Düşün ki, hayallerinden daha da güzel bir hayat sana va'dedilmiş. Bu öyle bir hayat ki, "dünyada cenneti yaşamak" deyiminin vücut bulmuş hali. 🎉
Fakat her şeyde olduğu gibi bunda da ödemen gereken bir bedel var: Sesinden sonsuza kadar vazgeçmek! 🔇
Bütün bu güzellikler ve refah içindeki hayat için yapmah gereken tek şey, sesine veda etmek... 👋
Bir daha konuşamayacağını, ne senin ne de herhangi birinin sesini duyamayacağını bile bile bu teklifi kabul eder miydin? 🤔 Sesinden vazgeçer miydin? Yoksa vazgeçmez miydin? 💫
İstediğin hayatı yaşayabilme şansın karşılığında, sesinden vazgeçer miydin?
Asla ama asla bunu kabul etmezdim. Gerekirse kuru ekmeğe talim olurum sesimden vazgeçmem. Rabbim konuşamayanların yardımcısı olsun gerçekten çünkü kolay bir şey değil hiç de.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Konuşamamak ne kadar acı verici bir durum olsa gerek... hayatını sessize almışlar gibi..
İstediğim hayati neden istemediğim halde yasiyayim ki? Sesimin olmadığı hayat zaten istemediğim bir hayat. İstediğim bir hayat için sesimin var olması gerekiyor. Bu nasıl bir paradoks?
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstediğin hayattan kasıt, hayallerindeki refah içindeki yaşantı. İçinde istediğin her şeyin olduğu sonsuz pide deyim mesela sana fhchfh istediğin her an istediğin kadar geliyor ve hiç kilo almıyorsun 😂 iste senden bunun için sesini istiyorlar
çok güzel değil zaten ya kim istiyorsa alabilir :D evet olabilir
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi de bir daha hiç konuşamayacaksın, hiç. Sesin kötülüğü iyiliği değil ki esas mesele. Gerçekten konuşmadan sırf refah bir hayat diye ömrünün sonuna kadar yaşar miydin?
Konuşamamak o kadar sıkıntılı bir durum ki, sesini duyurayamayan kişiler belki bunun hayalini kuruyor sürekli, beni ben yapanlardan birisi sesimdir. Sesimizi duyuramazsak kendimize bir zincir vurmuş oluruz.
Vazgeçmezdim. Bir tanıdıgım guatr ameliyatı sonrası ses kasının felç olması sebebiyle bir daha konuşamamıştı. Ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum istediğim hayatta sesime sahip olmadan yaşamak beni zaten mutlu edemezdi
Hayır tabiki sesim den asla vazgeçemem yokluk komaz bize bacım çok hayallerden hayatlardan vazgeçtik bundan mı geçmicez rabbim tüm konuşamayanlara yardımcı olsun inşallah çok kötü konuşamamak.