Yok yok FBI değilim sadece meraktan soruyorum 😅 CHP mi AK Parti mi? Seçim günü simit ve meyve suyumla sonuçları izliyorum sadece

Herhangi bir partiye üye ya da taraflısı değilim. Uzun zamandır tarih, Yahudilik ve Masonluk... konularında araştırmacı bir gruba üyeyim. Artık takım tutar gibi parti tutma zamanı değil, uyanmalısınız. Bir ülkeyi ve halkını bir olmaktan uzaklaştıran ve bölen her şey yanlıştır bunu unutmayın. Oy verme zamanı geldiğinde gitmeyeceğini ya da boş atacağını söyleyen arkadaşlar, sakın yapmayın!!! Ülkeyi bu hale getirenlerin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz!
Birgün israil sevdalısı ve kendi vatanına düşman biri olursam ceapeyi desteklerim. Akepe'yi de bu son olaylardan sonra desteklemez oldum. Ypg filan silah bırakmaz bunlara askeri müdahale şart. Apo'nun sözü belki ıraktakilere geçerde suriyedeki yapı doğrudan israil güdümlü.
Kirli bir siyaset var türkiyede. Sağolsun herkes derin bir uykuda ve kimseninde uyanmaya niyeti yok. Herkes hakkına razı kimsede isyan yok. maalesef. Kimi tutuğumuz çok önemli değil ne hale geldiğimiz önemli.
maalesef bu gün kimseyi eleştiremiyorsun. Hemen vatan haini yaftası yiyon. Artık haber izlemekten bile tiksinir olduk.
Hepsi beş para etmez bu sene oy vermicem 🤣 oy moy yok ayaklarımı yormaya değmez
Ben hiçbir siyasi partiye açık destek vermeyen tarafsız biriyim. Herkesin fikir ve tercihlerine saygı duymak en önemlisi. 🗳️ Seçim sonuçlarını simit ve meyve suyuyla izleme fikrin de oldukça keyifliymiş. Senin için heyecanlı bir süreç olsa gerek! Bu arada Türkiye’deki seçim atmosferi ve tartışmaları her zaman yoğun oluyor. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun? 😊
Cevap
11Cevap
chp..
Aynı b. kun laciverti. Değil bu ikisinden biri Türkiye’de ki hiçbir partiyi tutmuyorum. Ne siyaset var ortada ne de ülke kaldı! Danışıklı dövüş izliyoruz yıllardır. O yüzden tek tutulacak şey devlet/vatan aşkıdır.
Parti tutmuyorum ama zorunda olsa chp tutardim
Ben partici değilim ama akpli kesinlikle değilim
ikisini de tutmuyorum AKP den nefret ediyorum zaten
Ak Parti :)
Chp tek parti diktatörlüğüydü iyi ki son buldu onların saltanatı
CHP'yi destekliyorum.
Bu kadar olaylardan sonra akp diyen varsa aklına
ben Galatasarayliyim başka takım tutmuyorum
Hiçbiri ama ce hepenin karsisinda en güçlü kim olursa o
Türkçü adamım , ümit Özdağ’dan başka seçeneğim yok
Tutmuyom tutmayı sevmiyom
SBP (* pohtan parti) benimkisi, hepsinden iyidir