Kişilik & Karakter Sorulur size Cvp verin? bilinmesi_gerekenn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce burçların bir önemi var mı? Dün fark ettim de yokmuş Sorulur size Cvp verin? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Karanlık_lar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Burçlar çoğu zaman saçmalık, buna göre eş seçen psikolar var 2 4 Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Dhdhdhdhdhhdhd Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl İnanır misin düne kadar bende öyleydim 🤣🤣🤣 Yorumla Karanlık_lar +1 yıl Hahah😂😂Allah kurtarmış seni. Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Shdhdhdhdh Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Fala inanma falsız da kalma mantığı bende. Oğlak burcuyum ve özellikleri gerçekten tutuyor 1 10 Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Bende oğlak burcuyum Yorumla Arslans06 +1 yıl Ben hiç sevmiyorum ama burcumu ( Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Neden Yorumla Arslans06 +1 yıl Herşeyi kafaya takiliyorum çok düşünüyorum. Fazla fedakarım bazı konularda kendimden ödün veriyorum gereksiz çabalıyorum vs vs. Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Ohooo işin zor biz kadın oğlaklar öyle değiliz Yorumla Arslans06 +1 yıl Nasılsın mesela Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl İnatçı hırslı ve asla duygularıyla hareket etmeyen biri Yorumla Arslans06 +1 yıl Zannetmiyorum Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Keyfin bilir Yorumla Arslans06 +1 yıl O benim lafım Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Olmaz mıDoğru yorumlamak şart 1 1 Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Dhdhdhhd Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bazı kişilerde ortak özellik olarak belli oluyor 1 0 Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Kapalimisin 1 14 Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Evet Yorumla spitzbub +1 yıl Kac yasindasin Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Aramızda 44 yaş var dhdhdh Yorumla spitzbub +1 yıl Imkansizdir olsa olsa 10 yas vardir Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla spitzbub +1 yıl Bende 28 Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Ama 62 yazıyor Yorumla spitzbub +1 yıl Yanlis oldu hesabi actigimda acemiydim bilmedim Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Anladım Yorumla spitzbub +1 yıl Düzeltmek istedim olmadi Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Oluyor mu bilmiyorum Yorumla spitzbub +1 yıl Cok denedim sorusturdum olmuyor Yorumla spitzbub +1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla spitzbub +1 yıl Küstükmü Yorumla
brnyl34 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Fark etmişsin bide soruyorsun 0 8 Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Farklı düşünce yapısını öğrenmek diye bir şey vardır bilir misin? Yorumla brnyl34 +1 yıl Yok bilmim Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Ha o zaman o senin sorunun Yorumla brnyl34 +1 yıl Ogretigin için tşkler cigerim Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Ciğerim? Yorumla brnyl34 +1 yıl E ne olmus Yorumla bilinmesi_gerekenn +1 yıl Yok bir şey boş ver Yorumla brnyl34 +1 yıl Okkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burçlar çoğu zaman saçmalık, buna göre eş seçen psikolar var
Dhdhdhdhdhhdhd
İnanır misin düne kadar bende öyleydim 🤣🤣🤣
Hahah😂😂
Allah kurtarmış seni.
Shdhdhdhdh
Fala inanma falsız da kalma mantığı bende. Oğlak burcuyum ve özellikleri gerçekten tutuyor
Bende oğlak burcuyum
Ben hiç sevmiyorum ama burcumu (
Neden
Herşeyi kafaya takiliyorum çok düşünüyorum. Fazla fedakarım bazı konularda kendimden ödün veriyorum gereksiz çabalıyorum vs vs.
Ohooo işin zor biz kadın oğlaklar öyle değiliz
Nasılsın mesela
İnatçı hırslı ve asla duygularıyla hareket etmeyen biri
Zannetmiyorum
Keyfin bilir
O benim lafım
Olmaz mı
Doğru yorumlamak şart
Dhdhdhhd
Kısmen var gibi çok az ama
bazı kişilerde ortak özellik olarak belli oluyor
Kapalimisin
Evet
Kac yasindasin
Aramızda 44 yaş var dhdhdh
Imkansizdir olsa olsa 10 yas vardir
19 yaşındayım
Bende 28
Ama 62 yazıyor
Yanlis oldu hesabi actigimda acemiydim bilmedim
Anladım
Düzeltmek istedim olmadi
Oluyor mu bilmiyorum
Cok denedim sorusturdum olmuyor
Ne yapiyorsun
Küstükmü
Fark etmişsin bide soruyorsun
Farklı düşünce yapısını öğrenmek diye bir şey vardır bilir misin?
Yok bilmim
Ha o zaman o senin sorunun
Ogretigin için tşkler cigerim
Ciğerim?
E ne olmus
Yok bir şey boş ver
Okkk
Bence önemi var