Bir seçmen olarak CHP kendi içinde bölünmüş durum da Atatürkün partisini bir tane aklı başında seçmen partiyi bu kadar bölmeye ayrıştırmaya ne hakkınız var demiyor Neden? Ben nedenini söyleyeyim Erdoğan gitsin tuvalet terliği gelsin diyecek bir akıl tutulmadı yaşayan kitle varken Ne vizyonlu bir CHP göre biliriz nede bu ülkede siyaset düzelir.
2 seçimdir oyumu chpye vermiş biriyim. Özgür özel diyor ki sinopta füzeler kuşları korkutuyor. Nükleer santral istemiyoruz sonra ara ara kavala bilmem ne bilmem ne cidden aklı başında siyasetçi yok şu ülkede. Kılıçdar fosilini aday yaparlarsa böyle olur. Küfür etmek istiyorum aslında da neyse. Son seçimde yaptıklarının bedelini ödüyorlar
Yolsuzluk meselesi ayrı ama şu karmaşa tamamen Kılıçdaroğlunun kendisi ile alakalı.. Chp yolsuzluğun içine batmışta olsa, Kılıçdaroğlu bunu çözemez yine herşeyi batırır..
Bu ülkede PKK ya destek veren hiç bir parti benim gözümde yok a sından b sine kadar kim apoyu meydanda saldırırsa o zaman tamam derim CHP zaten yolundan şaşalı cok oldu
0
5 Yorumla
Soran
9 ay
Süreç hassas Devlet cıkarları mahalle agzıyla ilerlemiyor maalesef bizim törere destek veriyor dediğimiz olaylar devlet nezdinde farklı açıdan kürüsel çıkarlar söz konusudur bunu biz bilemeyiz
Haklısın barış süreci dendi artık şehit gelmesin olmasın dedindi şans verildi devlet nezdinde ve bu olayı Hendek kazarak diyar bakır surlarda devleti halkın kafasında bugün böyle sorulara neden olması için olayları bu duruma getirdi ve devlet Ülke içinde bu sınavı geçti 5 senedir Hakkari’de ne bir terör kaldı ne de başka bir örgüt o süreçte istihbarat terörü surlara gömdü şimdi aynı şansı Abdullah öcalan üstünden silah bırakına getirdi ve PKK Ypg Suriye’ye kaydırıldı ve şuanda PKK nın içinde çözülmeler söz konusu Apocular ve Avrupa uzantılı illegal örgütler şu an Suriye’de yapılmak istenen süriyenin güvenliği ve silah bırakıp Suriye meclisinde tartışılmak hak aranmak ama bu konuda da diyar bakır surda yaptıkları hikayeyi yapıyorlar ve istihbarat gerek çalışmayı yapıyor Suriye’ye ya gömülecekler ya da silah bırakıp teslim olacaklar Devlet aklına güven
Ben PKK ya güvenmiyorum çok kan kaybettiler toparlanmak için onlara bi fırsat oldu bu iyi izle az toparlansınlar tekrar başlayacaklar hain her zaman haindir. Ve dağdan inenlere iş olanakları hapis yok bu kadar genc atanmak için cırpınrıkrn onların biyerlere gelmesi benim kanıma dokunuyor
CHP içindeki tartışmalar aslında demokrasinin bir yansıması olarak değerlendirilebilir. Eleştiri ve farklı bakış açıları, bir partiyi güçlendirebilir ama bu süreç doğru yönetilmezse bölünmeye yol açabilir. Seçmenlerin endişesi de tam olarak buradan kaynaklanıyor. Süreci izleyenler, daha fazla birlik ve vizyon oluşturulmasını bekliyor. Fikirlerin açıkça konuşulması değerli ama bunu yaparken örgüt bütünlüğünü korumak da önemli. Sen nasıl görüyorsun, bu sürecin partiye etkisi olumlu olabilir mi? 🤔
Chp mevcut kadro ile anketlerde cok yukseldi belediyelerin cogunu aldi ama karistirmaya calistiklari ap acik akplilerin
0
4 Yorumla
Soran
9 ay
Ekrem İmamoğlu’nun sag kolu danışmanı 300 sayfalık ifade verdi. Rüsvet verdim diyor chpli il başkanı da rüşvet aldım diyor alan da chpli veren de chpli ak parti ne alaka kankacım
Suç chp de mi yerelde kazandı kazanalı sürekli partiye yönelik baskılar biraz onu düşünün chp birinci olmasa bunlar olmazdı aksıne partiye daha da bağlanıyorız
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
9 ay
Ayrıca chp kendi içinde bölünmüş değil kk ve destekçikeri yüzde bir etmezler
Ekrem İmamoğlu’nun dibloması ve İstanbul’da da yaptığı yolsuzluklar gibi bir sürü süreç partiye zarar verdi Mansur bey acilen partinin başına getirilmeli Özgür özelde ciddiye alınmıyor
Chp seçimsiz başa gelememiş bir parti, demokratik sistemde hiç var olmadiki çöksün.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Arkadas chp en güçlü muhalefet partisi kendi aralarında anlasamasalarda ülkeye çok sey katti bazi seyler onlarin sayesinde duzeldi emekli olanlar yatsin kalksin onlara dua etsin yoksa bokk emekli olurlardı