Chp liyim. Moralim bozuk değil okulda da gorev aldim ama hiç negatif hissetmiyorum
Siz nasilsiniz?
Siz nasilsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zaten gidecem yurt dışına ama buradaki insanlar için üzgünüm. Okumuş gelişmiş insanlar çok iyi şeyleri hak ediyordu yazık oldu.
aşko araplar yüzünden kazanıldı normalde tam tersi sonuç çıkması lazımdı
Üzülmeyin mor da bir renk sonuçta 🤣🤣🤣🤣🤣
Uzulmuyorum zaten benim ekonomik sorunum da yok istedigim zaman yurtdisina da cikabilirim
Sen de kizini karini sokaklarda afgan suriyelilerin tacizlerine maruz birak napim
Ne alaka awk saçmaladiginiz icin sandığa gömülüyorsunuz. zaten 🤣🤣🤣 akp sayesinde bende ekonomik olarak üst düzey özel uçakla bile seyahat ederim.🤣🤣 Sen kendi gtüne dikkat et surii afgan
He aynen kanka. Mültecilerin çok buyuk bi sorun oldugunu şu ana kadar konustugum bi cok akp li de diyo. Bundan onlar da rahatsiz hepimiz rahatsiziz. Akp de gondermeli sinirlarimizi korumali. Ben zaten negatif hissetmiyorum dedim akp de bu saatten sonra ekonomi politikalarinda vb saglikli adimlar atar umarim daha bilge insanlari kadrolarina alir
Kimsenin fanatigi degilim sadece degisim istedim ama olmadi. Chp de bu ulkeyi uber yapamaz ki bir anda
Senin fikirlerine akp daha uygun benim fikirlerime chp daha uygun gelmis demek ki neden kayiralim ki birbirimizi? Hepimiz bu ulkenin insaniyiz.