Sizler kimin başkan olmasını istersiniz CHP'ye olan güveniniz sarsıldı mı ya da bu işi kim yürütür sizce
HEPSİ AYNI
DEĞİŞİM ŞART
KEMAL İLE DEVAM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mersin'de bir ilçede CHP gençlik kolları organizasyon sorumlusuyum. Üniversite dolayısıyla pazartesi günü başka bir şehirde üniversitenin olduğu ilçede başkan yardımcısı olacağım. Şunu söyleyebilirim ki; Mersin'de benim olduğum ilçede gençlik kolları üyeleri olarak Kemal Bey'e desteğimiz tam. Neredeyse kimse başka bir adayın kazanacağını düşünmüyor.
sizin gibiler akpyi iktidarda tutuyor. kkyi aynen desteklemeye devam edin. sonra seçim gecesi aziz nesin paylaşıp durursunuz. koyun dediğiniz akp seçmeni bile sizden daha akıllı.
Bu kadar adaletsizlik varken, şu ahlak bile kalmamış siyasette bir biz ahlaklıyız diye suçlu biz mi oluyoruz? Genel başkanımız çıkıp sadece doğruları söylerken iktidar genel başkanımıza montaj videolarla saldırıyordu. Sadece A Haber izleyen birine ulaşmamız imkansıza yakın. Bizim de bir sınırımız var parti olarak. O kişiye halkın ulaşması lazımdı. Onu da halk başaramadı.
Ahahhahah cidden şaka gibisiniz. Bu şartlarda bile seçimi rteye kazandıracak tek bir isim vardı o da aday olup seçimi kaybetti tıpkı daha önceki seçimleri kaybettirdiği gibi. Kaybettiği halde 48 aldı diye kendini başarılı gören biri. Biraz onuru olsa şimdiye çoktan bırakmıştı ama önümüzde yerel seçimler var onu da akpyee kazandırmadan gitmez. Ne zaman akp sıkışsa söyledikleri ve yaptıklarıyla akpye can simidi oluyor. Yetmiyor eski akplileri kendi listesinden meclise taşıyor. Bu adamdan büyük akpli yoktur. akpliiliği rte ile yarışır. Sizin gibi tıpış tıpış oy veren ve İnce'nin de dediği gibi mutlu azınlıkları bulmuşken o koltuğu bırakır mı bırakmaz. Koskoca Atatürk'ün partisinde Atatürk ve Cumhuriyet düşmanları terör sempatizanları Siyasal İslamcılar kol geziyor. Gerçekten yazık size koltuk mevki makam gözünüzü kör etmiş. Tıpış tıpış desteklemeye devam edin. Sonra da aziz nesin paylaşın.
Bu üsluba karşı konuşupta seviyemi düşürmek istemiyorum. İyi günler size.
Gerçeklerden kaçmaya devam edin. Size de akpye destek olmanızda başarılar.
CHP'de başkan değişimi olsa bile değişen bir şey olmayacak. Yeni gelen başkan da AKP'ye hizmet etmeye devam edecek. CHP muhalif bir parti değil, aksine saray rejiminin bir aparatıdır, sarayla iç içedir. CHP kapatılıp, muhalifleri başka bir siyasi oluşumun etrafında 6 okun yolunda tekrar toplamak gerekiyor. Mevcut düzende CHP'ye oy vermek AKP'ye oy vermektir.
@bbb416 Evet aynen bende öyle düşünmeye başladım artık ama CHP AKP olmadan önce muhalifti çünkü AKP ve Erdoğan yoktu ama AKP geldikten sonra gizli AKP'li oldu CHP Özellikle Kılıçdaroğlu geldikten sonra AKP'nin kazanması için elinden geleni yapıyor CHP ve o yüzden Kılıçdaroğlu'nun gitmesini istemiyor AKP Çünkü işine geliyor Ancak CHP bu şekilde kazanabilir 60 yaş üstü kişiler ahirete (Allah Korusun) Allah yaşlılarımıza uzun ömür versin giderse ancak o zaman CHP kazanır diye düşünüyorum Çünkü AKP'ye en çok yaşlılar ve emekliler oy veriyor ama haksız da değiller CHP döneminde yokluk ve sefalet gördükleri için AKP'den vazgeçemiyorlar Çünkü eskiden gerçekten yokluk vardı günümüzdeki gibi bolluk yoktu Özellikle 1950 öncesi Valla ben 1950 öncesinde yaşamış olsaydım bende AKP'den vazgeçmezdim belki de
2009daki chpdeki genel başkan değişimi tamamen AKP'nin isteğine göre dizayn edildi. Baykal, baykal olduğu için değil chp genel başkanı olduğu için kasetle indirildi. Onun yerine Kılıçdaroğlu gibi silik, vasıfsız, pısırık birisi getirildi. Ayrıca chp dönemini yaşayan yaşlıların neredeyse hepsi öldü. Keşke 50lilerin 20lerin 30ların 40ların chpsi olsa. 2. Dünya savaşı zamanında çıkan ekonomik kriz tüm ülkeleri vurdu o dönemde ekonomik kriz olması çok normal. Savaşa girmediğimiz halde çok etkilendik. İsmet Paşa'nın bir sözü var "Ben sizi ekmeksiz bıraktım ama Babasız bırakmadım" bizi uzaktan yakındam ilgilendirmeyen bir savaşa sokmadı ve milyonlarca can kurtuldu. Şu an eski zamanlardan çok daha kötü bir durumdayız ama yaşlılar fütursuzca akpye oy atıyor. Bunun eskiyle bir alakası yok artık, tamamen beyin yetersizliği. Uzun lafın kısası CHP tamamen Erdoğan'ın kontrolü altındadır. Bu CHP'ye oy veren de muhalif filan değildir.
Aynen öyle CHP dönemini yaşayan yaşlılar kalmadı Annemin köyünde var CHP döneminde yaşayanlar ama senin dediğin gibi çoğusu öldüler Bir dedem var annemin babası 1948 doğumlu (oda nüfusta yazan doğum tarihi gerçek değil) o var ama pek CHP dönemini gördükleri söylenemez Çünkü CHP dönemi (tek parti rejimi) 1950'de bitti dolayısıyla dedem 2 yaşındaydı ve dedeme sorsan CHP dönemini bilmez Çünkü 1950'de 2 yaşında olduğu için pek bir şey hatırlamaz ama onun dışında dedemin anne ve babası hatırlar Çünkü onlar 1911 doğumlu o yüzden CHP dönemini gören çoğu yaşlı öldü ve senin dediklerine katılıyorum
Ama son bir şey söyleyeyim bizim köyde Fadime babaanne diye biri vardı akrabamız Rahmetli oldu kendisi şayet beni de çok severdi dedemin hizmetlerinden dolayı neyse hatırlıyorum Fadime babaanne demişti ki biz İsmet İnönü'den çok çektik dedi etmediği zulüm kalmadı dedi çok fakirlik yaşadım dedi ve bunu hayattayken söylediğini hatırlıyorum Allah Rahmet Eylesin bende şaşırmıştım bunları yaşadı mı dedim illaki yaşamıştır yalan söyleyecek hali yok ya dedim kendi kendime
Cevap
4Cevap
Öyle karmaşık bir durumda ki ben bile başkanlığa aday mı olsam diyorum bazen
kkyi kimse deviremez.
Ke MAL babasının koktuğunu bırakmaz kimseye 😁😁😁
Gelecek aceleniz ne bekleyin 😁😁😁
İlhan Cihaner olursa düşünürüm
İmamoğlu veya Yavaş reis gelsin
Değişim şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?