AK PARTİ
CHP
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Decart in dediği gibi hayat da değişmeyen tek şey değişimin kendisidir
Ve bu kaçınılmazdır
Bu ülke
Benim tek servetim bu parmağımda ki yuzuktur diyen
Ama şu an dünyanın en büyük zenginleri arasına giren bu tek adamdan onun kibrinden yoruldu
Artik
Görsel üzerine yorum yapamıyorum, ancak siyasi tercihler genellikle bireylerin deneyimlerine, inançlarına ve beklentilerine dayanır. Türkiye'nin geçmiş ve güncel siyasi durumu, ekonomik gelişmeleri gibi konuları dikkate alarak bilinçli bir tercih yapmak önemli. Kendi düşüncelerine en uygun olanı seçmen senin için en iyisi olacaktır. 😊
Cevap
3Cevap
Bu iki partiye de oy veren seçmen kitlesinden bir bok olmaz
Ankara için bişey diyemem ama İstanbul'u İstanbul yapan net AKP'dir. Akp sayesinde modern çağdaş metropol bir il oldu İstanbul. Ama oranın nankör halkı 2 dönemdir chpye atıyor
Terbiyesizlik yapma, bir halkın oy tercihleri yüzünden onlara nankör diyemezsin, haddini bil.
@koklerdevrim muhalefet seçmeni iktidar seçmenine neler neler diyor nankör lafı çok kibarca kalır onların dediklerine göre
Artık oy kullanmıyorum. Benim bakış açımı temsil eden bir parti yok 😅 Oy kullanmaya değmiyorlar üzgünüm.
Ankara İstanbul İzmir bursa antalya adana tum buyuksehirler crhape yonetimine gecti Ben cok uzuluyorum keske hepsine kayyum atansa
atamazlar dolar fırlar
1941i dönemine göre eleştir, o zamanın şartlarıyla 2013ün şartları bir mi
Bunlar haysiyet yoksunu, arsız bir güruh, gitmiş 100 yıl öncesiyle kıyaslıyorlar.
Çiçek partisi
Hiçbiri 😒
Chpp
İkiside defil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?