Klinikte yine sıradan bir pomerian depresyon vakası. Hahah ya şu tipe bak mimiksiz şapsal depresyona girme nedeni sahibinin çocuğunu sevmesi ve bu bal böceğinin onu kıskanması. Bir yaşıma daha girdim valla.
Teşekkürler, buyrun gelin beraber olsun. İş molası vaktinde, çay ikram edeyim. :P Bu arada güzel meslek, hep özenirdim ben de veteriner olmaya. Hayvanları çok seviyorum, bazen sokak köpeklerini eve götürüyorum, bahçe de kötü görünen kılları kesip, yıkıyorum tarayarak sonra da besliyorum. Bahçemin yakınlarında ki arazide 10-15 tane sokak köpeği var hepsi sırf onları 1 seferlik yıkadım, besledim diye. Her ay onlara mama alıyorum ben de, beni sahibi gibi görüyorlar. Bazılarının ayakları eğri, vücutlarında yara var keşke eğitimim olsa da iyileştirebilsem, yaraya bir şeyler sürmekten başka bir şey gelmiyor aklıma tabi yeterli gelmiyor. Neyse çok güzel bir mesleğiniz var, imrendim doğrusu. :)
Ben de teşekkür ederim, ellerinizle ağzı var dili yok hayvancağızları iyileştirip sağlıklarına kavuşturduğunuz için. Keşke herkes sadece hayvanları iyileştirmek, beslemek istese.
Yok değilim Bu kesin öldüren bir virüs mü ya Şöyle oldu Kedi aslında benim değildi araba çarptı geçici hayvan bakım merkezinde tedavi gördü ne yazıkkı bacağı kesildi. Orada da fib virüsü çok yaygınmış. Tedavisi bittikten sonra üç ayakla sokakta pek sansı yok diye ben aldım. Orada fib virüsü yaygınmıs kedi de geldiği anlçdan beri çok zayıflamıştı hırıltıları ve hapsurmaları vardı. Ve ateşi de fazla hep. İştahında sıkıntı yok ama belirtileri ve virüslü yerde kalması yüzünden ben de kedinin de öyle olduğunu düşünüyorum. Yani tedavi masrafları hakkında ortalama fiyat verebilirseniz belki tedavisini yaptırabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şişii çok tatlı. Çalışıyorum işteyim
Film izliyorum
Güzellik uzmanının hayvan psikolojisiyle ne alakası var acaba
Asıl işim veterinerlik sitede güzellik bakım fenomeniyim
Hiç bir şey, sorulara yorum ekleyip çayımı yudumluyorum. Siz veteriner misiniz? :)
Afiyet olsun evet
Teşekkürler, buyrun gelin beraber olsun. İş molası vaktinde, çay ikram edeyim. :P Bu arada güzel meslek, hep özenirdim ben de veteriner olmaya. Hayvanları çok seviyorum, bazen sokak köpeklerini eve götürüyorum, bahçe de kötü görünen kılları kesip, yıkıyorum tarayarak sonra da besliyorum. Bahçemin yakınlarında ki arazide 10-15 tane sokak köpeği var hepsi sırf onları 1 seferlik yıkadım, besledim diye. Her ay onlara mama alıyorum ben de, beni sahibi gibi görüyorlar. Bazılarının ayakları eğri, vücutlarında yara var keşke eğitimim olsa da iyileştirebilsem, yaraya bir şeyler sürmekten başka bir şey gelmiyor aklıma tabi yeterli gelmiyor. Neyse çok güzel bir mesleğiniz var, imrendim doğrusu. :)
Düşünceli duyarlı birisiniz hayvanlara karşı buda güzel bsy. Teşekkür ederim.
Ben de teşekkür ederim, ellerinizle ağzı var dili yok hayvancağızları iyileştirip sağlıklarına kavuşturduğunuz için. Keşke herkes sadece hayvanları iyileştirmek, beslemek istese.
Keşke
Bunları alıp sokak sokak gezdirceksin
Görsünler ne zorluklarla yaşam mücadelesi veren köpekleri
Ne alaka
Onunla poz vereni de biz kıskanıyorsak vaka ---> 😳
bu köpekler herkeste var nedense
Çok normal dndj
Bi bende yok.
Sen şimdi bu it depresyona girdi kliniğe mi götürdün? Doğru mu anladım? Biri yanlış anladın desin
Ben veterinerim
İyiyim sen nasılsınbilgisayarda oyun oynuyorumdead space 2
KizlarSoruyor'da vakit geçiriyorum
saka gibi😄 cok tatli
İşteiym sen
İşteyim
Kolay gelsin
Saol sanada
Teşekkür ederim
Şu an Ankara ya yolculuk yapıyorum
Benim kedim de hasta ya
Aa nesi var
Fib virüsü sanırım
Kliniğe görürsen yavrum
Param yok fazla
🥺İstanbul'da misin yardımcı olabilirim oradaysan
Yok değilim
Bu kesin öldüren bir virüs mü ya
Şöyle oldu
Kedi aslında benim değildi araba çarptı geçici hayvan bakım merkezinde tedavi gördü ne yazıkkı bacağı kesildi. Orada da fib virüsü çok yaygınmış. Tedavisi bittikten sonra üç ayakla sokakta pek sansı yok diye ben aldım. Orada fib virüsü yaygınmıs kedi de geldiği anlçdan beri çok zayıflamıştı hırıltıları ve hapsurmaları vardı. Ve ateşi de fazla hep. İştahında sıkıntı yok ama belirtileri ve virüslü yerde kalması yüzünden ben de kedinin de öyle olduğunu düşünüyorum. Yani tedavi masrafları hakkında ortalama fiyat verebilirseniz belki tedavisini yaptırabilirim.
O klinikten kliniğe değişir gidip bir sorman gerek 700 1000 TL' arası bir ayar çekerler
Anladım teşekkürler
🌼
Konyali oldugum için ağlıyorum
Hahah neden xhdh
Konya'da sen yoksun diye
İşi bekliyorum
ouuy yerim onu
çalışmaya çalışıyorum..
Çok tatli
Seksi kelebek
Sıkılıyorum
Molaya çıktım