O meşhur CHP zihniyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Seviyor musunuz? Destekliyor musunuz? Yoksa sevmiyor ve karşı mısınız?
Seviyor musunuz? Destekliyor musunuz? Yoksa sevmiyor ve karşı mısınız?
Sana Akp zihniyetini de anlatırdım ama hiç uğraşamam sadece en basitinden Akpli Hilal Kaplan Türk Bayrağı'nın adı değişsin istemişti
Akpli Emine Şenlikoğlu İstiklal Marşı dinsizlerin çıkardığı bir şey demişti Akpli Esra Elönü Türk'üm diyemiyorum. Türkiye kelimesi beni rahatsız ediyor demişti Akpli Sibel Üresin çok eşlilik olsun kocama arkadaşımı tavsiye ettim demişti Recep ise biz her türlü Türklüğü ayaklar altına aldık diyen Türküm bile diyemeyen biri akp gerçekten mükemmel bir zihniyettir😂
milletin cebindeki paraya göz dikmemektedir.
sadece bu yanıyla bile ak partisi zihniyetinden iyidir. Ülkeye 10 milyon mülteci doldurmamıştır, yandaşları zengin etmemiştir. Her şeyi satmamıştır Çözüm süreci adı altında barzaniyi türk askerine selamlatmamıştır Cemaatları ordu polis kadrolarına doldurmamış bir zihniyettir.
tabi her zaman daha iyisini bulabilirsiniz
Bizim halkımız böyle birbirini yiye yiye TR bitirir siyaset ülkenin iyiliği için yapılır bunlar sadece birbirinin iyiliğini engellemek için yapıyor nasıl engellerim de oy vermezler
Cevap
5Cevap
CHP zihniyeti diye bir şey yok. Tamamiyle dış güçlerin Türkiye üzerinde uygulamak istediği bir politika. İnsanları birbirinden kutullastiraktan başka bir şey değil
Akp zihniyetinin ülkeyi getirdiği hal ortada iken başka herhangi bir zihniyet daha iyi olacaktır
CHP'nin İslamofobik tarafını seviyorum.
Neyini sevecen öyle zihniyet mi olur saçmalama
Karşıyım tabiki din düşmanları
He öyleyim sananeee
Kankalar benim ak partili olduğumu nerden çıkardınız ki CHP zihniyeti din düşmanı net bana göre
Hayır ben öyle olduğunu düşümmüyorum nerde ne zaman dini kullanmış. Adam kendisi dindar ve koskaca ülkenim başkanı tabikide yansıtır en doğal hakkı. Tıpkı bundan seneler önce başörtülü bi yerlere girmeyen insanların yaşadığı, linçlendiği hatta dövüldüğü dönem gibi
Kardeş bunda Erdoğanın ne suçu var peki? Evet iğrenç bir zihniyet bu dediğim ama adamın suçu yok bunda
Y-CHP'yi destekliyorum
Karşıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?