar nasıl beğenilmek isterse erkekler de lider konuma gelmek ve bunu sürdürmek ister. Yani bunu içgüdüsel olarak yapar. Ekstra bişey yapmasına gerek yoktur.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHangi niz eksilediniz ulen. d kotu bisry yazmadım
- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam ağlamaz felan çünkü aileyi koruma görevi erkegin ilk engelde tokezlerse o iş olmaz küçüklükten dağıtıldığı için epey işe yarıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Temeller küçüklükten diyosun gerçi öyle kız çocukları el üstünde el benek gül bebek büyütülürken erkek çocukları sokakta orda burada büyüyor bununda etkisi olabilir
- +1 yıl
Yani erkek biraz daha hayatın içinde oluyor bunlarda hep +++ tabiki.
+1 yılGuclu durmazsan daha cok ezilirsin. Dik. durucaksin gerektiginde suskun olacaksin. Icine atacaksin. Yoksa harap. olursun.
114 Yorumla- +1 yıl
hep içine atarsan kendine zarar vermez misin?
- +1 yıl
Yok daha guclu olurum beklerim sabrederim.
- +1 yıl
Sabır sabırda bir yere taş değilsiniz sizde
- +1 yıl
Sabirda sonunda bekledigin seyler yolunu buluyo :)
- +1 yıl
buluyorsa iyi o zaman :)
- +1 yıl
Tabiki. :) kin tutma dua et yoluna giriyor :)
- +1 yıl
elden başka bir şey gelmiyor zaten :)
- +1 yıl
Yani napacaksin ki. Ayni seyleri sen yapsan digerlerinden farkin olmuyor. Herkes yaptigindan. kalitesini belli eder :)
- +1 yıl
başarsakta farkımız orda kalsa :)
- +1 yıl
Ayynen oyle farkimiz tarzimi :) neyse bi. kahve?☕☕ :)
- +1 yıl
derdim büyük iştahım kaçtı :)
- +1 yıl
Yapma boyle ya :) acikca dertlesmek istersen samimiyetle dinlerim.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
Nasil istersen :)
Küçük yaşta 'Erkek adam ağlamaz' diye gaz verdi hep abimiz dayımız dedemiz vs. vs birde buna inandık ve o zamandan beri kurallar böyle demek ki dedik. Ama hiç sorgulamadık (çoğumuz) sorgulamadığımız içinde hayat böyle oldu duygusallığa yer yok, hatat maçtan sözde delikanlılıktan kavgadan ibaret oldu..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen yetiştirilme tarzı en büyük etken o çocuk aklınla en fazla ne kadar sorgulayabilirsin ki zaten
Kadınlar daha duygusal varlıklar. Erkeklerle kimyamız farklı. Onlar analitik bakıyor yani mantıksal olarak çözümlemeler yapıyor.. Kızlarda da bunu geliştirebilenler öyle oluyır
10 YorumlaBilmiorum ama ben ruhsuzum sanırım hayatımda ağladığımi hatirlamiyorum diyecek kadar azdır sanırım. Erkekler koruyucu vasfını taşıma klişesi ile karşı karşıya olduğu için bunu on bellek olarak sunar.
10 Yorumlakötü durumlarda ben de soğukkanlıyım ama gün geliyo ki tek lafa ağlıyabiliyorum :)
14 Yorumla- +1 yıl
İşte o gün o tek laftan dolayı degildir belkide aglaman bardağı taşıran son damladır :)
- +1 yıl
Büyük bir ihtimal öyledir ama içinede fazla atma bence :))
soguk kanlı demeyelim ona fıtrat diyelim ben soguk kanlıydım evet polis bu adamı tanıyonmu dediğinde evet dedim annesinin adı ne dediğinde bilmiyorum dedim nasıl evlat baba annesinin adını bilmiyor dedi çok soguk kanlıydım ozaman polise vurmuştum ama bir damla göz yaşı dökülmemişti taki baş başa kalana kadar
00 Yorumla
+1 yılBiz icimize atariz disardakilere sevdiklerimize destek oluruz her şeyin daha kötüsü vardır ölümün bile... içinden cikilacak bir kötü olayda da üzülmeyi birakip çözüm üretmeye gideriz... bazi şeyler aglamakla üzülmekle olmuyor ağlayan birisinin kimseye faydasi olmaz zarari olur
00 Yorumla
+1 yılBirinin o durumda sakin olup çözüm üretmesi bir adım ötesini planlaması gerek. Herhalde erkekler bu işle görevlendirilmişler.
11 Yorumla- +1 yıl
Yapıcı taraf
+1 yılBen üzüntüden ölecek duruma gelsem bile dışa yansıtmam normal hayatıma devam ederim başka şeylere yoğunlasip düşünmem o olayı yapısal bir şey bu bence
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten güçlüsün belkide zamanında birleyler yaşamışsındır o olay seni öok üzmüştür savunma mekanizması geliştirmişsindir kendine :)
- +1 yıl
öyle oldu :)
Üzülmez miyiz tabi ki üzülüyoruz. Sadece toplumun erkeğe biçtiği roller gereği belli etmiyoruz. Dik durmaya çalışıyoruz.
15 Yorumla- +1 yıl
Yalnız kalınca napıyosunuz peki o zamanda dik durmaya devam ediyormusunuz
- +1 yıl
Sonradan patlamalar yaşanıyor demek ki
- +1 yıl
Anladım
artık o kadar alıştım ki pek yakmıyor canımı soğukkanlı olamıyorum. ben mesela sadece tepki veremez oldum. belli etmemek için çok müzik dinliyorum hareketli müzik yaz kış fark etmez dışarı çıkıp hava alıyorum çok uyuyorum yoksa dayanılmaz hale geliyor
010 Yorumla- +1 yıl
Kafayı dagıtıp unutmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Sırf kendine zarar
- +1 yıl
Haha neler düşünüyosun ya
- +1 yıl
Haha şüphe etmeye başlamıştım iyi değil bu diye :D
- +1 yıl
Yok sonradan anladım değilsin
+1 yılZamanka alisitorsun.. Sen bugune karsi cinsten hayir cevabi aldin? kac kisinin askiyla yanip kavruldun sana yiz vermeyen birisi oldu mu olduysada kac kisi? Bizim can sıkıcı her bir olayımız icin 1 tespih tanesi saklasak 33 luk tespihimiz olurdu.. e tqbi hayat boyle gitmez hali saha maci lg maclaridegisik muhabberler felan derken duyarsizlasiyoruz..
01 Yorumla- +1 yıl
kafa dağıtma yöntemi
Öyle bişey yok erkek sadece içine atar kadın dışa vurur erkekler ağlamaz mı sanıyorsunuz? Gidin bakın o tek odada kaç tane ağlayan acı çeken erkek vardır
12 Yorumla- +1 yıl
Yalnız aglamayın bizim yanımıza gelin
Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. önce mantık devreye giriyo bizde. Şimdi burada biri ölmüş diyelim. Ağlarsam o kişi için değişen bişey olmayacak ama üstünü örtüp küçük çocukların görüp rahatsız olmasını engellersem faydalı bir iş yapmış olurum. Bu sadece bir örnek beni anlaman için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkahvede çay içerken yanımda çatışma çıksa çayımı bitirmeden ayaga kalkmam :/ sogukkanlıyım işte naparsın.
15 Yorumla- +1 yıl
Ölcen hala soğukkanlıyım diyosun o kadarda olunmaz :)
- +1 yıl
daha 10 yaşında pipimizi ustura ile kesiyorlar. soguk kanlı olmayı orda o acının ustunde azımıza sıkıstırılan lokumun tatlılıgından ogrenıyoruz.
- +1 yıl
Örnekleme çok iyi
- +1 yıl
:) eh işte azıma güvenirim
- +1 yıl
İyi yaparsın :)
Kadınların duygusallığı yapısından gelir bir anne içgüdüsü vardır doğuştan kazandıkları bir yetidir bu
10 Yorumla- Devamını Gör (171)
Devamını Gör(216)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem