Anılarını, acılarını, yaşadığın öz hikayelerini, berbat paragraflarla size kurulmuş cümlelerin size hüzün bırakan hallerini, yüreğinize umutsuzluk ve hüzün tohumu ekenleri hatırlamamak için tüm belleğinize format atmak ister miydin?
Efsane olur
Kötü anılarımı silsem yeter
Bütün yaşadıklarım birer tecrübe kalsın böyle iyi
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bütün yaşadıklarını sıfırlamak için "hafıza kaybı" yaşamak ister miydin?
Yoo unuttum her an bana acı verir. Hatırlamayı severim geçmişimdeki iyi veya kötü her anıyla mücadele etmesini biliyorum. Bu yüzden silinmesini istemezdim🤷♀️
İyi ve kötü hayatı yaşadım ve yaşamaya, tecrübeler, deneyimler kazanmaya da devam ediyorum hayatı yaşayarak. Hafıza kaybı yaşamak istemezdim çünkü her bir yaşammışlığın ayrı bir kiymeti vardır. Hiç bir şeyi unutmak istemem çünkü yaşammışlık benim nasıl biri olduğumu bana hatırlatan ve beni ben yapandır.
Yani en başa dönmek , hayatı sıfırlamak. Hayır bunu asla istemezdim. Çok uzun ve yorucu bir yoldan geliyorum ve beni asla başa dönmeye ikna edemezsiniz
Zirveye çıkmak kolaydır zirvede tutunmak en zorudur. Her zaman yaptıklarının daha fazlasını yaparak kalabilirsin ya da aynı performansı hayatının bütün noktalarına sirayet ettirmen gerekir. Kısacası arzularına kulak verip isteklerinin hepsini yapmalısın ve bunu an içinde spontane, doğaçlama olarak gerçekleştirmen de senin adına ani ve heyecanlı zamanlar geçirmeni, mutluluğuna haz katmanı sağlar :)
Cesur olun, risk alın. Tecrübe her şeyden daha değerlidir sözü vardır. Bence bu söz aslında riskin önemini gösteriyor. Ama aniden alınan bir risk kazaya sebebiyet verir. Burada mühim olan doğru karar almanın gerekliliğidir. Doğru karar almak nedir? Riski minimum seviyeye indirmektir. Peki risk nasıl minumum seviyeye iner? Bu sorunun cevabı şudur: Alacağın kararın (riskin) sana ne kadar zararı dokunacak, senin için olumsuz tarafları olumlu taraflarından çok mu? Yarar mı zarar mı daha fazla? Aldığın risk ürküttüğün kuşa değiyor mu gibi soruların cevaplarını kendine soracaksın. Ardından alacağın riskin minumum seviyeye inmesi için gerekli ekipmanları toplayacaksın. Olumsuz hava koşullarını rüzgarın ile kara bulutları dağıtacaksın. Bu şekilde doğru risk almış olursun ve aldığın riskin zevkini Everestin doruk noktasında ayran içerken kutlarsın :Dd
Hayır yaşadığım her şey bana bir şeyler kattı sonuçta her anlamda iyi kötü nasıl olursa olsun bunları kaybetmek istemem. Ayrıca bu bana sevdiklerimide unutturucaksa eğer düşünmek bile korkunç ya istemem ben.
Kalıcı hafıza kaybı isteğinin ara ara meydana geldiği oluyor tabii. Ama hatırlamak için bir hafızamız varken unutmak için bir özelliğimizin olmaması hayatın bize attığı en büyük kazık sanırım.
Kötü olan herşeyi bırakmak isterdim o masaya ve pembe gözlüklerimi takarak yeniden aşka inanarak kalmak isterdim Insanlara olan güvenimi de alırdım yeniden yanıma